Δήμος Κω: Μεγάλη η επιτυχία του Φεστιβάλ Τουρκικού Κινηματογράφου που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στην Κω

1
545

ΘΕΜΑ : “Μεγάλη η επιτυχία του Φεστιβάλ Τουρκικού Κινηματογράφου που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στην Κω.

Ένας από τους νέους θεσμούς πολιτισμού που δημιουργήθηκαν από αυτή τη δημοτική αρχή είναι η Εβδομάδα Τουρκικού Κινηματογράφου που η διοργάνωση της ξεκίνησε το 2016 και εντάσσεται στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου που διοργανώνεται παράλληλα στα απέναντι παράλια και στο Δήμο Αλικαρνασσού (Bodrum).

Η διοργάνωση στην Κω ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για τρίτη συνεχή χρονιά με το νησί μας να γνωρίζει ιδιαίτερη προβολή από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Στην εβδομάδα τουρκικού κινηματογράφου στην Κω παρευρέθηκαν αρκετοί διάσημοι Τούρκοι ηθοποιοί, σκηνοθέτες και δημοσιογράφοι από γνωστά Τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης.

Χωρίς τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας του νησιού αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου δεν θα μπορούσε να στεφθεί με επιτυχία αυτή η διοργάνωση.

Ο Δήμος Κω αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει:

-Το μουσουλμανικό πολιτιστικό σύλλογο Κω «Αδελφότης» για την πολύτιμη στήριξη του στην προσπάθεια προβολής της Κω στην γειτονική Τουρκία.

-Τα ξενοδοχεία “Kypriotis village” & “Kypriotis Aqua land” για την φιλοξενία διάσημων Τούρκων ηθοποιών.

-Το ξενοδοχείο “KOS AKTIS ART” για την προσφορά γεύματος.

-Το πρακτορείο “ALL DAY TRAVEL” για τη διάθεση του τουριστικού τρένου για την ξενάγηση και την μετακίνηση των επισκεπτών και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να είστε καλά γελάσαμε πάλι!!! Μας τρολαρει ο Δήμος με το «Τουρκικό φεστιβάλ» δε εξηγείται αλλιώς …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ