Ε. Παπαχρήστου: Μειώνονται τα τέλη για κατοικίες στις 3 Δημοτικές Κοινότητες

5
758
ΑΝΤΙΔ/ΧΟΣ Ε. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ: ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΤΙΣ 3 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ-ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΕ-ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/VIDEO

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κα Παπαχρηστου αφού χωρίζετε τους Κωους σε κατηγορίες κάντε μια κατηγορία και για μας που μένουμε στην οδό Αιολιδος-δημοτική οδός που ξεκινάει από τα διαμερίσματα AEGEAN VIEW-και ανεβαίνει προς το Συμπετρο.
    Γιατί εμείς πρέπει να πληρώνουμε τα ίδια δημοτικά τέλη με τους κατοίκους στο κέντρο αφού δεν έχουμε υπονόμους ,δεν έχουμε δημοτικό φωτισμό γιατί εκτός του ότι δεν υπάρχει φωτισμός σε όλο το δρόμο ακόμα και αυτός που υπάρχει είναι καμένες όλες οι λάμπες και παρά τις οχλήσεις μας δεν γίνεται τίποτα και τέλος τα σκουπίδια μας τα παίρνουν μια φορά την εβδομάδα και αν για να μην πω για τις πλευρές του δρόμου που δεν φαίνονται από τα χόρτα!!!!
    Ελπίζω να γίνει κάτι ίσως βελτίωση αλλά μάλλον είμαι πολύ αισιόδοξος

  2. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  3. Αύξηση 20% στις κατοικίες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών.

    Αύξηση 60% στα γραφεία και καταστήματα για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.

    Αύξηση 127% στις εμπορικές και επαγγελματικές αποθήκες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών.

    Αύξηση 120% στα ξενοδοχεία και διαμερίσματα μέχρι 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω

    Αύξηση 10% στα ξενοδοχεία άνω των 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών.

    Η δε αύξηση την οποία η Ένωση Ξενοδόχων έχει καταγγέλλει ως παράνομη, αφορά στους χώρους ύπνου των ξενοδοχείων και φτάνει το 109% για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και το 50% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ