Σταμάτης Λοΐζος: Το κήρυγμα μίσους και διχασμού δεν το χρειάζεται το νησί μας. Η Κως θέλει συνεργασία και συνεννόηση

35
1406

Κως, 16 Οκτωβρίου 2018

Αγαπητέ Κύριε Κιάρη

Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή το άρθρο σας, που αποτελεί ταυτόχρονα ένα μήνυμα ενότητας και συνεννόησης για το καλό της Κω.

Είναι δεδομένο ότι αυτό το μήνυμα, που θελήσατε να περάσετε με το άρθρο σας, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Έχοντας βιώσει πρακτικές πολιτικής αγριότητας όσο και αθλιότητας εις βάρος μου, εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο μόνος δρόμος για το νησί μας είναι η ενότητα και η συνεννόηση.

Το μήνυμα αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει όλους όσους ασχολούνται με τα κοινά. Αντί για αυτό όμως, με κατάπληξη είδα και διάβασα ένα κείμενο της κ. Ρούφα που αποτελεί κήρυγμα μίσους και διχασμού με απίστευτες ύβρεις.

Δεν εκπλήσσομαι γιατί έχω υποστεί, προσωπικά, αυτές τις πρακτικές. Σχεδόν έφτασε στο σημείο να σας εγκαλεί επειδή “τολμήσατε” να αναφερθείτε στο αυτονόητο: την ανάγκη συνεννόησης και συνεργασίας.

Όλα αυτά συμβαίνουν εν όψει της εφαρμογής του νόμου της απλής αναλογικής στις δημοτικές εκλογές. Ας σκεφτεί κάθε πολίτης της Κω τι θα συμβεί στο ενδεχόμενο στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να μην υπάρχει αυτοδύναμη πλειοψηφία…Δεν θα μπορεί να ληφθεί καμία απόφαση αφού θα υπάρχουν οι κήρυκες του μίσους που θα την εμποδίζουν.

Στο απέναντι και στο κήρυγμα μίσους της κ. Ρούφα εγώ προτάσσω το ΜΑΖΙ. Μαζί με όλους τους πολίτες της Κω για το καλό του νησιού μας, χωρίς αποκλεισμούς.

Μαζί με τους πολίτες εκείνους που θα έκαναν και θα κάνουν διαφορετικές επιλογές στις δημοτικές εκλογές. Γιατί υπάρχουν προβλήματα στην Κω που δεν έχουν ούτε χρώμα ούτε κόμμα.

Το κήρυγμα μίσους και διχασμού δεν το χρειάζεται το νησί μας.

Η Κως θέλει συνεργασία και συνεννόηση.

Σταμάτης Λοϊζος

Δημοτικός Σύμβουλος Κω

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το είπε ο Μυλωνάς για κείνο το χωραφάκι που αγόρασε η Δημαρχία και έγινε το σώσε. Αυτό θα πει συνεργασία. Τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας δικά μας

    • ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΤΕ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ?

  2. Μόλις χθες η αντιδημαρχίνα σου είπου τους προηγούμενους απατεώνες και συ σήμερα μιλάς για συνεργασία αφού κάματε την δουλειά σου, παίρνετε τους μισθούςτου Δήμου και πουλάτε και τα χωραφάκια σας με πολλά λεφτά όπως είπε ακόμα και ο συνεργάτης σας ο κ. Μυλωνάς.

  3. Μετά από τέσσερα χρόνια μηνύσεις και καταγγελίες στους εισαγγελείς μετά από τριάντα μηνύσεις που κάνατε στον Δήμαρχο όλων των Κώων και όλων των εποχών έρχεστε τώρα που βλέπετε το τέλος σας να μιλήσετε για συνεργασίες, αγάπες και ομόνοιες. Πρέπει να ξέρεις ότι είσαι και εσύ συνυπεύθυνος

    • ΕΠΙΣΤΉΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΚΑΚΟΦΟΡΜΙΣΕΙ Η ΜΟΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ.
      ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΟΤΙ ΤΑ ‘ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΑ’ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ‘ΙΣΤΟΙ’ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ‘ΦΛΕΓΜΟΝΗ’ ΠΟΥ ‘ΜΟΛΥΝΕΙ’ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ‘ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ’ ΟΣΟ ΑΦΗΝΕΤΑΙ,ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ, Η ΔΕ ΜΗ ‘ΕΓΚΑΙΡΗ’ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΟΠΩΣ ‘ΔΙΑΓΝΩΣΗ’ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝ ΟΧΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΕΣΤΩ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΣΗΠΤΙΚΟ ΣΟΚ!!
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ! ΣΟΚ!!!
      Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ..ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ‘ΕΠΟΥΛΩΣΗΣ’ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΙΑΣΗ ΜΕ ΟΣΕΣ ‘ΥΓΙΕΙΣ’ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

  4. Κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Δεν ήταν η Ρούφα που μίλησε για πολλά λεφτά που αγοράστηκε από τον Δήμο. Αυτός που είπε για πολλά λεφτά ήταν ο συνεργάτης σας ο Μυλωνάς.

  5. Κύριε Σταμάτη πέφτεις στο επίπεδο της όταν της απαντάς .
    Εκείνη ξέρει να μιλάει μόνο με πακιστανους !
    Αλλά έρχεται ο Μάιος και ο κόσμος θα την μαυρίσει όπως όλους τους παρατρεχάμενους της

    • Σωστα οι Πακιστανοι δεν είναι ανθρωποι,να ανοιξουμε ομαδικους ταφους να τους βαλουμε μεσα.
      Ο λαος της Κω θα μαυρισει όλους αυτούς που πουλησαν σε υψηλο τίμημα τα οικόπεδα τους στο δήμο.
      8 μισθα ακομη από την εταιρεια φάντασμα,για αυτή θα μας πεις?

    • Αλήθεια εκτός από τη λήψη της μισθοδοσίας του τι ακριβώς έχει κάνει ο κος Λοΐζος τέσσερα χρόνια ως Πρόεδρος της ΑΝΕΜ; Μήπως σχεδιάζει κατ’ εντολή Κυρίτση ένα ακόμα ξεπούλημα τύπου Ακταίον, δημοτικών τρένων κλπ;
      Ο κος Λοΐζος δυστυχώς σέρνεται από τις επιλογές του στο να υπογράφει κείμενα για ζητήματα που του είναι εντελώς άγνωστα.
      Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος και δυστυχώς αυτό που βλέπουν οι Αντιμαχείτες αλλά και ολόκληρη η Κως από την σημερινή διοίκηση της ΔΕΥΑΚ είναι το απόλυτο τίποτα που «καθρεπτίζεται» στο καφέ νερό που βγαίνει από τις βρύσες τους.

    • ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΠΥΛΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΙΣ ΦΑΦΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!
      ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ..ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΥΛΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
      ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ..ΕΧΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ…ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΣΟΥ??ΑΛΛΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟΣ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!!!ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ!!!

  6. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΑΜΑ για Στ. Λοΐζο: Με 120.000 ευρώ στην πενταετία ότι και να σου δώσουν το υπογράφεις!!!
    Αυτό συμβαίνει αγαπητοί συνδημότες με τον κο Λοΐζο. Τον κύριο με τις 60 χιλιάδες ευρώ πώληση ακίνητου στο Δήμο της Κω (θυμίζουμε το κατήγγειλε ο κος Νίκος Μυλωνάς σημειώνοντας ότι δεν έχει αξία πάνω από 25.000 Ευρώ) και τα 1.000 ευρώ μισθό από την ΑΝΕΜ.

  7. Όσο για το ερώτημα του τι έκανε η προηγούμενη διοίκηση, από μόνο του αποδεικνύει το πόσο αγνοεί ο κος Λοΐζος τα θέματα αυτά και το πόσο αναγκασμένος είναι να υπογράφει ότι κείμενο του δώσουν.
    Για την ιστορία και μόνο κε Λοΐζο, η προηγούμενη διοίκηση υπό την Προεδρία του κου Γιώργου Πασσανικολάκη μεταξύ πολλών άλλων ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ αυτό που εσείς σήμερα αποκαλείτε ΔΕΥΑΚ παραλαμβάνοντας το 2011 το απόλυτο τίποτα από τους πρώην Καποδιστριακούς Δήμους και μία χρεωκοπημένη επιχείρηση από τον πρώην Δήμο της Κω.
    Είναι πραγματικά κρίμα κύριε Λοΐζο… προσπαθήστε τουλάχιστον μέχρι τις 26 Μαΐου 2019 οπότε και λήγει οριστικά η θητείας σας ως δημοτικής αρχής να φύγετε με κάποια αξιοπρέπεια.

  8. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΑΜΑ: Θυμίζουμε στο κο Λοΐζο για να μην βάζει και τους Δημότες της Κω σε επιπλέον έξοδα ότι ήδη ασχολούνται μαζί του:

    Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κω
    Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων
    Ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών
    Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου
    Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης
    Το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης
    Το Ελεγκτικό Συνέδριο Ν. Δωδεκανήσου
    Εάν ξεχάσαμε να τον συστήσουμε και κάπου αλλού να μας το πει για να «γνωριστούμε» ακόμα καλύτερα.

  9. ΜΙΛΑΣ ΒΡΕ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΦΑ. ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. ΕΧΕΙΣ.

    Του θυμίζουμε:

    ότι η απόφαση – μνημείο της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Κω είναι στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ για τα 60.000 ευρώ της αγοροπωλησίας στην οποία ο κος Λοΐζος υπογράφει και ως εγγυητής!
    Όπως επίσης και η καταγγελία του συναδέλφου του κου Νίκου Μυλωνά που αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια το deal που είχε στηθεί.

  10. Τολμάτε αλήθεια ακόμα να μιλάτε για ηθική και να θέλετε και να συγκριθούμε;; Πρώτα κάνετε το deal προκαλείτε το δημόσιο αίσθημα και μετά κουνάτε και το δάχτυλο σε μια ολόκληρη κοινωνία;

    Αλήθεια τι σας απασχολεί περισσότερο η εικόνα σας ή μήπως το ενδεχόμενο να στραβώσει η δουλειά και δεν πάρετε τελικά τα 60.000 ευρώ της αγοραπωλησίας;

    Υπάρχουν κύριε Λοΐζο και κάποιες Ελληνικές λέξεις όπως ντροπή, τσίπα, ευθιξία που μάλλον δεν έχουν φτάσει ακόμα το μορφωτικό σας «επίπεδο»!!!

  11. Ως πρόεδρος της ΑΝΕΜ λαμβάνετε ή όχι 1000 ευρώ μηνιαίως; (για την ΑΝΕΜ θα επανέλθουμε… εκεί πραγματικά θα αφήσετε ιστορία αφού καταβάλατε κάθε προσπάθεια να είστε και ο τελευταίος πρόεδρος της…)

    Μήπως κε Λοΐζο το υψηλό μορφωτικό σας επίπεδο επιβάλει και υψηλότερο κασέ; Μήπως δεν είστε ικανοποιημένος από τις απολαβές σας ως “golden boy” που υπογράφει δελτία και κάνει και βαρυσήμαντες δηλώσεις;

    Τέλος, κύριε Λοΐζο μιλάτε για μορφωτικό επίπεδο προσβάλλοντας τη νοημοσύνη του κόσμου. Χρειάζονται μεταπτυχιακούς τίτλους οι Κώοι πολίτες για να κάνουν μια πρόσθεση που το άθροισμα της είναι 120.000 ευρώ; (60.000 από την ΑΝΕΜ και 60.000 για το ακίνητο της Αντιμάχειας)

  12. Κ Λοιζο μην πέφτετε στο επίπεδο τους. ξέρουμε τι άνθρωπος κ ποσο καλός επιστήμονας είσαστε!! Στο τέλος μονο η κακία θα τους μείνει.

    • ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΑΣ!!
      ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑ…ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ? ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ..ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΔΟΡΙΑ ΕΝΕΣΗ?
      Η ΜΗΠΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ..ΣΦΥΓΜΟ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ..ΕΒΑΖΕ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤ’ΑΥΤΟΝ ΑΙΜΑΤΗΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ,ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ! ΜΠΟΡΕΙ Η ‘ΠΙΕΣΗ’ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΦΥΓΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΧΡΙΖΕΙ ΑΠΛΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ‘ΜΕΤΡΑ’ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΤΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ‘ΦΙΛΩΝ’ ΚΑΙ ‘ΣΥΝΟΔΗΠΟΡΩΝ’ ΤΟΥ ΜΕΓΓΕΝΟΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΓΑΠΗΤΗ antimachitisa agglomathisa, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΙΝΕΙ,ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ!
      ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ antimachia ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ??

  13. διάβαζα πριν μερικούς μήνες σχόλια του Σταμάτη Λοϊζου στο fb τότε με το Μακεδονικό και κόντεψα να κάνω εμετό. Αυτός που κατά τα άλλα μιλάει για ενότητα της κοινωνίας (αρκεί βεβαίως η πάρτη μας να ναι καλά)

  14. Εαν πράγματι έγινε αυτό που καταγγείλατε με το χωράφι στην Αντιμάχεια πρέπει να το στείλεις στον εισαγγελέα. Οι κύριοι αυτοί σας κατηγορούν για ληστείες και αυτοί έχουν ////// τον Δήμο μας.

  15. Αυτό συμβαίνει τελικά με το Σφυριτσαίικο. Είχαν δίκιο οι ταξιτζήδες και αυτός τους κατέβασε τα παντελόνια.

  16. ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ..

  17. Ποιος γράφει για συνεννόηση και συνεργασίες;Πόσο μπορεί να πείσει ο γιατρός για την εφαρμογή της απλής αναλογικής βοηθώντας πρωτίστως όλες και όλους μας για μονοκούκι στον μέγα ευεργέτη του νησιού!! Τον αφέντη του!.Από το πολύ το γέλιο ψοφήσανε ένα μαντρί παρδαλά! Άσε Σταμάτη Λοίζο..και να του κόψεις,πάλι δεν θα κοιμάσαι!Όταν μιλάς ,σημασία δεν σου δίνει.Μην τον βλέπεις πίσω να δεις άμα τα λες καλά….Ξέρει ότι παπαγαλίζεις.Και την μια την ψήφο την πληρώνει αδρά!! Όλα τα μετρά!! Φουκαρά…συνταγές σε αυτόν στον καθρέφτη θα κόβεις ….Λυπηρό! Δεν είσαι για να ασχολούνται.Για έτσι σε έχει.

  18. Μαυρο σε όλους συμβουλους της ΔΑ αυτης της περιοδου, ψηφο σε καινουργιους

    …..εξηντα χιλιαρικακα?-εγω απορω νερο πινεις απο την την βρυση η το κανεις γαργαρα και αγοραζεις-και λες οτι ειναι μια χαρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ