Νίκος Μυλωνάς: Το προδιαγεγραμμένο θλιβερό τέλος της νέας ΑΒΙΚΩ

14
2000

 [pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/10/το-προδιαγεγραμμένο-θλιβερό-τέλος-της-νέας-ΑΒΙΚΩ-.pdf» title=»το προδιαγεγραμμένο θλιβερό τέλος της νέας ΑΒΙΚΩ»]

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΥΛΩΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΜΟΝΟ ΘΕΩΡΙΑ.ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΣ ΨΕΥΤΙΚΑ.

  2. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ.ΧΑΧΑΧΑ.

  3. καισερλης κυριτσης μυλωνας οι υπευθυνοι που δεν αξιοποιηθηκε ο ναυτικος ομιλος των 70 στρ.τον καισερλη

    τον τιμωρησαμε.τωρα σειρα εχουν κυριτσης μυλωνας για μαυρισμα.

  4. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  5. ΧΑΧΑΧΑ ο γεωργιος ειχε 1.000.000 ευρω απο το ταμειο του δημου και αγορασε τα χαλασματα πισω απο την δεη

    απο τον μεγαλοξενοδοχο αλλα δεν ειχε για αβικω και οινοπειοιο.ου ρε κοπριτες. χαχαχα

  6. Ρώμη προς Βρυξέλλες: «Εάν πάτε να μας κάνετε Ελλάδα θα τινάξουμε στον αέρα την οικονομία του πλανήτη»!

    Ο Μπόργκι χρησιμοποίησε την οικονομική καταστροφή της Ελλάδας για να προειδοποιήσει τις Βρυξέλλες με παγκόσμια οικονομικό «ολοκαύτωμα», λέγοντας ότι «Κάθε απόπειρα να κάνετε το ίδιο στην Ιταλία θα προκαλούσε παγκόσμια κρίση».Ο Ιταλός βουλευτής δήλωσε ότι το χάος που θα προκύψει θα είναι «χίλιες φορές χειρότερο» από αυτό που σημειώθηκε όταν «τα αφεντικά της Ευρώπης κατέστρεψαν οικονομικά την Ελλάδα το 2010 επιβάλλοντας το Μνημόνιο και τις δήθεν μεταρρυθμίσεις».Μιλώντας σε πολιτική συγκέντρωση, ο αρχηγός των Πέντε Αστέρων και υπουργός Εργασίας της Ιταλίας Λουίτζι Ντι Μάιο απείλησε ότι «αυτή εδώ η Ευρώπη δεν θα υπάρχει σε έξι μήνες που θα γίνουν ευρωεκλογές, σαν τον πολιτικό σεισμό που συνέβη στις εκλογές της 4ης Μάρτιου στην Ιταλία θα γίνει πολιτικός σεισμός στις ευρωεκλογές του Μαΐου».https://www.pronews.gr/kosmos/eyropaiki-enosi/718414_proeidopoiisi-apo-romi-pate-na-mas-kanete-ellada-riskarete-pagkosmia

  7. συγγενείς πρώτου βαθμου ποιου δημοτικού άρχοντα πήραν την μελέτη για την κατεδαφιση της νέας αβικω?

  8. Νίκο τέσσερα χρόνια πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου ήσουνα,τιμητική πλακέτα για την προσφορά σου πήρες.Τι σε εμπόδισε και δεν αγοράσατε την ΑΒΙΚΩ?

  9. Η ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΑΛΑ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ,ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΟΥ
    ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΖΟΝΑ!ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΤΟΥ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗ ΣΟΥ…

  10. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.

  11. Τοσο τυφλα και μισος?Ελεος.Ο Συριζα τα ξεπουλαει ολα και εσεις ασχοληστε με δημαρχους και συμβουλους.Ανθρωπακια επιτιδες το κανετε να καλυψετε το ξεπουλημα των αρριστερων?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ