ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ: Αρκετά με την υποκρισία και τα ψέματα για το θέμα της έκτασης του Ναυτικού Ομίλου

32
1690

Κως, 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΗΛΙΑΣ ΣΙΦΑΚΗΣ : “Αρκετά με την υποκρισία και τα ψέματα για το θέμα της έκτασης του Ναυτικού Ομίλου.”

Η Κως κατάφερε να υπερασπιστεί αλλά και να ενισχύσει την εικόνα της ως τουριστικός προορισμός, παρά το γεγονός ότι πέρασε δύο πολύ μεγάλες δοκιμασίες με το μεταναστευτικό και το σεισμό. Με τρόμο αντιμετωπίζει, η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του νησιού, το ενδεχόμενο να διαχειριζόταν το μεταναστευτικό η προηγούμενη δημοτική αρχή. Η Κως θα είχε γίνει Μόρια.

Φαίνεται ότι αυτοί που ήθελαν την καταστροφή της Κω και δεν τους βγήκε, έχουν χάσει κάθε έννοια μέτρου και λογικής μπροστά στο μίσος τους για τη δημοτική αρχή.

Δεν θα βρει κανείς ούτε μια δική τους λέξη διαμαρτυρίας για τη δημιουργία hot spot στην Κω για να μη στεναχωρήσουν αυτούς που μας έκαναν, με το έτσι θέλω, χώρο εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και αποθήκη. Δεν θα βρει κανείς ούτε μια δική τους λέξη διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση των έργων αποκατάστασης των ζημιών από το σεισμό στο λιμάνι, γιατί την ευθύνη έχει η Πολιτεία και όχι ο Δήμος.

Αντίθετα θα βρει κανείς πολλές ανακοινώσεις και δελτία τύπου με ανακρίβειες και αθλιότητες.

Έφτασαν στο σημείο να κατηγορούν τη δημοτική αρχή για αποφάσεις που πήρε η κεντρική εξουσία, όπως η μεταβίβαση της έκτασης του Ναυτικού Ομίλου στο Υπερταμείο. Μια μεταβίβαση που έγινε, με συνοπτικές διαδικασίες, για να κλείσει η τέταρτη αξιολόγηση και να έχουμε την ψευδαίσθηση ότι βγήκαμε από τα μνημόνια αλλά και για να μπορούν να πουλάνε κάποιοι και το ανάλογο παραμύθι.

Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά για όσους γνωρίζουν :

-Το 2002 το Δημόσιο παραχώρησε την έκταση του Ναυτικού Ομίλου στο Δήμο Κω όχι κατά κυριότητα αλλά κατά χρήση και με αντίτιμο 20% από τα έσοδα του αναψυκτηρίου αλλά και άλλων ήπιων εγκαταστάσεων που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν στην περιοχή.

-Με βάση την παραχώρηση έπρεπε μέσα σε 5 χρόνια να γίνει κολυμβητήριο, ενυδρείο, ναυταθλητικές εγκαταστάσεις, αναψυκτήριο και πολλά άλλα. Ο χρόνος των 5 ετών δεν επαρκούσε και όποιοι έκαναν τη συμφωνία, δεν είχαν αίσθηση της πραγματικότητας.

-Για 4 χρόνια δεν έγινε απολύτως τίποτα και το 2007 όταν ανέλαβε η δημοτική αρχή Κυρίτση στον τότε Δήμο Κω, έτρεξε τη μελέτη και τις διαδικασίες για να ξεκινήσει να γίνει το κολυμβητήριο. Κάποιοι ματαίωσαν την κατασκευή του και είναι γνωστό αυτό.

Την περίοδο 2010-2014 επανήλθαμε στην κατάσταση του απόλυτου τίποτα, οπότε ήρθε η ΕΤΑΔ και πήρε πίσω το ακίνητο για να το δώσει στο Υπερταμείο.

Για όσους δεν τρώνε κουτόχορτο, η πραγματικότητα είναι μία: η χώρα δεν έχει εθνική κυριαρχία, η οποιαδήποτε κυβέρνηση έχει περιορισμένη εξουσία και δυνατότητα και κουμάντο στη χώρα κάνουν οι δανειστές και το Υπερταμείο που ελέγχεται από τους ξένους.

Όσοι πιστεύουν ότι αυτό δεν ισχύει, ας περιμένουν να σκίσουν τα μνημόνια, να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ όπως τους υπόσχονταν κάποιοι και να βαράνε τα νταούλια για να χορεύουν οι αγορές.

Στη δική μας περίπτωση στην περίπτωση της έκτασης του Ναυτικού Ομίλου Κω, τα πράγματα είναι ακόμα πιο ξεκάθαρα:

Όταν το 2002, που δεν ήταν η χώρα στα μνημόνια, το Δημόσιο παραχώρησε την έκταση στο Δήμο Κω κατά χρήση μόνο και κυρίως με αντίτιμο, είναι δυνατόν σήμερα εν έτει 2018 και με το Υπερταμείο να μας το δώσουν δωρεάν και κατά κυριότητα;

Που ζουν κάποιοι; Ποιος αποφάσισε την παραχώρηση του ακινήτου στο Υπερταμείο, ο Δήμος ή η κυβέρνηση που παίρνει τις αποφάσεις αυτές;

Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι να καταθέσει ο Δήμος πρόταση, με παράλληλη επικαιροποίηση της μελέτης για την ανάπτυξη ήπιων κατασκευών και υποδομών στην έκταση του Ναυτικού Ομίλου, με την εκχώρηση ενός εύλογου τιμήματος στο Υπερταμείο.

Αν πάλι κάποιοι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση κυβερνά και όχι οι δανειστές, ας ζητήσουν από την κυβέρνηση με μια απλή υπουργική απόφαση αλλά και με μια τροπολογία στη Βουλή να παραχωρηθεί δωρεάν η έκταση αυτή και κατά κυριότητα στο Δήμο Κω. Ποιος δεν θα το ήθελε;

Ξέρουν όμως και οι ίδιοι ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει .

Το μόνο που τους ενδιαφέρει όμως είναι να βγάζουν το μίσος και την εμπάθεια τους εναντίον της δημοτικής αρχής. Έτσι και αλλιώς η Κως δεν ήταν ποτέ στις προτεραιότητες τους. Μόνο η εξουσία και η καρέκλα.

Το ίδιο άλλωστε δεν έγινε με το μεταναστευτικό; Είναι ο Κυρίτσης εναντίον του hot spot και δίνει μάχη για να μη γίνει στην Κω και δικαιώνεται σε όσα έλεγε; Αυτοί απέναντι σταθερά, υπέρ του hot spot και δεν θα τους χάλαγε να γίνουν και άλλα δύο hot spot στην Κω, έστω και με τα ΜΑΤ αν αυτό το χρέωναν στον Κυρίτση και βοηθούσε στα σχέδιά τους για την εξουσία.

Οι εκλογές του Μαΐου θα γίνουν με απλή αναλογική. Και αυτό σημαίνει ότι αν δεν υπάρχει πλειοψηφία θα πρέπει να διαμορφωθούν συγκλίσεις και συνεργασίες. Πιστεύει κανείς ότι στην Κω υπάρχει τέτοια πιθανότητα; Όταν ακόμα και στα απλά και στα αυτονόητα, η στάση κάποιων κυριαρχείται από το μίσος και την εμπάθεια;

Για αυτό και στις εκλογές του Μαΐου πρέπει να αναδειχθεί μια ισχυρή δημοτική αρχή με πλειοψηφία ικανή για να διοικηθεί ο Δήμος.

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε, νάντος ο ταξιδευτής, βγήκε από το πηγάδι και ετοιμάζεται για νέα μακρινά ταξιδάκια με τα φράγκα μας

    Βρε το παιδί, τώρα που κλείνει η τουριστική σεζόν άρχισε να κάνει προγράμματα αναψυχής, τα τελευταία με πληρωμή από τον Δήμο για τρελές σε εκθέσεις και στις Σεϋχέλλες…

    • Ηλία εσύ που λες ότι ξέρεις πολλά δεν πήρες είδηση ότι: ΣΑΜΑΡΑΣ/ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ με το 2ο Μνημόνιο παρέδωσαν τη χώρα στο ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

  2. Ισχυρή πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο θα υπάρξει μόνο με μια νέα παράταξη και όχι καμένους ταξιδευτές...

    ανύπαρκτε Ηλία θα φατε ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ 7,7 ρίχτερ… Σε λίγο τελειώνουν και φράγκα και τα ταξίδια και η παρουσία σας όλο φρου φρου και αρώματα…

  3. Ο Κυριτσικος παραλογισμος και φασισμος σ’ολο τους το μεγαλειο…ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ….ΑΝΑΠΟΔΑ. Βριζουμε και λεμε οτι μας βριζουν.Μισουμε και λεμε οτι μας μισουνε. Διασπουμε και λεμε οτι ενωνουμε.Δεν κανουμε τιποτα για να υπερασπιστουμε την Δημοσια η’ Δημοτικη περιουσια και λεμε οτι την προστατευουμε. Ειμαστε το εγκληματικο ΠΑΣΟΚ που χρεοκοπησε την Ελλαδα και δημιουργησε τα Μνημονια και το ΤΑΙΠΕΔ και λεμε η σημερινη κυβερνηση τα εφερε. Ειμαστε μαυροι και μεσα και εξω μας και λεμε οτι οι αλλοι ειναι μαυροι.Ειμαστε ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΕΣ και λεμε οτι ειμαστε ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΤΕΛΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ λεμε ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ……

  4. ΣΙΦΑΚΗΣ Η μόνη ρεαλιστική λύση είναι να καταθέσει ο Δήμος πρόταση, με παράλληλη επικαιροποίηση της μελέτης για την ανάπτυξη ήπιων κατασκευών και υποδομών στην έκταση του Ναυτικού Ομίλου, με την εκχώρηση ενός εύλογου τιμήματος στο Υπερταμείο.

  5. ο φίλος σου ο Κυρίτσης έκανε την Κω χειρότερη απο Μόρια το 2015 όταν ξέμπλασαν στη πόλη χιλιάδες πρόσφυγες κι εσείς, κι εσύ δηλαδή, κλείσατε τις δημοτικές τουαλέτες και βρώμαγε όλη η πόλη. Εσένα βέβαια εκεί που μένεις δεν έφτανε η μυρουδιά. Έρχεσαι τώρα και πουλάς πνεύμα από πάνω. Ευτυχώς που η κυβέρνηση δε σας άκουσε και έφτιαξε το hot spot και επιβίωσε το νησάκι μας. Αναρωτιέμαι μόνο, είστε απλά πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας ή γκάου;

    • ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ‘ΑΔΥΝΑΜΗ’ ΨΕΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕΙ,ΠΡΩΤΟ ΜΕΛΛΗΜΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ‘ΑΠΕΝΑΝΤΙ’ ΕΞΑΦΑΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΥΜΕΤΕΡΩΝ,ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΤΙΜΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ.
      ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΝΕΦΟ ΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!

  6. Ο αντιδήμαρχος των 1700 ευρώ δηλαδή των 120 χιλιάδων ευρώ σε 5 χρόνια χωρίς τις πλούσιες αποζημιώσεις. Κουβέντα ο ακριβοπληρωμένα αντιδήμαρχος για την ρυαναιρ για τα χαμένα κρουαζιερόπλοια και την κατρακύλα μια ακόμη χαμένης σεζόν. Τα νούμερα ευδοκιμούν αλλά οι επιχειρήσεις χαροπαλευουν. Αλλά σιγά μη σκάσει ο Λιάκος,1700 ευρώ μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει…άντε 8 μισθοί σου έμειναν…

    • Στη Κω μένεις μεγάλε;Έχεις χάσει επισοδεια.Χαμενη χρόνια φέτος;Τελικά εκεί στο Όραμα έχετε μήνες μόνο οι καθυστερημένοι;

      • Κερδοφόρα σεζόν ήταν μόνο για τους ξενοδόχους και γι αυτούς που αντί να έχουν 40 καρέκλες έχουν 200 βλέπε κοντά στο δημαρχείο. Γι αυτούς ήταν πολύ καλή χρονιά.

  7. Ερώτηση προς αναγνώστες aegeanews και ταυτόχρονα καταναλωτές ΔΕΗ. Πόσο ρεύμα γλυτώνει κάποιος ο οποίος έχει 4 δημοτικές κολόνες φωτισμού σε ιδιωτικό ακίνητο; Αρκετά!!! Και αν παίρνει και 20 χιλιαδες ευρώ ως λάθος στα τετραγωνικά; Αρκετά!!! Μάλιστα! Προσθέστε τώρα συν 100 χιλιάδες περίπου αμοιβές από το δήμο και είστε κομπλέ.Ααααα μην ξεχάσω, εσείς όλοι αύριο στην ουρά για τις ρυθμίσεις….

  8. Τελείωσε η φρέσκια λάσπη και πιάσατε τη παλιά;Αυτό με τα φώτα το λέγατε στις προηγούμενες εκλογές το ξέχασες;Όσο για το μισθό….??διορίστηκε;Βγες εσύ να τα περνεις .Τελικά εκεί στο όραμα ρε έχετε τρελαθεί;έχετε πάθει στέρηση από αυτά που Τρώγατε και δεν ξέρετε τι λέτε .Ναι όλοι όσοι έχουν ένα μισθό δουλευοντας είναι ένοχοι επειδή εσείς τόσα χρόνια νωρίτερα τσάμπα……?βρε αεί…

  9. Πόσο βλήμα είσαι;Γιατί λες ψεμματα ,νομίζεις θα πείσεις κάποιον ;Του δήμου ήταν βρε ηλίθιε η έκταση και την πούλησε;Μακάρι να ήταν και να σπέρνει λεφτά.Το ψεκασμό ΣΥΡΙΖΑ τα πούλησε καθυστερημένο.

  10. Σωστός.Μπραβο φίλε μου.Να βγάλουμε το Όραμα να μας κάνει και άλλα hot spot.Να συνεργαστεί με την κυβέρνηση να φέρει και άλλους Πακιστανούς.Μπραβο μαζί σου.Ολοι ψήφο στο Όραμα.

    • Το ΟΡΑΜΑ κατηγορεις αλλα Ποιος προτεινε 10 ακινητα? Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ! Ποιος από το Πυλί είπε ειμαστε εδώ να το δουλεψουμε μαζί?Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ! Ποιος έδωσε άδεια για να πετουν τα σκουπίδια του ΧΟΤ ΣΠΟΤ στο παλιο σκουπιδοτοπο του Πυλιού? ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΑΡΗΣ-ΚΥΡΙΤΣΗ.Ακόμη πιπιλάτε την καραμέλα του ΧΟΤ ΣΠΟΤ?
      Τι έλεγε η Ιωαννα για το ΦΕΚ Λινοποτίου?Αμεσα αποφαση για βροντερο ΟΧΙ σε νέο ΧΟΤ ΣΠΟΤ. Τι είπε ο Κυρίτσης,δεν θα πάρουμε καμία αποφαση ειδικά αν αναλάβουμε εμεις την διαχειριση….
      Δηλαδη οπου εχει εργολαβιες και προσληψεις προσωπικου κανει τον ΚΙΝΕΖΟ.

    • 1.57 – 2.03 – 2.09 – 2.12 …….Μεσα σε 10 λεπτα, μεσα στα αγρια μεσανυχτα, ο υπαλληλος του Κτηματομεσιτη μιλησε 4 φορες και , ευτυχως, μετα κοιμηθηκε…….ΩΡΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.

  11. καισερλης κυριτσης μυλωνας οι υπευθυνοι που δεν αξιοποιηθηκε ο ναυτικος ομιλος των 70 στρ.τον καισερλη

    τον τιμωρησαμε.τωρα σειρα εχουν κυριτσης μυλωνας για μαυρισμα.

  12. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ.ΧΑΧΑΧΑ

    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ
    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ

  13. χαχαχα. 300 στρεμματα στην λαμπη θα αξιοποιησουν οι απερχομενοι .....τον πηρε ειδηση ολο το νησι.

    μιλαμε για μεγαλη μασα .ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ

  14. Ο Σηφακης έπαιρνε μισθό τα πρώτα δυόμισι χρόνια ,τώρα είναι άμισθος την αποζημίωση που έπαιρνε τώρα την παίρνει ο Μουζουρακης ως τρίτος έμμισθος αντιδήμαρχος . Μισθό επίσης δεν παίρνει η Ευτέρπη από την αρχή της θητείας .

    • Η Ευτέρπη μας.χρεωνει σαν άλλη Αλίκη Βουγιουκλάκη της δημοτικές τσάρκες της. Ακόμη χειρότερα

    • Πρόσθεσε όλες τις εκτός έδρας αποζημιώσεις πο6 έχει πάρει για τα ταξίδια του στο εξωτερικό και θα δεις ποια είναι η αμοιβή του. Και κάνει και τις μπίζνες του για το ξενοδοχείο του

  15. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ‘ΑΛΛΟΥΣ’,Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ!ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΦΙΛΟ ΝΙΚΟ ΜΥΛΩΝΑ;
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ
    ΑΣΤΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ!

  16. Η αξιοπιστια του νησιου αντανακλα στα εκλεγμενα μελη του Δημου.
    Γιαυτο ντρεπομαι…
    Οχι για τα καθως πρεπει …λ

  17. τη μιζέρια, τα ψέματα,την διχονοια, και τη ρητορική του μίσους την εφεραν ο κυριτσης
    και οι παρατρεχαμενοι του.

  18. δινεται στα λαμογια.ντροπη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  19. Ηλιια μου ποτε θα μιλησεις για την RYANAIR?Για τα χαμενα κρουαζιερόπλοια? Για την κακή εικόνα των επισκεπτων,ιδιαιτερα μετά το προσφυγικό? Γιατι το λιμενικο ταμειο επισκευασε τον χωρο πισω από την ΔΕΗ σε 10 μερες,και μπραβο σας,αλλα στο μεσα λιμανι κλεισατε ματια και αυτια?Μηπως για το χρημα των εργολαβιων?Απο τον Μαιο ξερατε για τα 70 στρεμματα της ΛΑΜΠΗΣ,εσυ που ήσουν,σε ταξιδάκια αναψυχης?Και στο φιναλε να απαιτησουμε να το παρουμε πισω!!! Αλλα με ποιους με εσας που νοιαζεστε για απευθειας αναθεσεις και για τον μισθο σας!!!ΑΝΤΕ 1 ΟΚΤΩΜΒΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ

  20. καλά εσύ δεν άκουσες ότι όλη η δημόσια περιουσία υποθηκεύτηκε απο τον Σαμαρά και το Βενιζέλο, το ΝΔ- ΠΑΣΟΚ που υποστηρίζετε κύριε Σιφάκη, όταν με το 2ο μνημόνιο όλο το χρέος πέρασε στο βρετανικό δίκαιο; Μήπως ήσουν διακοπές τότε και δεν άκουσες τίποτα

  21. Βρε καλώς τα παιδιά τα δικά τους. .. του λαού δεν είναι με τον λαό δεν ήταν ποτέ. .. Για την πάρτη τους δουλεύουν για τους φίλους τους μοιράζουν. Για το δημότη? Δυναστες τιμωροι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ