ΜΑΝΟΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ: Δεν υπάρχει γονιός που θα εμπιστευθεί μια παράταξη που πολέμησε από την αρχή τη δημιουργία του ΕΕΕΕΚ

21
1217

ΜΑΝΟΛΗΣ ΖΕΡΒΟΣ: “Δεν υπάρχει γονιός που θα εμπιστευθεί μια παράταξη που πολέμησε από την αρχή τη δημιουργία του ΕΕΕΕΚ”

Το να ασχολούνται με την πολιτική νέοι άνθρωποι είναι θετικό, άσχετα σε ποια παράταξη ενεργοποιούνται.

Όμως υποχρέωση δική τους, αλλά και της παράταξης τους, είναι να ενημερώνονται σωστά, ειδικά όταν αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο θέμα και προσπαθούν να πάρουν μέρος στο δημόσιο διάλογο.

Αυτό κυρίως για να μην εκτίθενται αναφερόμενοι σε θέματα που δεν γνωρίζουν ή τους πληροφορούν λάθος, μερικές φορές εσκεμμένα…

Αναφέρομαι στην κυρία Ροπόκη και στο δημοσίευμα που υιοθέτησε και κοινοποίησε χωρίς να γνωρίζει τα βασικά :

  1. Η μεταφορά των μαθητών, για όλα τα σχολεία, γίνεται από την περιφέρεια που έχει την αρμοδιότητα αλλά και την ευθύνη.

  2. Το ΕΕΕΕΚ δεν έχει γιορτάσει ακόμα τα πρώτα του γενέθλια είναι μόλις ενός έτους δημόσιο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για παιδιά με μαθησιακές ιδιαιτερότητες που δημιούργησε η δημοτική αρχή Κυρίτση και που η επικεφαλής της παράταξης της το πολέμησε από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του, μην τυχόν και εισπράξει πολιτικό όφελος ο αντίπαλος.

  3. Τα παιδιά στον πρώτο χρόνο λειτουργείας του σχολείου τα μετάφερε το λεωφορείο του Σβουρένειου γιατί όταν ανοίξαμε το σχολείο ο διαγωνισμός της περιφέρειας είχε ολοκληρωθεί και δεν μπορούσε να τα συμπεριλάβει.

  4. Φέτος το αίτημα έγινε από την διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ κυρία Τσατσακλα, που κατά την νομοθεσία είναι η μόνη που μπορεί να το κάνει προς την περιφέρεια, εισακούστηκε, ο διαγωνισμός έγινε, υπάρχει ανάδοχος και εντός ολίγων ημερών υπογράφεται η σύμβαση και ξεκινά το έργο.

  5. Αλήθεια είναι ότι πέρυσι για τέσσερις μέρες που το λεωφορείο του ΚΔΑΠ ήταν εκτός λειτουργίας, η σχολική επιτροπή νοίκιασε mini bus από την εταιρεία ταξί, ο δε πρόεδρος της έκανε το συνοδό,

  6. Πως η κυρία Ρούφα πλήρωσε μερικές φορές ταξί σε ένα σχολείο που δεν υπήρχε;;

Θέλω να πιστεύω πως αν γνώριζε η αρθρογράφος τα παραπάνω δε θα έγραφε όσα έγραψε.

Τέλος δεν πιστεύω ότι υπάρχει γονιός που μπορεί να εμπιστευθεί για λύση στο οποιοδήποτε πρόβλημα του την παράταξη που πολέμησε και δεν αποδέχτηκε ποτέ αυτό το σχολείο.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΠΟΛΥ ΨΕΜΜΑ.

    • Εσας να εμπιστεφτουμε που διαλυσατε ολκληρο νησι.Δεν ντρεπεστε ολοι εκει στον δημο.Το ξευτιλισατε τελειως.Βραζει ολοκληρο νησι ζερβε.Που θα κρυφτείτε σε 8 μηνες.Κλεισμενοι στα σπιτια θα ειστε μετα τις δημοτικες,για πολλα χρονια.Μια τρυπα στο νερο καματε.

  2. Μανώλη οι Κεφαλιανοι μου λεν πως ήσουν καλό παιδί μέχρι που σε έκανε και σένα σαν τα μούτρα του

  3. Ποσό Γκαου πρέπει να είναι αυτοί που τα έγραψαν για να να μιλούν σε πρώτο πρόσωπο ως Μ Ζερβός και να υπογράφουν ως Γραφείο τύπου

  4. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΖΕΡΒΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΓΟΝΙΟΣ.

  5. Μανόλη βλέπα γιατι κανενα σχολίο δεν εχει βγάλει οικοδομική άδεια για οποιαδήποτε εργασία,Για ενσημα ΙΚΑ ουτε λόγος…. όλες οι εργολαβίες στο γνωστο ………(χαχαχαχαχα) της κεφαλου και μαλιστα με απευθειας αναθεσεις.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!
    Είμαστε γονείς λέμε…αντε να γινουν τα έργα,αλλα το μυαλουδακι σου μονο στο πως θα ξαναεκλεγεις…είναι μην χασεις το μισθο σου!!! Στο πρωτο Γυμνασιο όμως εγινε η πρωτη καταγγελια από ιδιωτη και τον παρακαλάγατε να την πάρει πισω.
    Γιαλατζί πρόεδρε.

  6. Γράφετε ολοι σας αρλούμπες για να το πω σεμνά ο ένας λέει για 9 μήνες που θα φύγει ο Κυριτσης ο άλλος γράφει ότι ο Μανώλης έγινε σαν τα μούτρα του Κυριτση ο τρίτος εάν αυτά τα έγραψε ο Μανώλης και άσχετα πράγματα.
    Απο της ουσίας όμως σε αυτά που γράφει το κείμενο και είναι πέρα για πέρα αλήθεια δεν μας λέει κάποιος έχει δίκιο ο Ζερβός η όχι? Εδώ σας θέλω αλλά πως θα κάνετε αντίλογο όταν ξέρετε ότι αυτά που γράφει το κείμενο είναι όλα σωστά.Αρα που καταλήγουμε ότι πετάτε τσάμπα λάσπη στον αέρα..
    Τουλάχιστον ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος έχει δίκιο κ ποιος άδικο από τα γραφόμενα του καθενός

    • ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΑ?
      ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ!
      ΑΟΜΜΑΤΟΣ Ο ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ? ΚΑΤ’ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΣΕΠΗ ΑΟΜΜΑΤΟΣ!

  7. Σας πονά πολύ η αποτελεσματικότητα του Ζερβου παρά τις τρικλοποδιές που του βάζουν ,μπορείτε να ρωτήσετε τους διευθυντές να σας πουν για το Μανώλη

  8. Εύχομαι το λεωφορείο που θα μετακινεί τα παιδιά ΑΜΕΑ να μεταφέρει και παιδιά με Αναπηρικά Αμαξίδια και να μην είναι σαν το λεωφορείο του Σβουρένειου που γράφει τα παιδιά με Αναπηρικά Αμαξίδια στα παλιά του τα παπούτσια…Στα παλιά τους τα παπούτσια τα έγραφε τα παιδιά με καροτσάκια και η κυρία Ρούφα και η κυρία Πη υπεύθυνες και οι δύο για το Σβουρένειο που το έχουν καταντήσει παιδική χαρά ….Επ΄ευκαιρία, το ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟ δεν είναι Δημοτικό Σχολείο του Δήμου , αλλά είναι ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΜΕΑ (ΚΔΑΠΜΕΑ)….Εκεί στεγάζονται 25 ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ , που απασχολούνται τρεις ήμισυ ώρες 9-12.30 , σε αντίθεση με το πρόγραμμα για το επίδομα που επιδοτείται το ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟ ( ο Δήμος , εισπράττει και από αυτό το Πρόγραμμα ) και σε αντίθεση με το Πρόγραμμα που ακολουθούν όλα τα ΚΔΑΠΜΕΑ της χώρας !!

  9. Η Ρούφα και η Πη δεν ήθελαν να λειτουργήσει το Δημόσιο Σχολείο για να μην χάσουν την πελατεία και την μάσα τους από το ΣΒΟΥΡΈΝΕΙΟ….Να τα λέμε κι αυτά ..Τι και αν υπήρχε η απόφαση για την λειτουργία Δημόσιου Σχολείου εδώ και πάνω από δέκα χρόνια?? Είχαν μεγάλα συρτάρια να τα κρύψουν μέσα !! Το Σχολείο δεν το άνοιξε ο κύριος Ζερβός. Ο κύριος Ζερβός , είναι εκτελεστικό όργανο του Α΄ΘΜΙΑΣ και Β΄ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ… Είναι υποχρεωμένος να τους εφαρμόσει !Το θέμα με το σχολείο το έσπρωξε ο Διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, ο Κύριος Ανθούλης , ο Βησσαρίων ο Ζωϊδης Διευθυντής του ΚΕΔΥ, και δυό τρείς γονείς που τρέχανε μέσα στο Υπουργείο Παιδείας , έγινε αναφορά τότε και στον Εισαγγελέα για να πιεσθεί ο Δήμος και να πράξει τα αυτονόητα…..

  10. Να μην ξεχνάμε ότι η Διευθύντρια η κυρία Τσατσακλά είχε διορισθεί, οι καθηγητές είχαν διορισθεί, και ο κύριος Ζερβός έψαχνε ακόμα κτίριο για να λειτουργήσει το Δημόσιο Σχολείο ..Σχολείο υποχρεωτικής εκπαίδευσης μαθητών !! Επικράτησε τότε Πανικός !!! Δεν χωρούσε αναβολή, αλλιώς η δομή θα ακυρωνόταν, οι καθηγητές θα έπρεπε να φύγουν από το νησί , θα γινόταν υποχρεωτικά καταγγελία στο Υπουργείο Παιδείας και θα έπρεπε να ψηφιστεί νέο ΦΕΚ για την επαναλειτουργία του ΕΕΕΕΚ . Αν και επικρατούσε ο χαμός με τον σεισμό με τα σχολικά κτίρια να έχουν πολλές ζημιές γνωστές σε όλους , ο κύριος Ζερβός πιέστηκε , και βρήκε χώρο στο Πλατάνι και έτσι λειτούργησε το ΕΕΕΕΚ . Λίγους μήνες αργότερα έφυγε και το Δημοτικό από το Σβουρένειο και πήγε και αυτό στο Πλατάνι όπου ΕΕΕΕΚ και Δημοτικό συστεγάζονται πλέον μαζί, προσωρινά βέβαια , μέχρι να βρεθεί μεγαλύτερος και καταλληλότερος χώρος , αφού τα παιδιά έχουν ήδη αυξηθεί στον διπλάσιο αριθμό από πέρυσι ! Στο ΕΕΕΕΚ λειτουργεί και τμήμα για παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες.

    • ΚΥΡΙΑ-ΚΥΡΙΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕ, ΓΟΝΕΑ ΑΜΕΑ,
      ΚΑΘΕ ΓΟΝΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΑΣ.
      ΠΑΡΑΥΤΑ,Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ.ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ‘ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑ’ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝΤΑΣ,ΟΧΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΣΑΣ.ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΗ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑ.ΡΟΥΦΑ ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ META NA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΤΑΠΟ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΑ..ΟΝΟΜΑΤΑ,ΠΟΙΟΣ,ΠΟΥ,ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ!ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ.
      ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ..ΓΟΝΕΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕ..

  11. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΘΑΡΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΣΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ . ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ

    • ΑΝ ΕΙΧΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΡΑΣΣΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ.
      ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΠΡΕΠΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
      ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑ.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΝΟΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ!
      ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΓΟΝΕΑ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ.
      ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΣ.

  12. Κυριε Ζερβε κοιταξτε τα χαλια σας που μσς γεμίζετε αντι σχολικων υποδομων, τσαντιροκοντεινερ!
    Ο πρωτος δημος σε ταμειακα διαθεσιμα και τα παιδια και μαλιστα μωρά των πολιτών, ονειρευεστε να τα στοιβαξετε στα κοντεινερ. Εσυ θα στειλεις εκει το παιδί σου ???
    Τι τα κανετε αχρηστοι τα λεφτά του δήμου??
    Μηπως μασούρια????
    Αισχος! Υποβαθμίζετε την δημόσια παιδία για να αναγκαζόμαστε να στέλνουμε τα παιδία μας στα ιδιωτικά. Ευτυχως που υπάρχουν επιχειρηματίες που σεβονται την δουλειά τους και κάνουν επενδύσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ