Σπύρος Καρδούλιας: Υπόθεση ΒΙΜΕΛ… οι πρακτικές αδιαφάνειας και συγκάλυψης αποθαρρύνουν και απομακρύνουν άξιους συνδημότες μας που θα ήθελαν να προσφέρουν στην Κω

39
941

Σπύρος Καρδούλιας: Υπόθεση ΒΙΜΕΛ… οι πρακτικές αδιαφάνειας και συγκάλυψης αποθαρρύνουν και απομακρύνουν άξιους συνδημότες μας που θα ήθελαν να προσφέρουν στην Κω

Έχοντας αποφασίσει να θέσω τον εαυτό μου στην υπηρεσία και την κρίση των Κώων συνδημοτών μου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τις 26ης Μαΐου 2019, με υποψήφια Δήμαρχο την Ιωάννα τη Ρούφα, θεώρησα σκόπιμο να παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς τις συνεδριάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Αυτό έπραξα και στη συνεδρίαση της Παρασκευής (12/10/2018) με στόχο να ενημερωθώ για το θέμα της ΒΙΜΕΛ που μεταξύ άλλων έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών.

Δεν σου δίνεται άλλωστε, κάθε μέρα, η ευκαιρία να ενημερωθείς από έναν ορκωτό ελεγκτή-λογιστή για τα ευρήματα μίας αναλυτικής έκθεσης για μία «ιδιαίτερης» μορφής επιχείρηση στην οποία συμμετέχουν ο Δήμος της Κω και συνδημότες σου μελισσοκόμοι.

Με το ίδιο ενδιαφέρον πιστεύω ανέμεναν στους τηλεοπτικούς τους δέκτες και πολλοί συνδημότες μας για να μάθουν και να ενημερωθούν.

Και όταν ήρθε η ώρα να μάθουμε τα στοιχεία κρύφτηκαν… Γιατί;

Προσωπικά δεδομένα…; Προφάσεις εν αμαρτίαις…

Όπως πολύ εύστοχα σημείωσε η Ιωάννα «στο δημόσιο βίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες και η απόκρυψη των στοιχείων σημαίνει συγκάλυψη…»

Για ποιους εν τέλει έκαναν τον έλεγχο;

Οι δημότες που πληρώνουν αυτή την έκθεση και οι μελισσοκόμοι που έχουν θιγεί δεν πρέπει να μάθουν την αλήθεια;

Πως θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών έναντι της εκάστοτε πολιτικής διοίκησης χωρίς απόλυτη διαφάνεια… χωρίς φως…

Εκείνο δε που μου έκανε αλγεινή εντύπωση ήταν η προσπάθεια κάποιων συμβούλων της δημοτικής αρχής να επιρρίψουν ευθύνες στους ίδιους τους μελισσοκόμους… αν είναι δυνατόν!!

Όπως και στην περίπτωση του μεταναστευτικού (συμμετείχα και στη λαϊκή συνέλευση στο Πυλί) έτσι και στην περίπτωση της ΒΙΜΕΛ ο κος Κυρίτσης κοιτάζει το δένδρο και χάνει το δάσος.

Δεκάρα προφανώς δεν δίνει και για τη ΒΙΜΕΛ ειδάλλως δεν θα του έπαιρνε τέσσερα χρόνια να κάνει έλεγχο και ταυτόχρονα να κρατάει κλειστή την επιχείρηση.

Σκηνοθετεί κενές περιεχομένου και φτηνές επιθέσεις προς το πρόσωπο της Ιωάννας που πέφτουν στο κενό.

Παίζει όμως με τη φωτιά, γιατί η Ρούφα δεν έχει απλά ένα ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ πολιτικό βίο… έχει ΓΝΩΣΕΙΣ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ… και όπως παραδέχονται άπαντες, υποστηρικτές και μη, «το σίγουρο είναι ότι το Γιωργάκι έχει βρει τον μάστορά του…».

Η θέση μου και η θέση μας ως παράταξη είναι ξεκάθαρη. Όποιος έσφαλε θα πληρώσει. Οι εποχές έχουν αλλάξει και αν θέλουμε να εμπνεύσουμε και να κινητοποιήσουμε την κοινωνία, αν θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω για την Κω οφείλουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας.

Τα συστατικά και η μέθοδος είναι δεδομένα: καθαρές σχέσεις, καθαρές κουβέντες, ανεξάρτητες προσωπικότητές, αλήθεια, διαφάνεια, λογοδοσία…

Σπύρος Αντ. Καρδούλιας

Στέλεχος της Δημοτικής Παράταξης

ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οι απερχομενοι ειναι μεγαλα αρπακτικα.ραδιουργοι αλλα λενε αλλα σκεφτονται και αλλα πρατουν.

    ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ STON NAYTIKO OMILO ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ.χαχαχα

    • Σουραματιστές, ράψετε ριγέ κουστούμι για την κυρά ΓΚΑΓΚΑ, να το φορέσει στην δίκη για το μεγάλο φαγοπότι της ΒΙΜΕΛ...

      Δεν άκουγε, δεν έβλεπε και δεν μίλαγε σαν τα τρία μαϊμουδάκια ηενώ ήξερε για το μέλι που ΡΟΥΦΑγαν οι κηφήνες του σΟυΡΑΜΑτος;;;; Κάλυπτε κάποιους ψηλά στην πυραμίδα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ή ήταν και αυτή ΣΥΝΈΝΟΧΗ και συμμετέχοντας στο μεγάλο φαγοπότι του ταμείου της ΒΙΜΕΛ;; ;; Ο ιδρώτας και τα φράγκα των μελισσοκόμων έκαναν φτερά, ήταν τα κέρδη από την εργασία τους που περίμεναν οι οικογένειες του και τα τσακάλια της σουρωμένης κομπανίας τα σπατάλησαν σε διασκέδαση, σε λούσα, ντζόγο και ουσίες….

      • Για την προεδρο ΣΑΣ όμως δεν μας ειπες! Το ριγε το συνολακι το φορεσε ηδη για 28 μηνακια….
        Εκει κανεις τον λακαμα? Η τον κινεζο με τα κλιματιστικα?

    • …. Ξεσουρώστε βρεεεεέ ξεγάνωτοι ντενεκέδες που ψάχνετε αφορμή για νταβαντούρι μπας και διαβάσουν τα δήθεν γραφόμενα σας….

      • Δεν μου γράφει κανένας φιλενάδα…,μια χαρά μοναχός μου, όμως δεν σε συμφέρει να το νοήσεις..Ούτε για νταβαντούρι ψάχνω .Και σχολιάζω και επώνυμα.Εσύ ποια είπαμε ότι είσαι;

  2. ΒΙΜΕΛ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΡΟΥΚΕΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΟ ΠΥΛΙ.ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΜΕΛ.

  3. 1]Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΣΕ ΤΙ ΤΕΛΜΑ ΕΙΧΑΝ ΡΕΙΞΕΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΑΡΓΗΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ (ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ)ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΒΕΒΑΙΩΣ -ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ!
    ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ η’ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ;
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΠΡΑΞΕ ΕΤΣΙ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ,ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ,ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ!
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ -ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ-ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ-ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ,ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΙ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ!
    ΑΝΤΑΥΤΟΥ ……..ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΛΛΑΞΕ ΠΛΕΥΡΟ….ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ!
    ΞΥΠΝΗΣΕ;….ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΞΥΠΝΗΣΕ…..ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ….ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!

  4. ¨το θέμα της ΒΙΜΕΛ που μεταξύ άλλων έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών¨Καλά βρε Σπύρο τόση δύναμη είχε ο Κιλιμάτος και χάθηκαν οι εκλογές από αυτόν?

    • Μισος,μισος,μισος,υπαρχει μονο για κυριτση και δημοτικη αρχη

      εχει έναν ανωνυμο,μπαγλαμα,σαπιανθρωπο,τομαρι ελεεινο,ενα σιχαμενο μποχαλι,που είναι ο μονος γυφτουλας που γραφει για την μισητη δημοτικη αρχη.Στο ξαναγραφω α@ηταρα ανωνυμε,οτι δεν με φοβιζει τιποτα.Θα σε κυνηγησω μεχρι τελους,εαν μαθευτεί ότι κοπροσκυλιάζεις στο ιντερνετ και γραφεις μετα πληρωμης.Θα τα πληρωσεις καλοπαιδο μεχρι να πας φυλακη.

    • Το όνομα αυτού που αναφέρεις Ανώνυμε ,»επαιξε» καταλυτικά και ως αποφυγή λάθος συνεργατών που κάποιοι επίσης λανθασμένα εμπιστεύτηκαν ..και δεν ήταν οι μόνοι!! Πλην των μελισσοκόμων που τον βρήκαν » φυτευτό» να διαχειρίζεται πόσοι άλλοι έπεσαν θύματα σε όλο το νησί;..Ότι είναι επίκαιρο και πιασάρικο να χρησιμοποιηθεί κατά το δοκούν ,πόσο μάλλον εν όψη εκλογών , και το ξέρεις πάρα πολύ καλά εσύ…είναι βούτυρο στο ψωμί και χορταίνει εντυπώσεις.Είπα…βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος! Πολιτικές αλήθειες θέλει ο κόσμος,από εσάς τους πολιτικούς.

    • ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΝΕΦΕΛΩΔΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!
      Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ,ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ!ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΙΛΙΜΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟ’ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΙΛΙΜΑΤΟ’ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΙΛΙΜΑΤΟ’!ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ‘ΔΥΝΑΜΗ’ ΤΟΥ ΚΙΛΙΜΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ‘ΑΔΥΝΑΜΙΑ’ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ‘ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ’ ΠΟΥ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΝΕ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ! Η ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ’ΑΠΟΣΤΗΜΑ’ ΥΠΑΡΧΕΙ.
      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑ.ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ…ΔΑΙΜΟΝΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ!
      ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΠΥΡΟ, ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ,ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ‘ΕΙΚΟΝΑ’ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗ ΑΝΑΘΕΣΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ‘ΞΕΚΑΘΑΡΗ’ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ.

  5. Ο λογιστής της ΒΙΜΕΛ από την Καρδάμαινα θα μιλήσει κάποια στιγμή ή μήπως φοβάται την λογιστίνα από την Κάλυμνο που έβαλε ο Κυρίτσης;

  6. Σκηνοθετεί κενές περιεχομένου και φτηνές επιθέσεις προς το πρόσωπο της Ιωάννας που πέφτουν στο κενό.

    Παίζει όμως με τη φωτιά, γιατί η Ρούφα δεν έχει απλά ένα ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ πολιτικό βίο… έχει ΓΝΩΣΕΙΣ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ… και όπως παραδέχονται άπαντες, υποστηρικτές και μη, «το σίγουρο είναι ότι το Γιωργάκι έχει βρει τον μάστορά του…».

  7. Θα θυμάστε τις μηνύσεις, τις κατηγορίες και τα υπονοούμενα του κ. Κυρίτση και της παρέας του εναντίον του Δημάρχου Καίσερλη. Θα θυμάστε την Αίγλη, τα βιβλιάρια, τον Μυλωνά, τα τραινάκια και τους τσιγγάνους.. Εκείνα που δεν ξέρετε είναι ότι για όλες αυτές τις μηνύσεις που ήταν πάνω από τριάντα ο Καίσερλης και οι σύμβουλοί του έχουν αθωωθεί και ότι η μοναδική φυλάκιση και μάλιστα για δόλο μπήκε στην σύμβουλο του Κυρίτση. Με συνήγορο των υπαλλήλων του ΔΗΡΑΣ τον κ. Αβρίθη η κυρία πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ καταδικάστηκε τέσσερις φορές με έξη μήνες φυλακή δια δόλο ως προς την συμπεριφορά της απέναντι των υπαλλήλων. Και φυσικά η δολιότητα δεν αφορά μόνο αυτήν αλλά και τον Κυρίτση και όλη την παράταξη που μεθόδευσαν το κλείσιμο του ΔΗΡΑΣ και την απόλυση των υπαλλήλων του.

  8. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ΚΥΡΙΤΣΗ Η ΡΟΥΦΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ . ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΌΛΗΨΗ ΤΗΣ . ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ.

  9. Άδικα γράφεις τόσα πολλά. Δύο κουβέντες μόνο χρειάζονται. Οι άνθρωποι δεν έχουν κάνει τίποτε τέσσερα χρόνια και επανήλθαν προεκλογικά στα σκάνδαλα μπας και σωθούν.

    • Που ακριβώς έρχεται η Ρουφα?
      Ρε παιδιά, καταλαβαίνω όταν θέλεις κάτι πολύ, αλλά χαλαρώστε…
      Άλλο θέλω, άλλο το έχω….

      Και εγώ θέλω να γίνω γλυκομιλητη… Αλλά…

      • ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ..ΠΟΙΑ ΝΤΕΒΙΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟΜΙΛΗΤΗ?
        ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΟΜΙΛΗΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ,Η ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΟΧΟΛΗ,ΓΕΜΑΤΗ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΗΜΑ! ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ???

  10. κυριε καρδουλια ειστε επιχειρηματιασ και ανηκετε στο οραμα για να προσφερετε στο τοπο σασ .και κλα κανετε.αν εισασταν μετοχοσ τησ βιμελ θα σασ ικανοποιουσε-καλυπτε η θεση τησ κυριασ ρουφασ?τησ αντιδημαρχου που οταν ενημερωνοταν για την καταστροφη τησ εταιρειασ μασ απο τουσ επιστημονεσ .τησ βιμελ ηθελε λεει να πεσει απο το παραθυρο του δημου.. και τι εκανε[μοιραζε ακαλυπτεσ επιταγεσ και περιμενε να τελειωσει ο χρονο τησ] τιποτα το ακουσατε αλλωστε και απο εμασ.για το προγραμμα του οαεδ μασ κοροιδευε οτι πηγε με την υπαλληλο και ολα καλα αλλα …ενα μεγαλο ψεμα….αν περιμενετε ετσι να κερδισετε την εμπιστοσυνη του κωακου λαου καλυτερα να βρεθητε σε αλλη ομαδα.εσεισ αν προσφερατε υπηρεσιεσ σασ στη βιμελ πληρωθηκατε….εμασ μασ κατεστρεψαν την εταιρεια μασ και αυτο που θελουμε ο πρωην και η παρεα του να πληρωσουν.τα πολιτικα σασ παιχνιδια αλλου.περιμεμουμε να βγαλετε στη δημοσιοτητα τα ευρηματα τησ εκθεσησ τησ ορκωτου……

    • Εύλογα τα ερωτήματα σου φίλε μου.Στα περισσότερα ήδη απάντησε στη συγκέντρωση στη Αντιμάχεια η κυρία Ρούφα,..ήσουν παρών;Αν ναι..επαναλαμβάνω στα περισσότερα και πιο καίρια. Η κοινή γνώμη ενημερώνεται δημόσια προς ΑΠΑΝΤΕΣ, με διάλογο.Με διάλογο και τοποθετήσεις που παρακολουθούν όλοι!! Ερώτηση: Που ήσασταν όταν το θέμα που σας αφορά και έχει να κάνει με τους κόπους και το βιός σας, ήρθε στο Δημοτικό συμβούλιο να πάρετε τον λόγο η να εξουσιοδοτηθείτε πάνω σε όσα ρωτάτε εμένα…να κάνετε επαναλαμβάνω τις εύλογες ερωτήσεις σας;; Η ήσασταν εκεί και αναλωθήκατε εντός παραταξιακού σας σχεδιασμού;Πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες σας παίζουν η έπαιξαν άλλοι! Μαζί σας είμαι να βγεί πρωτίστως η αλήθεια μέσα από τα στοιχεία της Ορκωτού.

    • ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ.

  11. Ρώτησα κύριε μελισσοκόμε και έμαθα. Η κυρία που διόρισε για τον έλεγχο ο Κυρίτσης πήρε τα τέσσερα χρόνια της δημαρχίας του Καίσερλη και φόρτωσε σε αυτή όλα τα χρέη και τις ζημιές των προηγούμενων χρόνων. Το ίδιο έκαμε και στην Αίγλη γιαυτό και την πάτησε αφού αντί για ζημιές το 2011 επειδή δεν υπολόγισε τις ζημιές του 2010 βρέθηκαν κέρδη και μάλιστα που ξεπλήρωναν τα χρέη του Κυρίτση. όταν δημοσιευτεί ο έλεγχος, γιατί πρέπει να δημοσιευτεί θα γελά και το παρδαλό κατσίκι.

  12. Το κόμπλεξ είναι τόσο δυνατό όσο η κυτταρίτιδα
    Οι τελειωμένοι δεν μιλούν ποτε για άλλους .
    Νόμος

  13. 2]ΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΣΑ ΤΗΝ Κα ΡΟΥΦΑ,ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ,ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ….ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ !
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ-ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ -ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ;
    ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΡΩ//////;
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ;
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ,ΑΥΤΟΙ Κ ΑΥΤΗ ΣΦΥΡΙΖΕ ΚΛΕΦΤΙΚΑ!
    Η Κα ΡΟΥΦΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΘΕΙ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ,ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΚΑΛΑ;
    ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΤΕΥΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ-ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΠΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΔΗΜ.ΑΡΧΗ; ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ
    ΤΙΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΑΤΗ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ;
    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ-ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ -ΒΕΒΑΙΩΣ-ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ;
    ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ η΄ΟΧΙ…..ΑΥΤΟΙ Κ ΑΥΤΗ …..ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΕΙ ΕΡΓΟ!

    • ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΟΚΟΜΟΥΣ

      ΟΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΥ ΠΑΝΙΚΟ ΒΛΕΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ . ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ. ΤΗΝ ΤΡΕΜΕΤΕ.

      • Όλο κατι θα σκάσει, όλο κάτι θα σκασει..
        Και μετά…. Άκρα του τάφου σιωπή… Στο όραμα βασιλεύει…

  14. ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ,ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ-ΑΚΟΥΓΑΝ -ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΚΑΙ ΣΕΙΣ Κα ΡΟΥΦΑ ΞΕΡΑΤΕ -ΒΛΕΠΑΤΕ-ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΙΝΑΙ ….ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!
    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,ΕΙΝΑΙ….ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ;
    ΕΝΩ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ -ΨΙΦΗΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ,ΣΤΟΝ ΚΩΑΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ-ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ-ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ!
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΘΕΣΗ;
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΩΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΤΗΝ ΒΙΜΕΛ!
    ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ ,ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΡΕΧΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ!
    ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΤΕ -ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!!!!!!!!!
    ΚΡΙΘΗΚΑΤΕ ΑΝΕΠΕΡΚΕΣΤΑΤΟΙ!!!!!!!!!!!
    ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ …….ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ!!!!!!!

    • ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ. ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ .Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟYΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.

  15. ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ-ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΙΟΛΟΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ-ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΕΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΛΙΓΟΙ!
    ΑΠΕΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ ΜΑΣ!
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ,,,,,,ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΕΡΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΑΣ,ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΩ!

  16. Η κυρια Ρουφα δεσμευτηκε να παρουσιασει στοιχεια,αν δεν το κανει θα ειναι λιγη,αν το κανει ομως πρεπει να μας μιλησει εκεινη πρωτη για τον προηγουμενο λογιστη και πια η σχεση του με αντιδημαρχο του Κυριτση.Ολα τα αλλα ειναι αλλα κι αλλα.

    Οσο για τον Κυριτση εχει πεσει κατω απο το 25%

  17. Σας επισε το να σωσετε το νησι και οχι για τις δουλειες σας?Σοβαρευτητε….δεν ειμαστε ζωα να τρωμε οτι μας σερβιρουν.Λετε για εναν απο το Οραμα..οι υπολοιποι που ειναι?Ολοι αυτοι που καποιοι ψηφισαν αν ειναι στο Οραμα που ειναι σημερα?Αφησαν την κακια και τον Πη να κανουν αντιπωλητευση και τρυγιρο ενα σιδερα εναν αλουμινα και τους πρωην του Δηρας?Ελεος.

    • Ζώα δεν είναι ο κόσμος να τους σερβίρεις πια ειρωνείες,χλευασμούς ,να απαξιώνεις , να χαρακτηρίζεις με απρέπεια,με ασέβεια επάνω στο τι επαγγέλλεται ο καθένας Ανώνυμε.Αυτά σερβίρει η παράταξη σου και τα μασάς ασύστολα από ότι καταλαβαίνω. Πόσο ρηχός είσαι. Πρέπει να είσαι χαλβάς μεγάλος να πιστεύεις ότι η Ιωάννα προσπαθεί να πείσει τάζοντας ,στον κόσμο!!!.Αυτά είναι πρακτικές του δικού σου. Το μόνο που δεν κάνει.ΟΤΙ και να γράψεις ρηχέ μου η Ρούφα εμπνέει. Εσύ σε ποιο κοινό απευθύνεσαι για να μαζέψεις ψήφους για τον αφέντη σου .. σε αυτούς που τρώτε από το ίδιο πιάτο;; Βλέπεις ότι εγώ τολμώ και σχολιάζω δημόσια ΚΑΙ επώνυμα….Βγες και εσύ να σε μάθει ο κόσμος.

      • ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΟ..
        ΕΝΑΣ ΧΑΛΒΑΣ ΠΕΤΙΜΕΖΕΝΟΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΥΝΙΣΜΕΝΟΣ)ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΤΟΥΡΟ ΓΙΑ ΜΥΑΛΟ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΘΙΓΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥΣ.
        ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΜΠΤΟ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΙΔΕΡΑΣ Η ΑΛΟΥΜΙΝΑΣ? ΑΝ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΣΑΙ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΕ ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ Η ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ,ΠΡΩΤΟΝ, ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΔΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΠΑΞΙΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΑΚΟΜΑ.ΤΡΙΤΟΝ, ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ
        ΤΑ ΡΗΧΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ!
        ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ