Η. Σιφάκης για Όραμα: Ο βούρκος τους δεν έχει πυθμένα. Ευχαριστώ αλλά δεν θα ακολουθήσω για να μη λερωθώ

13
936

Ο Αντιδήμαρχος τουρισμού κ. Ηλίας Σιφάκης σε απάντηση στο δελτίο τύπου του οράματος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Στο σημείο που νομίζεις ότι η κ. Ρούφα και οι λίγοι που την στηρίζουν έχουν πιάσει πάτο στην άρθρωση πολιτικού λόγου, έρχεται μια νέα της ανακοίνωση να σε διαψεύσει και να σου αποδείξει ότι ο βούρκος τους δεν έχει πυθμένα.

Ευχαριστώ αλλά δεν θα ακολουθήσω για να μην λερωθώ.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άστα μωρέ Ηλία τώρα, αν είχες δίκιο θ απαντουσες έστω κι αν… λερωνοσουνα !
    Λες και τώρα που δεν απαντας η λερωμενη φωλιά καθαριζει, αμ δε !

  2. Πολύ καλό το επίπεδο του ατσαλακωτου και χρυσοπληρωμενου αντιδημάρχου. Μόνο που οφείλει εξηγήσεις σε όλους τους Καρδαμιωτες που τον πιστέψαμε στο θέμα της Ryanair αλλά και στο θέμα των κρουαζιερόπλοιων και βέβαια στο λιμάνι της Καρδαμαινας που θα το μετέτρεπε σε νέα μαρίνα.8 μισθα ακόμη και δρόμο

  3. 4,5 χρόνια που πληρώνεσαι φίλε Ηλία προφανώς και δεν λερωνοσουν, τζάμπα ταξίδια 4,5 χρόνια δεν σε λερωσαν,και μιλάς.εσυ για πάτο; Έλεος ….. Αλήθεια τι θα απαντούσες στις υποσχέσεις περί Ryanair ειδικά μετά τις δηλώσεις του Γεωργίου πως Ryanair τέλος! Αν είχες αξιοπρέπεια θα είχες παραιτηθεί,αλλά δύσκολες εποχές για να χάσεις μισθό και τζάμπα ταξίδια. Ηλία πέρασες απαρατήρητος και φεύγεις με μισθά…

  4. Κύριε Κιαρη δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά άκουσα απόψε στο καφενείο ότι η ///// έφαγε σήμερα 2 χρόνια στο δικαστήριο για το ΔΗΡΑΣ. Γνωρίζεις κάτι η είναι ράδιο αρβύλα;

    • Ναι είναι αλήθεια, 2 χρονάκια με αναστολή και ποινή εφέσιμη. Αυτό που μετράει είναι η καταδίκη της κας προέδρου. Άλλο ένα χαστούκι που πόνεσε πολύ. Για άλλη μια φόρα οι εργαζόμενοι δικαιώνονται και συνεχίζουν τον δίκαιο και καθαρό αγώνα τους ενάντια στην αδιαλλαξία και την εκδικητικότητα του Κυρίτση.

  5. Τι να πεις και συ? Μάλλον δεν είχε ούτε ο Γεώργιος ο μεγαλοταξιδευτης ιδέες να σου πει. .. που να τις βρείτε στις μιζες ή στα ταξίδια?

  6. Βρε Ηλία μου παίρνεις 1700 ευρώ το μήνα βάλε και τις αποζημιώσεις σχεδόν 120 χιλιάδες ευρώ μας κοστισες,σε αυτά δεν βάζω τις 30 χιλιάδες ευρώ από κάτι επιστροφές τελών αλλά ούτε και τις 4 δημοτικές κολόνες σε ιδιωτικό χώρο.Και εσύ μας λες πως δεν απαντάς για να μην λερωθεις;;;;Μα όπου σας ακουμπήσουμε ολους λερονομαστε βρε κουβαρνταδες.

  7. Τι Ryanair μας λες ακόμα άνθρωπε μου και για καρδαμαινα όλο το νησί φέτος ήταν φυσκα δεν κουνιόταν μέρμηγκας και εσύ μας λες ότι θες ακόμα περισσότερα κόσμο εδώ στην καρδαμαινα δωμάτια που είχαν να ανοίξουν πάνω από δέκα χρόνια άνοιξαν και είναι ακόμα γεμάτα γτ δεν υπάρχει ούτε κρεβάτι αδειανό για να φιλοξενηθεί ο κόσμος που υπάρχει στο νησί και εσύ και μερικοί ακόμα μας λέτε ότι ακόμα και φέτος δεν πήγε καλά η σεζόν.
    Ακόμα και στην κεφαλο γκαρσονιέρες και δώματα που είχαν να δουλέψουν πάνω από 15 χρόνια και είχαν καταντήσει αχυρώνες αναγκάστηκαν να τα ανοίξουν για να δουλέψουν.
    Εάν δεν ξέρετε να μην γράφετε μλκς.εκτος και το να γράφετε πάντα το αρνητικό είναι ένα είδος αντιπολίτευσης.τοτε πάω πασω..

  8. Σε ποια πολιτική δεοντολογία αρμόζει η φράση να μη λερωθω. Τι έγινε κυριε Σιφακη αποφασίσατε να κάνετε άνοιγμα και σε φρασεολια του δρόμου; Λυπάμαι μάλλον αποτυχία θα έλεγα. Όπως ξέρουμε τα πεπραγμένα της Ρούφα έτσι ξέρουμε και τα δικά σας. Από το φιάσκο της Ryanair μέχρι …… Άστο Έχετε ήδη λερωθεί και πολύ, τόσο που όπως λέει συμπολίτης παραπάνω έπρεπε ήδη να έχεις παραιτηθεί. Αρκετά σε χρυσοπληρωσαμε.

  9. Παρατηρω οτι τελευταια ο Κτηματομεσιτης δεν πολυασχολειται με τρεχοντα ζητηματα…..Φαινεται οτι ασχολειται με το κλεισιμο των …..ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ συμφωνιων πριν το τελος του. Με την απλη αναλογικη το…..ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ τελειωνει. Δυσκολευουν τα πραγματα. Και το ξερει ,γι’ αυτο ΤΡΕΧΕΙ να κλεισει δουλειες ΚΑΙ για το….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ