Ι. Ρούφα: Άμεση αποστολή της έκθεσης που αφορά στο διαχειριστικό έλεγχο της ΒΙΜΕΛ

9
546

Θέμα: «Άμεση αποστολή της έκθεσης που αφορά στο διαχειριστικό έλεγχο της ΒΙΜΕΛ»

Κύριε Κρητικέ,

Σας ζητώ το αυτονόητο. Στείλτε άμεσα σε όλους ανεξαιρέτως τους δημοτικούς συμβούλους την έκθεση που αφορά στο διαχειριστικό έλεγχο της ΒΙΜΕΛ.

Το πρόσχημα της δήθεν εμπιστευτικότητας είναι συνειδητή, φοβική και άκρως ύποπτη επιλογή.

Επιλογή που στόχο έχει τη μη ενημέρωσή μας, την συγκάλυψη, την αδιαφάνεια.

Αντίκειται στον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

Τέσσερα χρόνια κάνετε υποτίθεται έλεγχο και τώρα τον κρατάτε κρυφό;

Τίποτα δεν θα μείνει κρυφό από την κοινωνία. Να είστε βέβαιος ότι το μόνο που θα έχετε καταφέρει είναι η απαξίωση για άλλη μια φορά του δημοτικού συμβουλίου!

Για ποιαν εχεμύθεια μιλάτε;

Στις 12 Σεπτεμβρίου παρουσία της κυρίας Τζάνου σε μια καφενειακού τύπου συνάντηση στην Αντιμάχεια ο κος Κυρίτσης αναφέρθηκε σε δήθεν στοιχεία της έκθεσης η δε κυρία Τζάνου απάντησε και σε ερωτήσεις. (η νομιμότητα αυτής της διαδικασίας ελέγχεται)

Σύμφωνα με δηλώσεις του κου Κυρίτση ο δήμος θα φωτοτυπούσε την έκθεση σε 19 αντίτυπα θα τα έστελνε στην κοινότητα Αντιμάχειας για να λάβουν γνώση οι μέτοχοι μελισσοκόμοι! Έλαβαν;

«Στοιχεία» της έκθεσης φρόντισε ο όπως πάντα «συνετός» κύριος Κυρίτσης να διαρρεύσει στον τοπικό τύπο για να αυτοϊκανοποιηθεί και να αποπροσανατολίσει. Το στοιχείο είναι η έκθεση όχι οι διαρροές του κου Κυρίτση για τις ανθοδέσμες του Κιλιμάτου.

Σήμερα μας λέτε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να έρθουν στο δήμο να μελετήσουν την πολυσέλιδη έκθεση;;

Πραγματικά κύριε πρόεδρε η κατάσταση στην οποία έχετε περιέλθει είναι τραγική…

Γνωρίζετε ότι είστε υποχρεωμένοι να δημοσιοποιήσετε την έκθεση;;

Στο δημόσιο βίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες.

Δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα.

Σταματήστε να συντηρείται το τρίγωνο Κυρίτση – Κιλιμάτου – ΒΙΜΕΛ.

Η κοινωνία θα μάθει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Αναμένω το αργότερο σε μία ώρα να έχει κοινοποιηθεί, ηλεκτρονικά, η έκθεση σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ειδάλλως αναλαμβάνετε πλήρως και προσωπικά τόσο την πολιτική όσο και την νομική ευθύνη για την συγκάλυψη της υπόθεσης και την παρακώληση του έργου των δημοτικών συμβούλων.

Με τιμή,

Ιωάννα Ρούφα

Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας

του Δημοτικού Συμβουλίου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ STON NAYTIKO OMILO ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΜΕΛ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ? ΧΑΧΑΧΑ.

  2. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΡΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ; ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΚΑΝΑΝ ΓΛΕΝΤΙ ΚΑΙ ΞΕΖΟΥΜΙΖΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ; ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ? ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΣΟΥ.

    • Απορια!!! Ποτε θα δουμε την εκθεση της ορκωτου η οποια συνεχιζει να μην εχει συμβαση? Ποιος ηταν ο προηγούμενος λογιστης και γιατι τον καλυπτουν θα μας πεις?

  3. Ας αποπειραθούμε να ερμηνεύσουμε τι εγράφη στην εν λόγω απόφαση και τι ΔΕΝ θέλει να πει ο ποιητής…
    1. Να ζητήσει από κοινού με τους φορείς, την παραχώρηση τμήματος ακινήτου της Κ.Μ. 2708 γαιών Κω εξοχής επιφανείας 70.000 τ.μ., με Α.Β.Κ. 963 δημοσίου ακινήτου, αρμοδιότητας της ΕΤΑΔ Α.Ε., προκειμένου να αξιοποιηθεί από το Δήμο Κω για την κατασκευή έργων ήπιας χρήσης.

    Θα διεκδικήσουν λέει μαζί με τους φορείς… Ούτε το ΤΕΕ δεν τίμησαν ούτε τους φορείς. Απουσίασαν συνειδητά και απαξιωτικά από την συνάντηση που έλαβε χώρα στην αίθουσα του ΕΒΕΔ…
    Δεν προσκάλεσαν κανέναν φορέα στο δημοτικό συμβούλιο… Ο πρόεδρος του ΤΕΕ και ο πρόεδρος του ΝΟΚ προσήλθαν αυτοβούλως αποδεικνύοντας το πραγματικό ενδιαφέρον τους.

    Η πρόταση του ΤΕΕ ήταν ξεκάθαρη και διαφορετική από αυτήν του κου Κυρίτση. Θυμίζουμε δε ότι ο κύριος Κυρίτσης απέστειλε την επομένη του δημοτικού συμβουλίου αίτημα στην ΕΤΑΔ Α.Ε. ερήμην των φορέων στο οποίο ως πειθήνιο όργανο θέτει ερωτήματα… αντί να διεκδικεί!!!

  4. 4. Να διεκδικηθεί ακόμη και η κυριότητα του εν λόγω ακινήτου από την ΕΤΑΔ Α.Ε., δωρεάν ή έναντι αντιτίμου, αν δεν δοθεί δωρεάν, που να μπορεί να συμβαδίζει με τις οικονομικές δυνάμεις του δήμου.

    Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια. Επί 4 ώρες ο κος Κυρίτσης και τα εξαπτέρυγα του εξαρτημένα και ανεξάρτητα προσπαθούσαν να πείσουν τον Κωακό λαό ότι η πρόταση του ΤΕΕ για παραχώρηση κατά κυριότητα είναι ανεδαφική.

    Έσυρε τους δημοτικούς του συμβούλους (ακολούθησε και ο κος Καλούδης) να ψηφίσουν την παραχώρηση κατά χρήση… και στην απόφαση έγραψε το έξης τρομερό!

    «Εμείς -βασικά- για κατά χρήση το θέλουμε αλλά αν δεν μας το δώσετε κατά χρήση δώστε μας το κατά κυριότητα και πείτε μας και ποιο θα είναι το αντίτιμο και άμα μπορούμε θα το πληρώσουμε!»

    Υπάρχει στα αλήθεια κανένας σοβαρός άνθρωπος που θα πάρει στα σοβαρά τον κύριο Κυρίτση; Ακόμα και οι λιγότερο σοβαροί που τον ακολουθούν τυφλά καταλήγουν με καταδίκες και εξαγοράσιμες ποινές!!!

    Ποιο είναι λοιπόν το κύρος και ποια η νομιμότητα αυτής της απόφασης; Ακριβώς τα αντίστοιχα με αυτά που διαθέτει ο κος Κυρίτσης.

  5. Σε ποινή φυλάκισης με αναστολή για κάθε εργαζόμενο, ξεχωριστά, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κω, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, η Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ και δημοτική σύμβουλος κα Βάσω Παντελίκιζη.

    Η εν λόγω υπόθεση αφορούσε στη μη καταβολή των μισθών στους εργαζόμενους (4 στην προκειμένη περίπτωση) της Δημοτικής Επιχείρησης – ΔΗΡΑΣ για το πρώτο 3μηνο του 2015!…

  6. ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΥΔΡΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ –ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?? ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ. ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥ ΤΑΧΑ ΜΕΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ

  7. το βραδυ τησ συναντησησ κυρια ρουφα υποθηκε κατι πολυ σοβαρο για την δημοσιοτητα τησ εκθεσησ .αν δεν το καταλαβατε ειναι δικοσ θεμα.οψιμο το ενδιαφερον σασ για τη βιμελ ….αρκετα με τα πολιτικα σασ παιχνιδια.λυση επρεπε να ειχατε δωσει εσεισ τοτε.τωρα μονο κακο στισ πλατεσ μασ για αλλη μια φορα καννετε…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ