ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΟΡΑΜΑ: Συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Κω

10
1667

Στα πλαίσια των δράσεων και των πρωτοβουλιών της παράταξης ενόψει της τελικής διαμόρφωσης του προγράμματος που καταθέτουμε προς κρίση και διαβούλευση με την Κωακή κοινωνία είχαμε την τιμή να συναντηθούμε, σήμερα, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Κω.

Το μεταφορικό έργο και τα συγκοινωνιακά ζητήματα που προκύπτουν σε ολόκληρη την έκταση του νησιού αποτελούν βασική προτεραιότητα της πολιτικής μας πρότασης και συνδέονται άρρηκτα με το μεγάλο στοίχημα του Ενιαίου Πολεοδομικού Σχεδιασμού για την Κω.

Οι απόψεις, οι σκέψεις και οι προτάσεις που κατατέθηκαν στη σημερινή άκρως χρήσιμη και εποικοδομητική συνάντηση σηματοδοτούν την έναρξη μίας ειλικρινούς και πραγματικής συνεργασίας με κοινό παρονομαστή την Κω.

Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε τη δυναμική που αναπτύσσει ο Σύνδεσμος των Ιδιοκτητών Ταξί και τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλει για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Διαπιστώθηκε επίσης η συναντίληψη για την ανάγκη συνεννόησης και συνεργασίας και με τους άλλους τοπικούς φορείς που εκτελούν συγκοινωνιακό έργο, γεγονός που αποτελεί βασική προϋπόθεση για την θωράκιση της τοπικής οικονομίας και των ανθρώπων της.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς οι ταξιτζήδες την πάτησαν τον πίστεψαν για δεύτερη φορά, πίστεψαν αυτόν που τους ξευτίλησε,μέχρι και ο Κιάρης είχε αξιοπρέπει και όταν του έκοψαν ρεπορτάζ αυτος παραιτήθηκε.Εσείς???τουμπα τουμπα ταρραμ.Μόλις ξεπουλήσει την συγκοινωνία να σας δω ρε μάγκες!

  2. ο ενιαίος σχεδιασμός για όλο το νησί είναι το πιο σημαντικό που μπορείτε να κάνετε. Δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτα έως τώρα και τα οφέλη της ανάπτυξης δεν μοιράζονται όπως πρέπει. Ο σχεδιασμός πρέπει να γίνει από το Δήμο σε συνεργασία με τους συμπατριώτες μας επαγγελματίες

  3. πάνε και τα τραινάκια ταφαγε η μαρμαγκα. 700 χιλιαρικα τον χρονο ηταν αυτα τωρα ερχεται η σειρα των λεωφορείων όχι που θαφηνε τον καισαρλη να τα δωσει στους ταξιτζηδες

  4. μου είπανε ότι εδώ και λίγο καιρό επιδοτεί το υπουργείο τα εισιτήρια και τις μεταφορές με τα πλοία. Αύριο βράδυ λέει στο Επιμελητήριο στις σημαίες θα μιλήσουν γι αυτό το θέμα ο υπουργός ο Σαντορινιός και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου. Αξίζει να πάω ή θα ναι καμιά συγκέντρωση για τις δημοτικές εκλογές

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ