Βαγγέλης Τζόγιας: Με πήρε και εμένα τηλέφωνο η εταιρεία που πλήρωσες δήμαρχε για να με καλέσεις στη λαϊκή συνέλευση στο Ζηπάρι

23
1124

Βαγγέλης Τζόγιας: Με πήρε και εμένα τηλέφωνο η εταιρεία που πλήρωσες δήμαρχε για να με καλέσεις στη λαϊκή συνέλευση στο Ζιπάρι.

Μάλλον η εταιρεία που πληρώνουν οι δημότες της Κω.

Νέα κόλπα φίλες και φίλοι. Λεφτά υπάρχουν.

Πάμε όμως να δούμε τι έχει να πει ο κύριος Κυρίτσης.

Πάρκινγκ στη ΖΙΑ:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.

Αυτά μας έχει πει επίσημα ο κος Κυρίτσης. Το σφράγισε η αρμόδια υπηρεσία της περιφέρειας! Υποτίθεται ότι είναι παράνομο και σφραγισμένο! Το πληρώνει κάθε μήνα, στέλνει τα μηχανήματα του δήμου τα ξημερώματα , το ηλεκτροδοτεί αλλά είναι παράνομο! Είναι παράνομο αλλά λειτουργεί.

Όρισε και επιτροπή με πρόεδρο το Γιωργαλλή, που τον έλεγε ψεύτη και τον στόλιζε με όλα τα κοσμητικά επίθετα, για να λύσει οριστικά το πρόβλημα της Ζιάς.

Κάμανε μια τρύπα στο νερό!

Αλήθεια δεν έχει πρόεδρο το χωριό;

Μαντάρα τα έκαμες Δήμαρχε και στη Ζιά. Όχι μόνο δεν έλυσες κανένα πρόβλημα έβαλες και τον πρόεδρο σου να τρέχει στα δικαστήρια για να σε καλύψει.

ΛΥΚΕΙΟ Ζηπαρίου:

Πήρες τελικά το κτήριο του Πίτση.

Αυτό που ήθελες να κάνεις και χοτ σποτ. Θα ξοδέψεις 240,000 χιλιάδες ευρώ για να το κάνεις σχολείο εκτός το ενοίκιο.

Πέντε χρόνια και άμα δεν ήτανε ο Καματερός να ενδιαφερθεί ούτε μια λυόμενη δεν θα είχες βάλει. Κι αυτή τη λυόμενη την έβαλες φέτος επειδή σου την έστειλε το κράτος!

Κολλήσανε και οι αποβάθρες. Τζάπα τα φράγκα που δώσαμε! Όχι πως περίμενα ότι θα κάνεις και τίποτα.

Στις αναθέσεις μια χαρά τα πας από έργο μηδέν.

Στο Τιγκάκι ένα έργο έκαμες και θα μείνει στην ιστορία!

Ο κόσμος δήμαρχε ξέρεις τι λέει στην Ιωάννα;;; ότι λέει και για τις μαζαούρες στην Καρδάμενα!

Χάλασες την πλατεία! ΄Ασε που οι οδηγοί πρέπει να λύσουν το σταυρόλεξο για να περάσουν. Εσύ δήμαρχε κατάλαβες από ποια μεριά πρέπει να περάσεις;

Τι να πρωτοπούμε… για το αποχετευτικό;

Ποιος θα το παραλάβει δήμαρχε που πιο πολλά λύματα χύνονται στους δρόμους και βρομοκοπά το Μαρμάρι και το Τιγκάκι;

Για τους δρόμους τι να σου πω;

Εσύ ρίχνεις άσφαλτα στους καλούς δρόμους μάλλον σε εκείνους που περνάς με το αυτοκίνητο του δήμου.

Αν δεν είχε γίνει το ατύχημα στο δρόμο του Τιγκακιού – Μαρμαριού δεν θα χες ρίξεις ούτε μια κουβαδιά άσφαλτο εκεί πέρα.

Και τι έκαμες ;

50 μέτρα όλα κι όλα και αυτά παράνομα… χωρίς μελέτη, χωρίς σύμβαση, ξέρεις εσύ πως τα κάνεις. Μας τα εξήγησε καλά η Ιωάννα.

Δήμαρχε για το κτήριο στο Ζηπάρι το καρά γιαπί δεν μας είπες τίποτα.

Για το νέο νεκροταφείο στο Ζηπάρι δεν γνωρίζεις δεν απαντάς!

Για τα πρόστιμα που τρώνε οι Τιγκακιώτες ομπρελούχοι μούγκα!

Δεν ξέρω δεν απαντώ είσαι δήμαρχε!

Τους γονατίσατε τους ανθρώπους και δε συνεργάζεσαι και με την κυβέρνηση να βρείτε μια λύση.

Δήμαρχε βαρέθηκα.

Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια και χειρότερα τα πας.

Πάντως αν ερχόμουνα φέτος θα σε ρωτούσα πόσο μας στοιχίζει η εταιρεία για τη διαφήμιση σου για τις λαϊκές συνελεύσεις και από ποιο «ταμείο» πληρώνεται γιατί για τα άλλα τζάμπα καίει η λάμπα.

Θα τα πούμε το Μάιο Δήμαρχε και εκεί θα δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος!

Και πλήρωσε όσες εταιρείες θέλεις.

Τέλος να ξέρεις πως όλο το νησί ομολογεί πλέον ότι δεν άλλαξες και όσο δεν σέβεσαι τους πολίτες κανένας πολίτης δεν θα σε σεβαστεί.

Τζόγιας Βαγγέλης

Μέλος της Δημοτικής Παράταξης

Όραμα Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταντια……..Πες μας οτι αγωνιζεσαι για το καλο μας Βαγγελη να γελασουμε.Δεν γινεται οπως ειχες μαθει τοσα χρονια ο δήμος έχει κι αλλού πορτοκαλιές…….. .Ξεκαληβα

    • Βρε Βαγγέλη, δεν βαρέθηκες να αμολάς τόσες κοτσάνες που δείχνουν.........

      Όσο σου δινε δουλειές ο Κυρίτσης όλα ήταν τέλεια, τώρα με τις αναδουλειές κοιτά άλλού…

  2. Βαγγέλη σχεδόν το μισό Ζηπαρι κάλεσαν για την λαϊκή συγκέντρωση του Δημάρχου.
    Χρυσοπληρωμενες προεκλογικές συγκεντρώσεις.

  3. χαχαχα ποιος ειναι ο πολιτικος μηχανικος για την κατεδαφιση της αβικω? χαχαχα

    χαχαχα ποιος πολιτικος μηχανικος θα οικοδομησει τα 70 στρεμματα στον ναυτικο ομιλο? χαχαχα AΡΠΑΧΤΡΕΣ!!

    • Αν το παρφει δικος σου δεν ειναι αρπαχτη αν το [παρει αλλος ειναι.Βρε ανθρωπακια αχρηστα κρυφτητε στις ντουλαπες και αφηστε το νησι ησυχο.Δεν σας χρειαζετε εισαστε σαβουρα.

  4. ΧΑΧΑΧΑ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΠΗ STON NAYTIKO OMILO ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ.

    ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ ΧΑΧΑΧΑ

  5. Βαγγέλη ξέρω πόσο αγαπάς τον τόπο μας και πόσο έχεις βοηθήσει πολλούς συμπατριώτες γι αυτό λαμβάνω σοβαρά υπόψην όσα γράφεις. Τα γράφεις και ωραία, το απολαμβάνω

  6. Κ.Τζογια κρατήστε τις απόψεις για τον εαυτό σας……Ο λαός της ΚΩ ξέρει τι πρέπει να κάνει,δεν χρειάζεται υποδείξεις…….!

  7. Ρε φίλε δεν σου αρέσει ο Βαγγέλης. Ένας άνθρωπος που ανέβασε την αιμοδοσία της Κω στα ύψη. Και εγώ ξέρω γιατί δεν σου αρέσει. Γιατί είπε με το όνομα του την κομπίνα με το ακίνητο του Πίτση (ΚΎΡΙΕ ΚΙΆΡΗ ΜΗΝ ΜΕ ΚΌΨΕΙς) που πρώτα το πρότεινε ο απερχόμενος χοτσποτ και μετά το έκανε λύκειο με πολά λεφτά.

  8. ο κ. Τζόγιας μίλησε για ένα πολύ σοβαρό θέμα. Είπε ότι κάποια εταιρεία έπερνε τηλέφωνο για να πάνε στη συνέλευση και ρωτά ποιός και γιατί πλήρωσε την εταιρεία. Ο Δήμαρχος χρωστά απαντήσεις, ποιός πλήρωσε και γιατί πλήρωσε;;; Αν δεν απαντήσει θα το βρει μπροστά του

  9. Εσύ που εξουσιάζεις εκατομμύρια πιστών είναι δυνατό να περιμένεις απάντηση από ένα θνητό.;; Άσε που τον Δήμαρχο που ρωτάς είναι Θεός μετά τον Θεό. Η μήπως το ξέχασες και αυτό.

  10. Μην μασάς. Από μόνος σου μπορείς να κάνεις κίνημα. Είσαι αγνός και έχει προσφέρει στην Κω. Προχώρα να λες αλήθειες και θα είμαστε μαζί σου.

  11. Φοβερή διαπίστωση κύριε Τζόγια. Και ναι έχεις δίκιο. Η λάμπα καίει και εμείς την πληρώνουμε και μάλιστα πολύ ακριβά.

  12. Βρε χαλβάδες από το γραφειο του το πρωσοπικο επερνε τηλέφωνο πια εταιρία κ βλακείες λέτε ούτε αυτά δε τα πιάνετε ; Εμένα μου είπαν από γραφειο δημάρχου σας καλούμε τώρα εσείς βάλατε ότι σας πήρε εταιρία !! Αλλά προφανώς βλέπετε η φαντάζεστε τέλος πάντων !!!!!

  13. Άμα γουστάρετε. Και εταιρείες θα βάλουμε. Και διαφημιστές θα πληρώσουμε. Και δημοσκοπήσεις πληρωμένες θα κάνουμε. Παλιά μας τέχνη κόσκινο.

  14. Ποια εταιρεία βρε γκαου άμα δεν ξέρετε γτ μιλάτε βοδια αυτός η αυτοί που περνούν τηλέφωνο είναι τα άτομα από το γραφείο του Δημάρχου χωρίς να ξέρετε λέτε …,αριες

  15. Βρε κύριε Βαγγέλη γιατί δεν μαζεύεις δύο γατιά και ένα σκύλο να κάνεις παρέα… Μην μιλάς εκτίθεσαι

  16. Ε,και τι έγινε που μας πήραν τηλ. οι άνθρωποι και μας ειδοποίησαν για την συνέλευση? Που είναι το κακό κ.Τζογια και σε είχα και σε εκτίμηση τόσα χρόνια για την προσφορά και τον αγώνα που έκανες στην αιμοδοσία? Λυπάμαι πολύ, αυτά τα πράγματα δεν τα κάνουν ούτε μικρά παιδιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ