Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών: «Open Day» 9πμ -2μμ 25η Νοέμβρη: Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

0
311

ΘΕΜΑ:

Δ.Τ. 25η Νοέμβρη : Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Στις 17 Δεκεμβρίου του 1999, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ ανακήρυσσεται η 25η Νοέμβρη ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Κάθε χρόνο η συγκεκριμένη αυτή ημέρα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση, στην ανάδειξη και στην υπενθύμιση στην κοινωνία ότι η κακοποίηση των γυναικών είναι ένα φαινόμενο και μία πραγματικότητα που συνεχίζει να υφίσταται σε ολόκληρο τον πλανήτη και τη σύγχρονη εποχή. Μία πραγματικότητα που δεν περιορίζεται στην ημέρα αυτή, αλλά αποτελεί την καθημερινότητα ενός πολύ μεγάλου αριθμού γυναικών, ανεξαρτήτως εκπαίδευσης, κουλτούρας, θρησκεύματος, κ.ο.κ. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις γυναίκες μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κω και την Β’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου για την συμβολή τους στο δικό μας καθημερινό έργο ως προς της στήριξη των γυναικών-θυμάτων βίας.

Επιπλέον ενημερώνουμε ότι αύριο ημέρα Παρασκευή, 25/11/2016, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών, διοργανώνει «Open Day», και προσκαλεί τους φορείς και το κοινό στο χώρο του Κέντρου στο Ζηπάρι (Εμμανουήλ Κιαπόκα και 25ης Μαρτίου), από τις 09.00 έως και τις 02.00μ.μ., προκειμένου να ενημερωθούν για τους στόχους, τις παρεχόμενες υπηρεσίες ή να απευθύνουν ερωτήματα και απορίες στα στελέχη του Κέντρου.

 

Με τιμή,

Η νόμιμη εκπρόσωπος του
Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών
Δήμου Κω
Πη Βασιλεία

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ