Αρχική Ειδήσεις Τα εν δήμω ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ι. Ρούφα: Σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσα να συμφιλιωθώ με...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ι. Ρούφα: Σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσα να συμφιλιωθώ με ότι ακριβώς διαφωνώ και αντιπαλεύομαι

64
1399

Η δημιουργία στρεβλών εντυπώσεων ιδιαίτερα όταν αυτές εμπεριέχουν και δόση προσβολής δεν συμβάλει στην ενημέρωση του πολίτη.

Αναφέρομαι σαφώς στο τελευταίο άρθρο του κυρίου Κιάρη Γιάννη το οποίο αποπειράται να με βάλει στο ίδιο κάδρο με τον κύριο Κυρίτση.

Δεν υπάρχει ούτε ένας πολίτης της Κω που δεν κατάλαβε το γνωστό, ειρωνικό, απαξιωτικό,και αγενές ύφος του κου Κυρίτση στην συνάντηση στο Πυλί.

Αυτό το ύφος – διαμορφωμένη συμπεριφορά ,το άρθρο, το μεταφράζει σε ευγένεια!

Προχωρά δε και στην περίεργη εικασία – υπόθεση μιας εν δυνάμει φιλίας!

Θεωρώ ότι αυτή η υπόθεση ακόμα και αν δεν έγινε κακοπροαίρετα, -όπως πιστεύω- είναι εξαιρετικά υπερ- απλουστευμένη και επικίνδυνη.

Έχω δηλώσει με πολιτικούς όρους, με την στάση μου , τον καθημερινό μου αγώνα ότι δεν πιστεύω ούτε μια λέξη από όσες λέει ο κος Κυρίτσης.

Έχω αποδείξει με στοιχεία ότι η διοίκηση του κου Κυρίτση είναι διάτρητη και αδιαφανής.

‘Εχω δηλώσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είμαι ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην διασπάθιση του δημοτικού χρήματος.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ στις απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους ακόμα και στους δημοτικούς του συμβούλους.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ στις κτηματομεσητικές του δοσοληψίες, στην ανάλγητη συμπεριφορά του στους εργαζόμενους του δήμου.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο ξεπούλημα της δημοτικής περιουσίας, στο όλα πουλιούνται όλα αγοράζονται στο όνομα του υπερφίαλου πολιτικού του ναρκισσισμού.

Και προπάντων ΑΠΕΝΑΝΤΙ στα εργαλεία και στις τεχνικές που χρησιμοποιεί ο κος Κυρίτσης και που υπονομεύουν τον κοινωνικό ιστό της τοπικής κοινωνίας που ενίοτε αρκείται στα ψίχουλα και ενδίδει στην εξάρτηση.

Ο κος Κυρίτσης έχει χτίσει μια πολιτική καριέρα που εδράζεται σε κομματικές -όχι μόνο-εξαρτήσεις και σε λογικές και πρακτικές που χρεοκόπησαν έναν ολόκληρο λαό!

Προπάντων όμως είναι ένας ανήθικος πολιτικός.

Τρανή απόδειξη το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο!

Του ζήτησα να διαβάσει την υποτιθέμενη απόφαση δικαστηρίου που δήθεν με ενέπλεκε… και φυσικά δεν το έπραξε.

Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει καμιά δική μου εμπλοκή με τη δικαιοσύνη.

Αδίστακτος, ψεύτης, συκοφάντης, θρασύδειλος, φαιδρός…

Δεν έχει αρχές.

Ποτέ δεν είχε και ποτέ δεν θα αποκτήσει.

Μπορούν τα ψέματα του κου Κυρίτση να σπιλώσουν έναν κρυστάλλινο πολιτικό βίο;

Έχω πει στον κο Κυρίτση ότι όταν θα ανακαλύψει έστω και ένα ορθογραφικό λάθος σε απόφαση που έχω υπογράψει από το 1998 να το κάνει φέιγ βολάν και να το μοιράσει να το δούνε οι πολίτες.

Έχω επίσης πει δημόσια ότι κάθε σεντ από τα εκατομμύρια ευρώ των δημοτών της Κω που διαχειρίστηκα από το 1998 που εκλέγομαι τελεί υπό πλήρη διαφάνεια.

Αν για αυτή τη διαχείριση έχει έστω και ένα στοιχείο επίσης να το βγάλει στον αέρα και να το πανηγυρίσει μπας και ικανοποιήσει αυτό το απύθμενο μένος που διαθέτει…

Η υπόθεση περί «φιλίας» επιχειρεί να αμβλύνει τις πρακτικές του κου Κυρίτση και να εξομοιώσει δύο ανθρώπους που η ηθική και η πρακτική τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες!

Επιχειρεί να αμβλύνει τη διαχρονική συμμετοχή Κυρίτση σε θολά τοπία, σχέσεις και σχήματα που εμπλέκουν ακόμα και τα ίδια τους τα παιδιά.

Καμιά ιδιότητα που έχω ως πρόσωπο, ως γυναίκα, ως σύζυγος, ως επαγγελματίας, ως πολιτικό ον και προπάντων ως μητέρα δεν επιτρέπει τη φιλολογία περί φιλίας μου με τον κύριο Κυρίτση.

Είναι άκρως προσβλητική.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσα να συμφιλιωθώ με ότι ακριβώς διαφωνώ και αντιπαλεύομαι.

Η εικόνα ίσως περιέχει: το χρήστη Ioanna Roufa

64 ΣΧΟΛΙΑ

  1. όλοι το ξέρουμε κ. Ρούφα ότι ο απερχόμενος είναι το λιγότερο αναιδής και καταστρέφει το Δήμο για να τον ξεπουλήσει κομμάτι κομμάτι. Είναι απο τη μεγάλη των …. γενιά του ΠΑΣΟΚ εκπαιδευμένος

  2. Πάει πια, το καβάλησε για τα καλά το καλάμι, θα αρχίσει να απαντά σαλεμένα και στις ανακοινώσεις του σΟυΡΑΜΑτος ...

    Με την φασιστική και αυταρχική της συμπεριφοράς κατάφερα να διαλύσει την πάλαι ποτέ ένδοξη παράταξη του Κωστούκου… ΟΡΑΜΑτίζεται να κυκλοφορεί με καμιτσί στην Δημαρχία και σαν ιεροεξεταστής του μεσαίωνα να βάζει τάξη στους υποτακτικούς της… Τέτοιους ευγενικούς άνθρωπους που έχουν μάθει από Δημοκρατικές διαδικασίες και συνεργασίες είχε σαν πρότυπο ή φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και έφτιαξε την Απλή Αναλογική για να μετατρέψει την διοίκηση των δήμων σε φρενοκομείο… Πάντως για να είμαι ειλικρινής, τα ίδια θα έγραφε και η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης για την Δημοκρατική συνεργασία των υπαρχόντων παρατάξεων. #Νυχτοκαλάρης#.

  3. Για έξαψη, ιδανική θεραπεία με βάση την αλόη και κατάπλασμα με λιναρόσπορο

    Αυτοί τσακώνονται ακόμα και με τον εαυτό τους όταν κοιτούν τον καθρέφτη… Κάποιος να βοηθήσει πριν να είναι αργά. Βρε Μπόχαλοι δεν μοιάζεται ούτε στο δαχτυλάκι σας… την Μαντάμ Σουσού;

  4. Κυρά ΓΚΑΓΚΑ, !ΦΑΣΙΣΤΑΣ! είναι αυτός που με αλαζονική και μεγαλομανή συμπεριφορά του κατάφερε να διαλύσει το σΟύΡΑΜΑ που κληρονόμησε...

    Δεν κατάφερε να συνεργαστεί μέσα στην παράταξη της ακόμα και με ανθρώπους χαμηλών τόνων, ευγενικούς σαν τον Μαρκόγλου και τον Καλούδη που αναγκάστηκαν να την αφήσουν μόνη με τον Όσιο Σταμάτη, αναρωτιέμαι, με ποιόν θα μπορούσε να συνεργαστεί στο δημοτικό συμβούλιο όπως επιβάλλει η απλή αναλογική; Όπου λολός και η μοίρα μας….

    • ΜΕ ΣΈΝΑ ΤΟΝ ΛΩΛΌ ΠΟΥ ΜΠΛΈΞΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ?
      ‘ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ,ΕΥΓΕΝΕΙΣ’ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΟΧΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΕΣ! ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΜΑΧΩΜΕΝΗ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟΥΣ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ‘ΘΥΜΑ’ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ‘ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ’ ΜΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΣΑ ΑΠΕΙΡΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ‘ΥΓΙΗ’ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΛΑΧΑΝΟ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΜΕΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΣΟΥ.

      • Απάντηση - ΑΠΟΛΟΓΊΑ στην μαϊμούνα για την διάλυση του σΟυΡΑΜΑτος δια χειρός ΓΚΑΓΚΑ, πάντα στα κεφαλαία.

        Όπου λωλός και η μοίρα μας, διαγωνισμός εμετικών σχολίων και χαρακτηρισμών από τους σαλεμένους της πολιτικής και του πληκτρολογίου.

        • ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ…ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΟΤΙΑΣ ΣΟΥ!
          ΕΝΑΣ ΣΑΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΧΥΡΟΠΙΤΟΥΡΕΝΙΕ ΜΙΚΑΝΙΜΑΤΙΚ ΟΤΟΜΑΤΙΚ ΓΙΑ ΜΠΑΜΙΕΣ!!
          ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ..ΑΛΛΙΩΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΓΚΛΙΣΜΟΥ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ,ΚΑΙΡΟΦΥΛΑΚΤΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΣΟ ‘ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ’ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΑΡΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ!
          ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΤΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΙΣΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΧΕΡΑ! ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ!! ΠΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ..ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ! ΣΥΓΧΩΡΗΣΕ ΜΕ!!

      • Ψάξε ΓΚΑΓΚΑ τα παντελόνια του Μαϊμουδιαρη, ίσως βρεις εκειδά κάτι άλλο αντί για μεγαλύτερη μπέσα.

        Η μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης κατεβάζει τα παντελόνια να μας δείξει το περιεχόμενο, η κυρά ΓΚΑΓΚΑ ζητά από την μαϊμούνα το ίδιο… Πάει σαλέψανε, κατάντησαν την πολιτική με τους πόντους της παλλόμενης …

        • ΚΑΙ ΣΥ..ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ??? ΜΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ?? ΛΕΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ Η ΜΗΠΩΣ Η ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ‘ΑΝΤΡΑΣ’!!
          ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΦΥΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ..ΔΕ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΕΣΥ..ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΜΕΤΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ!
          ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΦΥΛΟ..ΤΟ ΤΙΜΑΣ ΔΕΟΝΤΟΣ!! ΠΙΟ ΔΙΑΦΥΛΙΚΟ ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!

  5. Κάποτε βρε ΡΟΥΦΑ θα πρέπει να μας πεις πως τα κατάφερες να διώξεις όλους από το σΟύΡΑΜΑ, μόνη πια μόνο με τον Όσιο Σταμάτη...

    Κανένας δεν άντεξε την Έξαλλη-φασιστική συμπεριφορά της, ακόμα και όσοι έμειναν απουσιάζουν συστηματικά από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και τις εμφανίσεις σε γλέντια και χορούς που με ύφος Μαντάμ Σουσού προχωρά και την ακολουθούν οι υποτακτικοί της… Ένας γιατροοοοοός βρεεεεέ…

    • Πες μας που είσαι να σου τον στείλουμε τον γιατρό πεσκέσι..στην υγειά σου αχυροκατασκευασμένο υποκείμενο των πολλών μέτρων και σταθμών!Πλήρώνουμε όσο όσο για να μην εκλύψει απο αυτό τον κόσμο η γελειότητα που κουβαλάς για ένα και μοναδικό λόγο…είναι πολύ λίγα όσα έχουν μείνει σ’αυτόν τον κόσμο,τα αυθεντικά ξερολοτσαρλατάνια,οι λακέδες των μαύρων εντυπώσεων,οι μπεχλιβάνηδες των ξεπεσμένων μπουλουκιών που νομίζουν ότι δίνουν κάθε φορά την παράσταση της ζωής τους με φτηνιάρικα κόλπα!Χωρίς καρικατούρες σαν την αφεντομουτσουνάρα σου,πως θα μπορούσε αυτός ο κόσμος να ξεχωρίσει τις κόπιες απο τα αυθεντικά έργα τέχνης. Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις για να μας θυμίζεις όσα δεν πρέπει να γίνουμε!

  6. οι απερχομενοι ειναι μεγαλα αρπακτικα.ραδιουργοι αλλα λενε αλλα σκεφτονται και αλλα πρατουν.

    ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ STON NAYTIKO OMILO ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ.χαχαχα

  7. ο απερχομενος εχει λυσαξει εχει στειλει δημοτες στα δικαστηρια και ολες τις δικες τις χανει.επενδυσε στην διχονοια στην διαιρεση στον αλληλοσπαραγμο,ολες οι ενεργειες εβλαψαν το νησι μας.ηρθε η ωρα να μας χαιρετησει ο απερχομενος.ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ.

    • ….η κυρία Ρούφα έρχεται και ως γνωστόν, όποιος νύχτα περπατεί λάσπες και σκατά πατεί, όπως λέει και ο σοφός λαός !

      • Ο ΠΟΛΥ ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!
        ΤΑ Σ…..ΤΑ ΠΑΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟ Σ////ΦΤΥΑΡΟ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ,ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΤΕ,ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΕ,ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΤΕ,ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΝΩΤΙΚΟΙ,ΑΒΡΟΦΡΩΝΕΣ,ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΙ,ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ..ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ! ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΧΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΣΠΥΡΑΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΧΘΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΜΙΑ ΣΤΑΛΙΑ ΒΙΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΤΙ ΡΕΤΑΛΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΟ!ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΞΙΑ ΣΑΣ ΔΩΣΑΜΕ,ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΞΑΝΑΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!

        • Ήθελα να ξέρω τις δουλειές του σπιτιού ποιος τις έχει αναλάβει;;;;;; Πιάτα, μαγείρεμα, καθαρό σπίτι, πλυντήρια, με την αρχόντισσα του σπιτιού σκυμμένη στο πληκτρολόγιο να απαντά στα σχόλια κάθε πικραμένου οι παραδουλεύτες τα έχουν αναλάβει;;;; Ε ρε νοικοκύρεμα που θα φέρει στον Δήμο…

  8. Σκληρές οι μαζεμένες αλήθειες σε λίγες μόνο γραμμές.
    Κάποτε δεν θυμάμαι πως αλλά το είχε.γραψει και ο Γ.Κιαρης,ο άνθρωπος δεν αλλάζει ότι και να γίνει.
    Αυτό συνέβη και εδώ,ο Γεώργιος εξαπάτησε με το τρικ ότι άλλαξε,ένα ολόκληρο νησί.Οχι μόνο δεν άλλαξε αλλά επέστρεψε περισσότερο χυδαίος,περισσότερο ειρωνικός, περισσότερο συκοφάντης.

  9. Προπάντων όμως είναι ένας ανήθικος πολιτικός.

    Τρανή απόδειξη το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο!

    Του ζήτησα να διαβάσει την υποτιθέμενη απόφαση δικαστηρίου που δήθεν με ενέπλεκε… και φυσικά δεν το έπραξε.

    Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει καμιά δική μου εμπλοκή με τη δικαιοσύνη.

    Αδίστακτος, ψεύτης, συκοφάντης, θρασύδειλος, φαιδρός…

    Δεν έχει αρχές.

    Ποτέ δεν είχε και ποτέ δεν θα αποκτήσει.

  10. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ

  11. Μπορούν τα ψέματα του κου Κυρίτση να σπιλώσουν έναν κρυστάλλινο πολιτικό βίο;

    Έχω πει στον κο Κυρίτση ότι όταν θα ανακαλύψει έστω και ένα ορθογραφικό λάθος σε απόφαση που έχω υπογράψει από το 1998 να το κάνει φέιγ βολάν και να το μοιράσει να το δούνε οι πολίτες.

    Έχω επίσης πει δημόσια ότι κάθε σεντ από τα εκατομμύρια ευρώ των δημοτών της Κω που διαχειρίστηκα από το 1998 που εκλέγομαι τελεί υπό πλήρη διαφάνεια.

    Αν για αυτή τη διαχείριση έχει έστω και ένα στοιχείο επίσης να το βγάλει στον αέρα και να το πανηγυρίσει μπας και ικανοποιήσει αυτό το απύθμενο μένος που διαθέτει…

  12. Ο κος Κυρίτσης έχει χτίσει μια πολιτική καριέρα που εδράζεται σε κομματικές -όχι μόνο-εξαρτήσεις και σε λογικές και πρακτικές που χρεοκόπησαν έναν ολόκληρο λαό!

    Προπάντων όμως είναι ένας ανήθικος πολιτικός.

    Τρανή απόδειξη το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο!

    Του ζήτησα να διαβάσει την υποτιθέμενη απόφαση δικαστηρίου που δήθεν με ενέπλεκε… και φυσικά δεν το έπραξε.

    Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει καμιά δική μου εμπλοκή με τη δικαιοσύνη.

    Αδίστακτος, ψεύτης, συκοφάντης, θρασύδειλος, φαιδρός…

    Δεν έχει αρχές.

    Ποτέ δεν είχε και ποτέ δεν θα αποκτήσει.

  13. Η υπόθεση περί «φιλίας» επιχειρεί να αμβλύνει τις πρακτικές του κου Κυρίτση και να εξομοιώσει δύο ανθρώπους που η ηθική και η πρακτική τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες!

    Επιχειρεί να αμβλύνει τη διαχρονική συμμετοχή Κυρίτση σε θολά τοπία, σχέσεις και σχήματα που εμπλέκουν ακόμα και τα ίδια τους τα παιδιά.

    Καμιά ιδιότητα που έχω ως πρόσωπο, ως γυναίκα, ως σύζυγος, ως επαγγελματίας, ως πολιτικό ον και προπάντων ως μητέρα δεν επιτρέπει τη φιλολογία περί φιλίας μου με τον κύριο Κυρίτση.

    Είναι άκρως προσβλητική.

  14. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Αυτή είναι η Ιωάννα. Το ξέρουν και οι πέτρες το ξέρουν και τα χώματα με τα οποία βγάζει το ψωμί της. Τίμια και καθαρά.

  15. Εσύ δεν πήρες είδηση ότι έχουνε αλλάξει. Ολόκληρος λαός ένοιωσε την αλλαγή τους και τους ψήφισε και εσύ ακόμα σκέφτεσαι την περίοδο του νοσοκομείου και του ξεβρακώματος;

    • ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΛΕ?
      ΧΑΡΑ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΧΑΡΗ, ΜΑΣ ..ΣΥΝΕΧΑΡΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ..ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ!
      Ο ΜΕΓΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΥΑΓΩΝ ΣΕΚΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ..ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΕ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΥ ΕΤΑΧΘΗΚΑΝ,ΩΧΡΙΟΥΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ..ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ!
      ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟΥΣ ..ΕΝΙΩΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ! ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ(?) ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ..ΑΡΑΧΝΟΥΦΑΝΤΑ,ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ..ΞΟΦΑΛΤΣΑ(ΜΑΜΩΤΟ ΞΕΦΥΓΑΝ),ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ..Ο ΠΕΛΕΚΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ…ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΘΩΡΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ!
      ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΟΥ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΑ!!!

  16. ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ… ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΩΝ «ΜΑΚΕΝΤΟΝΕΤΣ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΗΘΟΠΟΙΟΙ! ΧΟΡΗΓΟΣ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ!

    Ξεκίνησε στα Σκόπια η προβολή της ταινίας του Γιάνι Μποζάτζι «Mocking of Christ» («Χλευασμός του Χριστού»), με την οποία επιχειρείται να αναδειχθεί η… εθνοκάθαρση των «Μακεντόνετς» από τους Έλληνες!
    Σύμφωνα με το σενάριο, ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος είναι ένας διάσημος δημοσιογράφος γαλλικού πολιτικού περιοδικού, που επιστρέφει στη γενέτειρά του στη Βόρεια Ελλάδα, αναζητώντας την αλήθεια για τον κομμουνιστοσυμμορίτη πατέρα του, Λάζαρο, που διέφυγε στα Σκόπια μετά την συντριβή του κομμουνιστοσυμμοριτισμού σε Γράμμο και Βίτσι. Κάπου εκεί ανακαλύπτει την… εθνοκάθαρση των «Μακεντόνετς» κουκουέδων από το ελληνικό κράτος.Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής, τελικά δολοφονείται, με … «σταύρωση», σε μία πινακίδα υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομου στην Βόρεια Ελλάδα, που σύμφωνα με την ταινία «χωρίζει την Μακεδονία στα δύο».Στην ταινία συμμετέχει και καστ Ελλήνων ηθοποιών (κουκουεδία!), με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχει η Ιωάννα Πηλιχού. Σκηνές του έργου γυρίστηκαν και στην Ελλάδα (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Φλώρινα), ενώ μεταξύ των χορηγών είναι και ο δήμος Αθηναίων, του Καμίνη!

  17. Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΤΩΝ… ΡΕΚΟΡ: 5.400 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»… ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΠΑΥΛΟΠΟΥΛΩΝ

    Ένα ακόμα… ρεκόρ πέτυχε η χώρα των «ανοιχτών συνόρων» των Τσιπροκαμμενοπαυλόπουλων, τον Σεπτέμβριο.

    Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, συνολικά 5.400 «προσφυγάκια» μας… προτίμησαν («ευχαριστώ τους μετανάστες που προτιμούν την Ελλάδα», τάδε έφη πρόεδρος Πάκης…) μέσα στον Σεπτέμβριο, δια θαλάσσης και ξηράς – από τον τρύπιο «φράχτη» του Έβρου.
    Συνολικά, το πρώτο 9μηνο του 2018 στην Ελλάδα εισέβαλλαν κι από τις δύο διόδους 35.620 «προσφυγάκια», όταν το αντίστοιχο διάστημα του 2017 είχαν εισβάλλει στη χώρα μας 23.780.

    Ήτοι, αύξηση περίπου 35%. Δεν είναι… θαύμα;

    • Κατανοούμε τους λόγους αλλά δεν θα επιτρέψουμε την συγκάλυψη που επιχειρεί στην υπόθεση ΒΙΜΕΛ ο κος Κυρίτσης, γιατί πέρα από τα προεκλογικά γραμμάτια η υπόθεση αγγίζει και τον ενεργό πυρήνα της παράταξής του.

      Το αποδείξαμε περίτρανα στην υπόθεση της σύμβασης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου ζητώντας τη συνδρομή της δικαιοσύνης η οποία μέσα σε 2 μόλις χρόνια οδηγεί τον κο Κυρίτση κατηγορούμενο στο δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος (έπονται και άλλες υποθέσεις).

      Στην αντίπερα όχθη ο κος Κυρίτσης εκτός από μεγάλα λόγια και λάσπη στον ανεμιστήρα τι έκανε 4 χρόνια τώρα για να καθαρίσει την υπόθεση ΒΙΜΕΛ και να αποδοθούν ευθύνες;

  18. ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ

    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ.ΙΩΑΝΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΩΩΝ.ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΥΠΕΡ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ,ΛΙΓΑ ΤΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ.

  19. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕς ΤΗΣ ΚΩ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΡΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΚΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.

  20. – Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;

    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν απαραίτητη )

    – Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;

    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!

    Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη.

    Η κα Πη τολμά να μιλά για το νόμο της κοινωνικής οικονομίας και να λέει ασύστολα ψέματα για να καλύψει τις πομπές της.

  21. Εκεί μπορώ να σας καταθέσω στοιχεία που αποδεικνύουν:
    Ότι επί σειρά ετών διατέλεσα άμισθη πρόεδρος σε διάφορα νομικά πρόσωπα από το 1998 που εκλέγομαι, άμισθη αντιδήμαρχος και άμισθη αναπληρώτρια δημάρχου.

    Δεν υπάρχει κανένα τιμολόγιο της ατομικής μου επιχείρησης αλλά και κανενός συγγενικού μου προσώπου που να έχει εκδοθεί σε δήμο ή και σε νομικά του πρόσωπα.

    Στο παρελθόν διατηρούσα εμπορική επιχείρηση.

    Ότι οι αποζημιώσεις, που εκ του νόμου έλαβα- κατά διαστήματα- ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δικαίου κατεβλήθησαν στο σύνολό τους ως ανθρωπιστική βοήθεια σε συνδημότες μου που είχαν απόλυτη ανάγκη.

    Πράξη που δεν έχει πολιτικό περιεχόμενο.

    Δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ.

  22. Γ. Κυρίτσης προς Κυβέρνηση από το Πυλί στις 14 Νοεμβρίου 2016: «Διασφαλίστε πέντε πράγματα και ελάτε να τα λειτουργήσουμε μαζί…»

    • ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ…ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΛΑ Ο ‘ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ’ ΠΡΩΤΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ Η ‘ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΕΝΤΕ-ΔΕΚΑ-ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ’ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΜΦΩΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΩΣ Η ‘ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ’ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ..ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ …ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ!

  23. εργα κυριτση τρενακια πλατειες αγαλματα συντριβανια κλιματιστικα

    ακταιον αβικω 300 στρεμματα στην λαμπη

  24. Πρόσεξε μόνο μην σχί…………..
    Αν δεν θέλεις να σου καταλογίζονται όλα αυτά, ας μην έσπευδες να πάρεις το δαχτυλίδι απο τον Καϊσερλη!
    Άρα δεν προέκυψες απο παρθενογέννηση ….
    Για μια φορά ακόμα η καρέκλα, δημιουργεί παράλληλο σύμπαν και μέσα σε αυτό βρίσκεται οι κυριες ξερόλες και μόνο!

  25. Ο Πασσανικολάκης στη ΔΕΥΑΚ ήταν άμισθος. Η Ρούφα στην Πρόνοια ήταν άμισθη. Αυτοί οι κύριοι πληρώνονται μέχρι και τον Αντιπρόεδρο και τους συμνβούλους του. Μάσα και άγιος ο θεός.

  26. Να αγιάσει το στόμα σου Ιωάννα. Η μόνη που ξεμπροστιάζει τον μέγα Γεώργιο χωρίς να μασάει. Απορώ με τη στάση των υπολοίπων παρατάξεων-προσώπων της Αντιπολίτευσης. Υπάρχουν, ή όσα κάνει ή δεν κάνει ο Γεώργιος τους βρίσκουν απολύτως σύμφωνους ?

  27. Γιωργάκι, με αυτό το απαξιωτικό και αγενές πρόσωπο νομίζεις πως οι μαγκιές του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ πιάνουν ακόμη? Λάθος τακτικές, ξεπερασμένες, από κατάλοιπα και απομεινάρια του παρελθόντος. Κάνε τα τώρα που μπορείς και είσαι κάποιος όπως θεωρεις, γιατί σε λίγο καιρό δε θα σε ξέρουν ούτε οι πέτρες.

  28. Ιωάννα εδώ φύγανε όλοι από εσένα μόλις αναλεβες την προεδρία και μείνετε τρεις και ο κούκος

  29. Η Ιωάννα έχει τα εχέγγυα για να γίνει μια καλή Δήμαρχος καλό αγώνα, και προσεγμένες επιλογές συνεργατών

  30. ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΙΩΑΝΝΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΛΟΙΖΟ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ…
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

  31. Καμιά ιδιότητα που έχω ως πρόσωπο, ως γυναίκα, ως σύζυγος, ως επαγγελματίας, ως πολιτικό ον και προπάντων ως μητέρα δεν επιτρέπει τη φιλολογία περί φιλίας μου με τον κύριο Κυρίτση.

    Είναι άκρως προσβλητική.

  32. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΡΟΥΦΑ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ; ΑΠΛΆ Η ΡΟΥΦΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙ..Α ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ