ΟΡΑΜΑ: Καλώς ήρθατε και φέτος στην Κω κύριε Σιφάκη… καλές διακοπές!!!

32
3560

Καλώς ήρθατε και φέτος στην Κω κύριε Σιφάκη… καλές διακοπές!!!

Ο κος Σιφάκης ενεφανίσθη σαν επαναλαμβανόμενος τουρίστας του νησιού (είναι η εποχή) και έχει το θράσος να μιλά για υποκρισία και ψέματα…

Αλήθεια πριν προβεί σε αυτό το τελευταίο του δελτίο – το οποίο περί άλλων τυρβάζει – έχει κατανοήσει τι ψήφισε ο ίδιος στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα της παραχώρησης των 70 στρεμμάτων του ΝΟΚ;

Αλήθεια διάβασε το έγγραφο που υποτίθεται ότι ο κος Κυρίτσης έστειλε στην ΕΤΑΔ Α.Ε. που τους ρωτά ως πειθήνιο όργανο για την ενδεχόμενη παραχώρηση κατά χρήση ή και… κατά κυριότητα;

Αλήθεια πόσο πειθήνια ή πόσο αφελής μπορεί να είναι μια δημοτική ομάδα που ανέχεται από τον επικεφαλής της τέτοια «χρήση» και τέτοια δημόσια γελοιοποίηση του ρόλου της;

Αλήθεια αφού έχει το θράσος να μιλάει για ψέματα και υποκρισία μήπως έχει και το θάρρος να δώσει αυτός στη δημοσιότητα την αλληλογραφία με την ΕΤΑΔ Α.Ε.;

Προφανώς ο κος Σιφάκης δεν κατανόησε τίποτα.

Ίσως αυτός είναι ο λόγος που ούτε μίλησε ούτε λάλησε κατά τη συζήτηση του θέματος.

Ας πούμε και καμιά αλήθεια κύριε Σιφάκη…

Κύριε Σιφάκη που ήσασταν το 2015 όταν η πόλη μας μετετράπη σε ένα απέραντο προσφυγικό καταυλισμό;

Η μόνη κίνηση που κάνατε, κατόπιν εορτής, ήταν να αναθέσετε απευθείας σε εταιρεία των Αθηνών μελέτη που θα μας έδειχνε λέει πως θα βελτιώσουμε την εικόνα του νησιού.

Αφού πρώτα την καταστρέψατε μετά θέλατε μελέτη για να την βελτιώσετε.

Δώσατε 25.000 για μια μελέτη που δεν παρελήφθη ποτέ, δεν παρουσιάστηκε ποτέ και κανείς δεν ξέρει τι αφορά.

Υπάρχει άραγε μελέτη;;; Πόσες σελίδες στοίχισαν 25.000 ευρώ;;

Να σας θυμίσουμε και την ανάθεση στην εφημερίδα Καθημερινή (πεταμένα λεφτά) …για διαφήμιση;

Σας προκάλεσε η επικεφαλής μας στο δημοτικό συμβούλιο να της δείξετε το τιμολόγιο και σας ζήτησε το εξής απλό: να δείξετε τις σχετικές δημοσιεύσεις και τον οδηγό που υποτίθεται εκδώσατε έναντι 11.000 ευρώ.

Εμείς δεν είδαμε τίποτα. Ούτε τιμολόγιο… ούτε δημοσίευση… ούτε οδηγό…

Να συνεχίσουμε κύριε Σιφάκη ή κινδυνεύουμε να μην μας επισκεφτείτε του χρόνου…

Να μιλήσουμε για τη φοβερή ανάθεση «διαχείρισης» του τουριστικού portal το Σεπτέμβρη του 2015 έναντι 17.619 ευρώ… Μπορεί να πει κάποιος ποια παρέμβαση έγινε στο τουριστικό portal που να δικαιολογεί αυτά τα χρήματα;

Να σας θυμίσουμε τις αναθέσεις στην εταιρεία security για την ανακατάληψη των πάρκων… Για πείτε μας και ως μέλος της οικονομικής επιτροπής γιατί σταμάτησε στο παρά πέντε η δεύτερη ανάθεση;

Πόσες χιλιάδες ευρώ σκορπίσατε από τα ταμεία του δήμου στο όνομα της ασφάλειας των πολιτών;

Μια εύλογη απάντηση θα ήταν… Μα με ψίχουλα ασχολείστε;; Εδώ μοιράστηκαν πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ σε ημέτερους για χατίρι του σεισμού!

Να θυμίσουμε τα βίντεο της διγλωσσίας σε εξωτερικό και εσωτερικό για το “clean and safe” και για τις δομές (λέγε με hotspot) που δημιουργούνται στο νησί; Εσείς και ο Κυρίτσης (με αγγλικά Οξφόρδης) τα είπατε on camera στην Ολλανδία!!!

Να σας θυμίσουμε ότι υπάρχουν κάτι μεγάλες βάρκες στη θάλασσα που λέγονται κρουαζιερόπλοια;

Να σας θυμίσουμε τη «διαστημική» βάση της Ryanair που υποσχεθήκατε;

Να σας θυμίσουμε τον ΟΤΑΠ που τον έχετε εξαγγείλει καμιά δεκαριά φορές και ακόμα έρχεται;

Να σας θυμίσουμε το μεγάλο σας έργο (10.000 Ευρώ) να βάλετε κουρτίνες στο κτήριο που εμείς φτιάξαμε για κέντρο πληροφόρησης και το μετατρέψατε σε γραφείο σας και αίθουσα τελετών γάμου;

Να σας θυμίσουμε την τεράστια πολιτική επιλογή να κλείσετε τον ΕΦΤ και τέσσερα χρόνια μετά δεν είστε ικανοί να ολοκληρώσετε ούτε τη εκκαθάριση του;

Να σας θυμίσουμε ότι ο προϋπολογισμός για την προβολή και διαφήμιση του νησιού είναι ο μικρότερος ιστορικά; Μικρότερος ακόμα και από αυτόν που διέθεταν οι «ανίσχυροι» πρώην Δήμοι Δικαίου και Ηρακλειδών;

Να σας θυμίσουμε ότι το μόνο που κάνετε εν έτη 2018 είναι απλά να πηγαίνετε βόλτες στις εκθέσεις με τη μέθοδο του φτωχού συγγενή αλλά με όλα τα έξοδα πληρωμένα συν τις ημερήσιες αποζημιώσεις;

Ειλικρινά τι να πρωτοθυμηθούμε και τι να απαριθμήσουμε κύριε Σιφάκη… Σε περίπτωση που σας διαφεύγει σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν εδώ στην Κω και παλεύουν καθημερινά για να επιβιώσουν… Δεν εμφανίζονται και εξαφανίζονται απλά σαν τουρίστες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να σας θυμίσουμε ότι υπάρχουν κάτι μεγάλες βάρκες στη θάλασσα που λέγονται κρουαζιερόπλοια;

    Να σας θυμίσουμε τη «διαστημική» βάση της Ryanair που υποσχεθήκατε;

  2. Ο κ. Σιφάκης μετά από δύο χρόνια απόλυτου χάους αντί να παραιτηθεί και να πάρει μαζί του και ολόκληρη την «Καταστροφική Αλλαγή» μας κουνάει και το δάχτυλο.

    Προφανώς, ο κ. Σιφάκης θεωρεί, για τον εαυτό του, τεράστιο επίτευγμα που κατάφερε να εξαφανίσει 10.000 τουρίστες από το πρώτο μήνα της σεζόν.

    Προφανώς, θεωρεί επίτευγμα τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος και ο κ. Κυρίτσης χειρίστηκαν το μεταναστευτικό, διασύροντας τη Κω στα πέρατα του κόσμου με αποκορύφωμα την πρόσφατη επίσκεψη Ελβετών δημοσιογράφων που κυριολεκτικά ξεβράκωσαν τον ίδιο και το Δήμαρχό του μιλώντας για αναλγησία και «στημένα κόλπα».

    Τα στοιχεία της εξέλιξης των αφίξεων Απριλίου κ. Σιφάκη δείχνουν τις τραγικές επιλογές σας. Αν δεν σας αρέσουν να διαμαρτυρηθείτε στον ΣΕΤΕ και στην ΥΠΑ μήπως τα αλλάξουν κατά όπως σας βολεύει.

    Τα στοιχεία αποδεικνύουν το ψέμα πάνω στο οποίο στηρίξατε την πολιτική σας ύπαρξη και εκλογή. Δείχνουν πόσο κοροϊδέψατε τον κόσμο με την περίπτωση της Ryanair…

  3. Το μόνο που σας απασχολεί, είναι να σπαταλάτε δεκαχίλιαρα για κουρτίνες και να δηλώνετε ανερυθρίαστα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι στην έκθεση του Βερολίνου δεν πήγατε ως Αντιδήμαρχος της Κω αλλά ως Ηλίας Σιφάκης (βλ. σχετικό βίντεο) για να κανονίσετε προφανώς τις δουλειές σας.

    Ίσως για εσάς, προσωπικά, τα νούμερα να είναι βολικά. Για αυτούς που σας πίστεψαν όμως και για αυτούς που σας υπομένουν δεν ξέρουμε πόσο βολικά και πόσο μαύρα είναι!!!

    Άλλωστε όπως ο ίδιος δηλώσατε πρόσφατα, σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, θεωρείτε τον εαυτό σας τουρίστα… η διαφορά είναι ότι ο Κωακός λαός δεν σας ψήφισε για να κάνετε τουρισμό!!!

  4. Εσυ που βγάζεις τα δελτία να ξέρεις ότι και σαν άτομο αλλά και σαν επαγγελματίας δεν φτάνεις τον Σηφάκη ούτε στο μικρό δακτυλάκι του ποδιού του .
    Άτομα σαν εσενα είναι η ντροπή του κόμματος που ίδρυσε ο Καϊσερλής . Τύποι σαν εσενα τρέχετε μόνοι σας και βγαίνετε τρίτοι . Κομπλεξικε

    • ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΡΥΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΚΟΦΤΕΙ ΜΟΛΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΩΗΝ ΟΡΑΜΑΤΙΚΕ ΕΚΟΨΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΜΙΣΘΟ.

    • 5 χρόνια αντιδήμαρχος!!! Κοστος 120 χιλιάδες ευρώ!!! Αλλο καλος επιχειρηματίας αλλο καλος αντιδήμαρχος.
      Σαν αντιδήμαρχος απλά μας βούλιαξε στο πάτο. Σαν επιχειρηματίας έκλεισε συμφωνία με τα συμφέροντα της TUI που κατηγορούσε.

    • Εχετε μπλεξει ολοι σας με λαθος δημαρχο.Ηλια μαθε ότι κοντα στο ξερο καιγετε και το χλωρο.Και για το μεταναστευτικο οι κυριοι υπεύθυνοι είναι πρωτα ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ και μετα ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.Μην απαντας,γιατι εκτίθεσαι σαν ανθρωπος.Φιλικη συμβουλη.Φυγε από αυτόν τον δημαρχο να σωσεις ότι μπορεις,και αφησε τα γιουσουφακια να ξευτιλιζοντε.

    • ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΝΥΝ ΓΛΥΦΙΤΣΙΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ!
      ΤΟΝ ΚΟ.ΣΙΦΑΚΗ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΠΛΕΞΕ …ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣ.ΣΙΦΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΣ ΑΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ.ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΑ ΣΕΒΑΣΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΙΦΑΚΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΥ ΗΛΙΑ!

  5. Ένα ολόκληρο καλοκαίρι άφησε απροστάτευτους τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες της Κω πλήττοντας θανάσιμα την εικόνα του νησιού με απρόβλεπτες οικονομικές συνέπειες.

    Την ίδια ακριβώς συμπεριφορά επιδεικνύει στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Δικαίου. Δεν ήταν τυχαία η απουσία του από τις Λαϊκές Συνελεύσεις που έγιναν σε Ασφενδιού και Πυλί για να μην βρεθεί αντιμέτωπος με το ζήτημα.

    Ένα ολόκληρο χρόνο η παράταξή μας ζητά να μπει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο να οριστεί χώρος εκτός οικιστικής και τουριστικής περιοχής και ένα ολόκληρο χρόνο ακούμε κορώνες και ψέματα που διασκεδάζουν τις εντυπώσεις.

    Ένα ολόκληρο χρόνο ταξίδια και συναντήσεις με αποκορύφωμα το τελευταίο του κου Κυρίτση που συνδυάστηκε με την υπογραφή του ΦΕΚ για το ΚΕΠΥ στο Λινοπότη!!! Αυτό είναι το αποτέλεσμα – επιτυχία του Δημάρχου μας!!! Ο κος Κυρίτσης γνώριζε την επιλογή του Λινοπότη εδώ και μήνες και απλά ροκάνιζε το χρόνο γιατί δεν μπορούσε να προβλέψει την αντίδραση της κοινωνίας.

  6. Η κυβέρνηση με δεδομένη την απολιτική στάση της δημοτικής αρχής αλλά και τις δικές της αγκυλώσεις, δυστυχώς, επέλεξε τον πλέον ακατάλληλο χώρο. (έχουμε επαρκώς εξηγήσει την θέση μας)

    Παράλληλα, οι δηλώσεις του κου Περιφερειάρχη αναδεικνύουν το μεγάλο έλλειμμα της δημοτικής αρχής να χειριστεί το θέμα αλλά και την πρόβλεψή μας ότι ο κος Κυρίτσης θα συρθεί, αφού πρώτα καταστρέψει το νησί – να υλοποιήσει τις προτάσεις του Οράματος. Πολύ απλά γιατί στηρίζονται σε υφιστάμενη νομοθεσία και προτάσσουν το δημόσιο συμφέρον.

    Η κρισιμότητα της κατάστασης επιβάλει την κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επιλογή χώρου εγκατάστασης του ΚΕΠΎ.

    Αντίστοιχη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που να συμφωνεί με την επιλογή του χώρου.

    Άμεση τροποποίηση του ΦΕΚ για ΚΕΠΥ σε χώρο που θα υποδείξει το Δημοτικό Συμβούλιο εκτός οικιστικής και τουριστικής περιοχής.

  7. ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΈΡΕΙ ΤΟ ΧΟΤΟ ΣΠΟΤ ΣΤΟ ΠΥΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    Η κυβέρνηση έχοντας απέναντί της μια ολόκληρη κοινωνία αλλά προπάντων μια ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού και του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα καθορίζει τον χώρο και τις προϋποθέσεις δεν θα έχει άλλη επιλογή παρά να συμβάλει θετικά.

    Είναι στην απόλυτη ευχέρεια της Δημοτικής Αρχής να ζητήσει άμεσα τις προτάσεις της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και το αργότερο μέχρι την Παρασκευή να συνεδριάσει και να αποφασίσει σχετικά το Δημοτικό Συμβούλιο.

    Κάθε άλλη εξέλιξη βαραίνει αποκλειστικά και μόνο τον κ. Κυρίτση και όσους τον σιγοντάρουν συνειδητά ή ασυνείδητα».

  8. ο ταξιδευτής Ηλίας με τα πολλά ψέματα που μας γέμισε προεκλογικά για κρουαζιεροπλοια, ryan air κλπ καλά θα κάνει να μη μιλά

  9. Καλά ασχολείστε ακόμη με το χρυσοπληρωμενο αγόρι της δημοτικής αρχης;Ο Ηλίας των χιλιάδων μιλίων….Ο παγκόσμιος Ηλίας μας ο οποίος όταν είναι να ταξιδέψει με δικά του χρήματα σκέφτεται το κοστος της βενζίνης για μια βόλτα στο Ζηπαρι.Ο ψευτης Ηλίας που προεκλογικα μας έταζε πως στην ανάγκη θα κανει και δεύτερο αεροδιαδρομο για τις αναγκες της Ryanair…. Για τα ψέμματα των κρουαζιερόπλοιων και την επεκταση της μαρίνας…Και οταν ηρθε η ωρα να διοικήσει το μονο που έκανε ηταν να αλλάξει κουρτίνες απο συγγενή προεδρου….
    Ηλία σέβομαι ότι δεν ήσουν ικανός….το θράσος σου όμως δεν το σέβομαι.

  10. Δω να τα χαμε και πέρσι. … θριαμβολογιες χωρίς ντροπή για την κατάντια που φέρανε στο νησί μας. .. Κ Σιφακη κρυψου κρυψου! Το κάνεις τόσο καλά. …

  11. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ.ΧΑΧΑΧΑ.

  12. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    της μασας

  13. Κως: Δύο απορριμματοφόρα και ένας γερανός για την ανακύκλωση

    Δύο απορριμματοφόρα και ένα γερανοφόρο όχημα που θα χρησιμοποιηθούν στη διαδικασία της ανακύκλωσης παρέλαβε σήμερα δωρεάν από την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης ο Δήμος Κω.Παράλληλα προετοιμάζεται και η λειτουργία του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών που θα λειτουργήσει στο χώρο του ΧΥΤΑ.Το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης της ανακύκλωσης αναμένεται να ξεκινήσει μετά το δεκαπενταύγουστο αφού προηγηθεί ενημέρωση των δημοτών για τη διαδικασία που θα ακολουθείται.Παράλληλα θα τοποθετηθούν περίπου 600 μπλέ κάδοι σε όλο το νησί για την συλλογή των ανακυκλώσιμων υλικών.Την ικανοποίησή τους για αυτή τη θετική εξέλιξη, με κόστος που πλησιάζει το ενάμιση εκατομμύριο ευρώ δίχως δαπάνη του Δήμου, εξέφρασαν ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και ο Αντιδήμαρχος Σταμάτης Πης που βρέθηκαν στο λιμάνι κατά την παραλαβή των οχημάτων.
    dhras.gr
    Πηγή:https://www.dimokratiki.gr/01-08-2014/kos-dio-aporrimmatofora-ke-enas-geranos-gia-tin-anakiklosi-vinteo/

  14. καισερλης κυριτσης μυλωνας οι υπευθυνοι που δεν αξιοποιηθηκε ο ναυτικος ομιλος των 70 στρ.τον καισερλη

    τον τιμωρησαμε.τωρα σειρα εχουν κυριτσης μυλωνας για μαυρισμα.

  15. ουραματοσχιζοφρενεια
    είναι μεταδοτική ασθένεια
    στα ασπόνδυλα ….και στα
    φαντάσματα που έχασαν τη μάσα.χαχαχα

    σκουλήκια

  16. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσαν «ΤΑ ΝΕΑ», ένα 10χρονο κορίτσι που βρίσκεται στο hotspot της Μόριας Λέσβου, αναγκάζεται να συγκατοικεί με τους τρεις άντρες που την βίασαν και μετά τον βιασμό του!
    Μάλιστα, στο σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρονται κι άλλα τέτοιου είδους περιστατικά, όπως η απόπειρα ενός μικρού αγοριού να κόψει τις φλέβες του με βαθιά χαρακιά από τον καρπό έως τον αγκώνα αλλά κι ενός άλλου παιδιού που προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Αιτία, οι μαζικοί βιασμοί τους!
    Για τους οποίους, αδιαφορεί παντελώς το «αλληλέγγυο» αληταριό, που είχε λυσσάξει πέρυσι τέτοιον καιρό για την «εκπαίδευση» των «προσφυγόπουλων»! Και ξέρετε γιατί είχε λυσσάξει το κομμουνισταριό, για την «εκπαίδευση»; Γιατί έπεφταν αβέρτα τα κονδύλια από τον ΟΗΕ και την Ε.Ε.– τα οποία δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, αλλά κατέληξαν στις τσέπες του «αγωνιζόμενου» κομμουνισταριού που μαζευόταν απ’ έξω από τα σχολεία και τρομοκρατούσε τους Έλληνες γονείς που αντιδρούσαν!

  17. Κυρία Ρουφά Ξεχάσατε στο δελτίο σας την επιστροφή δημοτικών τελών ύψους 30 χιλιάδων ευρω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ