Εφ. ΣΤΑΘΜΟΣ: Δνση Περιβάλλοντος: ΠΑΡΑΝΟΜΗ η κατεδάφιση της οροφής της Νέας ΑΒΙΚΩ | Ευθύνες Δήμου για επικινδυνότητα παλιού Οινοποιείου

7
650

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. άμα μαθετε ποιος είναι ο εργολάβος θα σας δώσω ενα δακτυλιδι.

  2. Κυρίτση το οινοποιείο έχει περισσότερο αμίαντο, έχει πέσει στο έδαφος και μολύνει όλη την γύρω πυκνοκατοικημένη περιοχή. μας γεμίζεις καρκίνο. Τι θα γίνει? Και που σου τα γράφουν οι εφημερίδες δεν σου καίγεται καρφί. Θα έρθουν μηνύσεις σε λίγο που δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς εσύ και οι παρέα σου. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο.

  3. Δεν αναγνωρίστηκε από κανέναν η ιστορία του απ την Ιταλοκρατία,κόπηκαν ροδιές και άλλα δένδρα απ την αυλή που έδιναν ίσκιο σε εργάτες,προμηθευτές και ζώα .

  4. Αυτή ήταν η τότε ιστορική δική σας ψεύτικη συνδρομή στην ανακύκλωση σε αντίθεση με μας που μέσα σε δύο χρόνια αφού τον πρώτο ενάμιση τον περάσαμε για να συνενώσουμε τα ασυμμάζευτα των τριών Δήμων κάναμε τα εξής:

    1. Σταματήσαμε άμεσα τον εργολάβο που λειτουργούσε παράτυπα τον ΧΥΤΑ και απαιτούσε χρήματα από τον Δήμο και τον λειτουργήσαμε με υπαλλήλους του Δήμου χωρίς πρόσθετο κόστος.

    2. Εφαρμόσαμε το πανελλαδικό πρόγραμμα ανακύκλωσης των μπλε κάδων σε συνεργασία με την μόνη νόμιμη υπεύθυνη εταιρεία Ανακύκλωσης στην Ελλάδα, την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης της Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α).

  5. .Δημοπρατήσαμε τον χώρο του Δήμου μέσα στον χώρο του ΧΥΤΑ για την εγκατάσταση του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (Κ.Δ.Α.Υ.) και αναθέσαμε με δημοπρασία σε επίσημο εργολάβο της Ε.Ε.Α.Α. χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση του Δήμου την εργασία διαλογής και αποστολής των υλικών στην Αθήνα

    3. Η Ε.Ε.Α.Α μετά από αυτό μας παραχώρησε δωρεάν και κατά κυριότητα χίλιους μπλε κάδους των 1.100 λίτρων και δύο καινούργια απορριμματοφόρα για την αποκομιδή τους.

    4. Με την ίδια συμφωνία η Ε.Ε.Α.Α μας παραχώρησε επίσης δωρεάν 300 στρογγυλούς κάδους ανακύκλωσης γυαλιών και ένα καινούργιο φορτηγό αυτοκίνητο με ανυψωτικό μηχάνημα για την αποκομιδή τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ