Γ. Κυρίτσης: Στη Δικαιοσύνη καταθέσαμε σήμερα το πόρισμα των ορκωτών λογιστών από τη ΒΙΜΕΛ. Ανοίγει ο δρόμος για να αποδοθούν οι ευθύνες

28
1134

Κως, 19 Οκτωβρίου 2018

 

ΘΕΜΑ : “Στη Δικαιοσύνη διαβιβάστηκε σήμερα το πόρισμα των ορκωτών λογιστών από τη ΒΙΜΕΛ. Ανοίγει ο δρόμος για να αποδοθούν οι ευθύνες.”

Στην Εισαγγελία καταθέτει σήμερα στις 10.30π.μ. την έκθεση του ορκωτού λογιστή για τη ΒΙΜΕΛ, ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης εφαρμόζοντας τη σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ταυτόχρονα η έκθεση διαβιβάζεται στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου αλλά και στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου.
Ανοίγει έτσι ο δρόμος για την ποινική διερεύνηση της υπόθεσης και τον καταλογισμό των ευθυνών από τη μοναδική αρμόδιο αρχή, την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Ο Δήμαρχος Κω, με το ειδικό διαβιβαστικό, κοινοποιεί το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για τη ΒΙΜΕΛ και στους:
-Γενική Γραμματέα για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.
-Ειδικό Γραμματέα Σώματος Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.
-Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος.
-Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης.
-Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.
-Γενική Επίτροπο Επικράτειας.
-Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι είναι ότι η εποχή της ατιμωρησίας τελείωσε. Αυτή ήταν και είναι η εντολή των πολιτών.
Το οφείλουμε στους πολίτες της Κω αλλά και στους μελισσοκόμους της ΒΙΜΕΛ που ζητούν απαντήσεις και καταλογισμό ευθυνών.
Η Δικαιοσύνη έχει πλέον το λόγο για να διερευνήσει πλήρως την υπόθεση.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΒΊΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση Κω

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και τρέχεις και δεν φτάνεις… Όπως σου παίζει χορεύεις έχεις χάσει τον ύπνο σου!!!!!!!

  2. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ STON NAYTIKO OMILO ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ.

    ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΒΙΜΕΛ.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ!! ΧΑΧΑΧΑ

  3. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    τησ μασας

  4. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.

  5. Παρακολουθώ τις τέσσερις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Στην πρώτη με αντίπαλο τον Φάκκο ο Κυρίτσης έχασε. Στην δεύτερη για να κερδίσει τον Φάκκο ο Κυρίτσης τον πήγε στα δικαστήρια πάνω από είκοσι φορές και φυσικά ο Φάκκος αθωόθηκε αλλά πικραμένος δεν έδωσε υποψηφιότητα. Στην τρίτη ο Κυρίτσης έχασε από τον Καίσαρλη και στην τέταρτη ο Κυρίτσης πήγε τον καίσαρλη στα δικαστήρια πάνω από τριάντα φορές. Τώρα επειδή βλέπει ότι δεν τον πάει κανένας και χάνει ξεκίνησε πάλι τις καταγγελίες μπας και σωθεί.ι

  6. Αν το πόρισμα της λογίστριας που πληρώθηκε και με 13 χιλιάρικα είναι σαν της Αίγλης τότε την έχετε βάψει.

  7. Μέχρι σήμερα έχει πάει στον εισαγγελέα ίσα με πενήντα φορές. Και τελικά ποιός καταδικάστηκε; Η προεδρίνα του στον ΔΗΡΑΣ τέσσερις φορές με έξη μήνες φυλακή και μάλιστα για δόλο. Δόλιοι και με την βούλα. Και πήρανε και το βραβείο Γκίνες.

  8. Παλαβιαρησες ολοι εκει στον δημο,σας το ξαναειπα,θα παρετε φορα απο την ψηλοτερη κορυφη του βουνου

    εσεις και το σκουληκοτακαθι ο ανώνυμος και θα μας τα @@@σετε.Η ουσια είναι το τι λεει ο κοσμος εδώ στο νησι…ΠΟΔΗΤΕΣ.Η ωρα σας καταφθανει που θα παρετε τον ..ουλο.Σκυλοφατσα ανωνυμε εσυ που θα κρυφτεις:;;;;

    • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΑΞΙΑ ‘ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ’ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ.
      Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΑ ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ,ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΡΕΣΤΙΖ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟ.ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ‘ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ’ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΥΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…’ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΛΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ?’ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ‘ΚΑΛΛΗ’ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ Χ@ΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ‘ΠΟΝΟ’ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ.
      ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΛΛΩΒΗΤΟΙ Η ‘ΚΟΥΤΡΟΥΒΑΛΙΣΤΟΙ’,ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ‘ΔΟΛΙΟ’ ΚΑΙ ΤΟ ‘ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΔΙΑΥΓΕΣΤΑΤΟ’ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ!

  9. Τι λέει το πόρισμα ρε φιλαράκια; Εαν υπολογίσω τι έγινε με την Αίγλη και το πόρισμα της ίδιας λογίστριας μάλλον θα πάνε μέσα αυτοί που το καταθέσανε.

  10. Γιωργάκη φοβήθηκα ε βλέπω μόλις η Ιωάννα έδωσε συνέντευξη πηγές στην δικαιοσύνη

  11. Τέσσερα χρόνια κύριοι γιατί εγκαταλείψατε την ΒΙΜΕΛ; Γιατί πετάξατε τα μηχανήματα της σε μια αποθήκη; Ο κύριος Σταματάκης που βάλατε πρόεδρο τέσσερα χρόνια τι έργο έκαμε στη ΒΙΜΕΛ; Κάτι δεν μου πάει καλά.

    • Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΕΚΑΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ…………..ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!!
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ? ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?
      ΚΥΡΙΤΣΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ??ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ Η ΓΙΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΙΑ ΑΛΛΑ ΦΤΥΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΟΥ??ΛΕΣ..ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΤΟΥΡΜΠΑΝΟΦΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ??
      ΕΙΔΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΚΑΛΙΑ…ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΙ…ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΑ!ΣΥ ΕΙΠΑΣ!

  12. Εργολαβία έχει πάρει η κυρία λογίστρια τα πορίσματα;; Δεκατρισήμιση χιλιάρικα μόνο για την ΒΙΜΕΛ είναι πολλά λεφτά.

  13. Τα χρέη και τις ζημιές του 2010 τα υπολόγισες στο πόρισμα ή τα πρόσθεσες στον Καίσαρλη όπως έκαμες και στην Αίγλη.

  14. Βρε είναι αλήθεια ότι πήρε δεκατρία χιλιάρικα για ένα πόρισμα;;

  15. Θα μας πει κάποιος τι λέει το πόρισμα;; Ποιός έφαγε τα λεφτά και πόσα ήτανε;; Ο λογιστής της ΒΙΜΕΛ και είναι σοβαρός άνθρωπος είπε στο ράδιο σήμερα ότι είναι τζίφος η υπόθεση.

  16. Αν μέχρι τίς εκλογές έχεις πάει τούς πάντες στα δικαστήρια…τότε πάλι εμείς θα διοικούμε…

  17. για την καταδίκη της δικιάς σας θα πείτε κάτι;;;;;
    μούγκα κυριτσάκια;;;;;
    έχετε κάτι να πείτε για την καταδίκη της κ. Προέδρου ;;;;; κάντε την πρόσθεση ρε παληκάρια του κυρίτση 7 + 6 + 6 + 6 = ;;;;; δηλαδή ένα τσουβάλι !!!!!
    Και τα καλά έπονται – όσο για την ΒΙΜΕΛ κρατάτε μικρά καλάθια. Σαν αυτά της Αίγλης.

  18. για την καταδίκη της
    Προέδρου σας θα πείτε κάτι;;;;;
    μούγκα κυριτσάκια;;;;;
    έχετε κάτι να πείτε για την καταδίκη της ;;;;; κάντε την πρόσθεση ρε παληκάρια του κυρίτση 7 + 6 + 6 + 6 = ;;;;; δηλαδή ένα τσουβάλι !!!!!
    Και τα καλά έπονται – όσο για την ΒΙΜΕΛ κρατάτε μικρά καλάθια. Σαν αυτά της Αίγλης.

  19. άκου γιωργάκι για να το ξέρεις. όσα πληρώσει ο Δήμος για τις βλακείες σου με τους εργαζόμενους στον ΔΗΡΑΣ θα τα βάλετε από την τσέπη σας εσύ και οι ταλιμπάν σου. Δεν θα πληρώσει ο κόσμος τις ταρζανιές σας. Ο Τσατσαρώνης και τα άλλα παιδιά με τον Αβρίθη δεν μασάνε τις μαγκιές σας. ήδη την άρπαξε η κακομοίρα η πρόεδρος. Καλοφαωμένη σας

  20. αγαπητοί πατριώτες αληθεύει ότι η Ιωάννα καλλιεργεί ασκελλαρρούες για να τις τρίβει στους άτακτους πισινούς;;;;

  21. ο κόσμος δε πιστεύει πιο το Κυριτσάκι. Ότι ήταν να δώσει το δωσε. Πολλοί τον πιστέψαμε αλλά αποδείχτηκε φούσκα. Κι αυτά που λέει για τη ΒΙΜΕΛ κανένας δε τον παίρνει στα σοβαρά γιατί βλέπουμε σε όσους έχει κάνει μήνυση αθωώνονται ενώ η φίλη μου που της φόρτωσε τη δημοτική τηλεόραση καταδικάστηκε. Τι να πιστέψεις τώρα από όσα λέει. Τίποτα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ