ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Γέμισε με παιδικά χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα η 1η Μέρα της Γιορτής της Ανακύκλωσης στην Κω

10
1451
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

ΘΕΜΑ : “Γέμισε με παιδικά χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα η 1η Μέρα της Γιορτής της Ανακύκλωσης

Με τη συμμετοχή 500 μικρών μαθητών από τα δημοτικά σχολεία της Κω αλλά και δεκάδων μεγάλων που ήρθαν κοντά μας για να προωθήσουμε όλοι μαζί την εικόνα της ανακύκλωσης, έκλεισε σήμερα η 1η Μέρα της Γιορτής της Ανακύκλωσης.

Η πλατεία Ανταγόρα γέμισε με παιδικά χαμόγελα και χαρούμενα πρόσωπα.

Συμμετείχαν σε εκπαιδευτικά παιχνίδια για την ανακύκλωση, διασκέδασαν και έστειλαν το δικό τους μήνυμα σε όλη την Κω. Ένα μήνυμα για τους μεγάλους αλλά και το σύνολο της τοπικής οικονομίας που σχετίζεται με την ανακύκλωση και το περιβάλλον.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης έγινε η πρώτη κλήρωση για τους τυχερούς μαθητές που κέρδισαν δύο ποδήλατα και δύο κάμερες.

Επίσης δόθηκε στο ΕΕΕΕΚ Κω ένα αναπηρικό εφηβικό αμαξίδιο με ανατομική πλάτη και ειδικές προδιαγραφές, το οποίο ο Δήμος Κω εξασφάλισε σε συνεργασία με το ΚΚΔΑΥ ΚΩ, με την ανταλλαγή 4,5 τόνων από καπάκια που η Δ/νση Περιβάλλοντος συγκέντρωσε τα τελευταία 3 χρόνια από τα σχολεία όλου του νησιού, αλλά και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου καθώς και από ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις του νησιού μας.

Η αθωότητα των παιδιών, η πίστη της στην ιδέα της ανακύκλωσης και το θετικό μήνυμα αυτής της γιορτής, κάνει την Κω πιο όμορφη, περισσότερο ανθρώπινη.

Όπως είπε και ο υπεύθυνος του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών η ανακύκλωση που ξεκίνησε ξανά πριν από τρία χρόνια στην Κω, κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Κοιτάμε μπροστά, η Κως προχωρά μπροστά.

Αύριο θα είναι μια νέα μέρα. Θα είναι η δεύτερη μέρα της Γιορτής της Ανακύκλωσης στην Πλατεία Ανταγόρα.

Θα είναι μια ακόμα μέρα με χαμόγελο και όμορφες παιδικές φωνές.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προεκλογική φιέστα με τα λεφτά των μποχαλων και όχι της ανακύκλωσης.
    Δήμαρχε γερά μην αφήσεις ούτε σεντ στους επόμενους όλα σε φιέστες.

  2. Έναν μισθό να χαρίζετε όλοι σας θα περνάμε 100 αμαξίδια….εσείς βρε φραγκοφονιαδες,καβουρομανες,περιμένατε την χρυσωπληρωμενη απο τους δημοτες ημερα ανακύκλωσης για να διαφημισετε την προσφορα του εργολάβου…
    8 μηνιάτικα σας έμειναν ψιτ και που είστε να.ετοιμαζετε να επιστρέψετε τις προκαταβολές…

  3. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΩΜΑ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΑΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΜΕΝΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΑ!!! ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ,ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ,ΠΡΟΒΑΤΑ Ε ΠΡΟΒΑΤΑ

    • Μπορούσες απλά να γράψεις το σχόλιο σου, χωρίς το προσβλητικό ‘ΜΠΟΧΑΛΙΑ’ (για ψευδώνυμο).
      …γιατί αν σου γράψει κάποιος (από κάτω) εάν είσαι κουβάλημα ή προμάζεμα, σίγουρα δε θα σου αρέσει και εσένα!!

    • ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗ ΛΕΣ…ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ‘ΞΥΠΝΟΥΜΕ’ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ,ΣΑΣ ΠΡΟΙΚΙΣΑΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΣΟΓΑΜΠΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΑΤΕ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΩΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΝΩ ΒΓΑΖΑΜΕ ΤΑ ‘ΜΑΤΙΑ’ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ,ΠΟΥ ΛΙΓΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΣΑΣ,ΠΟΥ ‘ΞΕΣΠΑΣΤΗΚΑΤΕ’ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΓΗΣΕΙ (ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΕΙ) ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ,ΜΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΣΑΝ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ‘ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ’ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ,ΙΣΑ-ΙΣΑ,ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΝΩΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!

  4. Αν καποιος δικαιουται δια να ομιλει, αυτος είναι ο Χατζηστεργος. Αυτος ξεκίνησε την ανακύκλωση στην Κω το 2008, αυτός την έφθασε εκει που είναι σήμερα. Αλλοι εργόζονται κι αλλοι δρέπουν τους καρπους. Και πρώην και νυν. Και με την μεγαλύτερη αξιοπρέπεια…… Εν αντιθέση με άλλους που ψάχνουν κάμερες και μικρόφωνα. Καλημέρα Κω.

    • ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΦΤΑΣΟΥΝ. ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑ Η ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ..ΟΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟ.ΧΑΤΖΗΣΤΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΒΑΖΑΝ ΣΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ Η ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ,ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ…ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΝΗ ΝΑ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Η ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΙΠΡΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ ΤΟ’ΣΠΡΩΧΝΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ! ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ‘ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ’ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ? ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ,ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΛΩΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΕΙΝΑΙ ‘ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΟΙ’!
      ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  5. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΚΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΝΗΓΥΡΗ? ΟΜΩΣ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΘΕΛΗΜΕΝΑ Η ΑΘΕΛΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΥΤΟΣ Η ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ.

  6. O xatzistergos tous anedixe tin anakiklosi ke kamaronoun alli san ta giftika skeparnia mpravo dimitri pou aplla tous evlepes apo makria akoma kimounte orhiei. Me to thema kathariotita eimaste pol!a xronakia piso appo polla meri ke krati…

  7. ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!
    Ο ΤΟΠΟΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ…Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ