Ε. Παπαχρήστου: 4,4 εκ ευρώ οι βεβαιωμένες οφειλές του ΔΗΦΟΔΩ που ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ (Τα 4,1 από ξενοδοχεία & μεγάλες επιχειρήσεις…)

9
338

Σε 4.460.184 εκατομμύρια ευρώ ανέρχονται οι βεβαιωμένες οφειλές προς τον δήμο της Κω μέχρι το 2009 από τα έσοδα του ΔΗΦΟΔΟ, τα οποία μετά την απόφαση του ΣΤΕ που δικαίωσε τους επαγγελματικούς φορείς που προσέφυγαν και τις πιέσεις που εξακολουθούν προς την νομοθετική εξουσία, προορίζονται να διαγραφούν με αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων, όπως μας δήλωσε η αντιδήμαρχος Ε. Παπαχρήστου.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί, ότι ο επιμερισμός του συνολικού ποσού των 4.460.184εκ.ευρώ αφορά σε μεγαλύτερο κατά πολύ ποσοστό  των επιχειρήσεων με μεγάλο τζίρο , όπως οι μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, και ελάχιστο σε ότι αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του νησιού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της οικονομικής υπηρεσίες του δήμου Κω, μόνον το ποσό των 399, 999 χιλ. ευρώ είναι οι οφειλές των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, ενώ η διαγραφή των οφειλών των μεγάλων επιχειρήσεων και ξενοδόχων ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια 100 χιλιάδες ευρώ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί δεν λέτε ξεκάθαρα ότι η προηγούμενη ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ άφησε μερικούς μεγαλοξενοδόχους να κλέβουν;;

    Αλλά ακόμα και οι μικροί σαν τα αστέρια του ΕΒΕΔ εισέπραξαν από τους κατοίκους και τους επισκέπτες αλλά τα τσέπωσαν κλέφτικα…

  2. ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΦΟΡΟ ΤΟ 2016 ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

  3. 23.000.000 ! ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΠΟΙΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ;ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ!!

    ομιλος ξενοδοχειων χρωστα 6.000.000 ευρω στον δημο!!ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗ ΦΟΡΟΛΑΙΛΑΠΑ ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΙΣΤΕ.ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΜΕΛΙ;

  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΝΕΤΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ Ο,5% ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ 2016 Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΣΤΑ

    ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ;ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΛΗΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΠΩΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΛΠ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

  5. ΑΣΧΕΤΩΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΩΝ-ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΥ. ΑΜΕΣΟ ΟΦΕΛΟΣ 2.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΥ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ