Γιορτή Ανακύκλωσης Κω: Η πλατεία Ανταγόρα η οποία πλημμύρισε με παιδικά χαμόγελα (Περίπου 900 παιδιά & εκπαιδευτικοί)

4
1620
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με μεγάλη επιτυχία και  τη συμμετοχή συνολικά 887 μαθητών από τα δημοτικά σχολεία της Κω και το Δημοτικό σχολείο Πυλίου από τα χωριά, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, η Γιορτή της Ανακύκλωσης στην πλατεία Ανταγόρα η οποία πλημμύρισε με παιδικά χαμόγελα.

Τα παιδιά συμμετείχαν με τους δασκάλους τους στα  επιμορφωτικά διασκεδαστικά παιχνίδια και έμαθαν για την σωστή διαχείριση των απορριμμάτων  . Επίσης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν 2 ποδήλατα προσφοράς των αδελφών Σταμόγλου και του Στράτου Σερνικού.

Ο αντιδήμαρχος  της υπηρεσίας περιβάλλοντος και καθαριότητας του δήμου Κω Θεόφιλος Μουζουράκης, δηλώνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την αποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών για τη Γιορτή Ανανκύκλωσης  και τόνισε πως στόχος του δήμου είναι να γίνει του χρόνου από μια εκδήλωση σε κάθε κοινότητα του νησιού για να συμμετέχουν και οι μαθητές των σχολείων στα χωριά, καθώς επίσης ανέφερε πως προγραμματίζονται και  άλλες δράσεις οι οποίες θα ανακοινωθούν μελλοντικά

Πηγή: dhras.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Εχετε τα μουτρα βρε αχυρανθρωποι να κοροιδευετε και τα μικρα παιδια?

      Ουτε ιχνος τσιπας δεν σας απομεινε.ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

  1. Πάλι καλά κύριε Θεόφιλε που δεν είπες ότι η ανακύκλωση ξεκίνησε από σας. Ας είναι καλά ο Καίσαρλης.

  2. Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ…ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ ,ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΣΩΡΟ,ΕΙΔΗ ΥΓΙΗΝΗΣ,ΜΠΑΖΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥΡΑ…ΤΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ . ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ…ΕΕΕΕ..ΕΕΕΕ.Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΟΧΗΣ, ΖΕΧΝΕΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ..!!!! ΡΕΕΕΕ..!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ