ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ: Το μήνυμα της συμμετοχής των πολιτών στις λαϊκές συνελεύσεις είναι να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για την Κω

22
610

Κως, 15 Νοεμβρίου 2018

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΥΛΗΣ: “Το μήνυμα της συμμετοχής των πολιτών στις λαϊκές συνελεύσεις είναι να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για την Κω.”

Ο κύκλος των λαϊκών συνελεύσεων για τα έργα που σχεδιάζονται το 2019 αλλά και για να δοθεί η δυνατότητα στους πολίτες να εκφράσουν τις απόψεις τους, έκλεισε με την πόλη της Κω.
Κοινό χαρακτηριστικό όλων των λαϊκών συνελεύσεων, η μεγάλη συμμετοχή πολιτών.
Βασικό συστατικό τους, η απόλυτη ελευθερία λόγου. Κάθε πολίτης είχε το δικαίωμα να πάρει το λόγο, να καταθέσει προτάσεις, να μας κάνει υποδείξεις, να επισημάνει τα λάθη μας και να εκφράσει ακόμα και τη διαφωνία του απέναντι στη δημοτική αρχή.
Στη λαϊκή συνέλευση στην πόλη της Κω, πήραν το λόγο οι πολίτες. Κατατέθηκαν πολύ σοβαρές και ουσιαστικές προτάσεις και ιδέες.
Αυτό λέγεται δημοκρατία και αυτή η Δημοτική Αρχή, από τον πρώτο χρόνο, επιμένει στο θεσμό των λαϊκών συνελεύσεων δίνοντας το λόγο στους πολίτες αλλά δίνοντας και η ίδια λόγο στους πολίτες.
Η διαφορά μας με την προηγούμενη δημοτική αρχή είναι ότι εμείς δεν φοβόμαστε να πάμε στον κόσμο, να δώσουμε το λόγο στον δημότη.
Θα ακούσουμε και τα παράπονα και την αντίθετη άποψη. Όλα είναι χρήσιμα και μας βοηθούν να βελτιωθούμε και να κάνουμε αυτά που πρέπει για το νησί μας.
Έχουμε όμως να παρουσιάσουμε και έργο ή μάλλον 70 έργα την περίοδο 2015-2018. Για αυτό μπορούμε να πάμε κοντά στον πολίτη. Είδαν όλοι τι έγινε με τα τρία σχολεία στην πόλη της Κω που αν δεν αναλάμβανε ο Δήμος, θα ήταν ακόμα ερείπια και κλειστά. Τώρα, το ένα ήδη παραδόθηκε, το δεύτερο παραδίδεται σε λίγες μέρες και ακολουθεί και το τρίτο.
Η Κως πρέπει να αντιμετωπίσει προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν. Ο Βιολογικός στην πόλη της Κω πρέπει να επεκταθεί, γιατί πολύ απλά πλέον έχουμε περισσότερο κόσμο. Και αυτή είναι μία από τις προτεραιότητες που βάζουμε για τη νέα περίοδο.
Στις λαϊκές συνελεύσεις με τη συμμετοχή του κόσμου, αναδεικνύεται η νέα εντολή των πολιτών.
H εντολή αυτή είναι συνεργασία, συνένωση δυνάμεων. Σίγουρα όμως δεν είναι οι αθλιότητες, οι ύβρεις και η επίδειξη μίσους και εμπάθειας που χρησιμοποιούν ορισμένοι.

Βασίλης Χαδούλης
Πρόεδρος Δ.Κ Κω

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΚΩΩΝ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ,ΝΑ ΒΟΛΕΒΟΝΤΕ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ,ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ,ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ.ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΔΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ.ΕΕΕ ΠΟΥΤΑΝΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ.Ω ΞΩ ΡΕΕΕ-Ω ΞΩ ΡΕΕΕΕ

    • ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥΣ!

  2. Χαχαχαχαχαχα,αυτο λεγετε λεει δημοκρατια.Ανθρωπε εξηγησε στους κωους για ποια δημοκρατια μιλας

    όταν ο φακιστας σου αποφασιζει και εκτελεί αποφασεις από μονος του.χωρις να σας δινει καμια,μα καμια αναφορα.Μαθε πρωτα τι λεει η λεξη δημοκρατια,και μετα να την αμολας….Γραμμενους σας εχουν οι κωοι πολιτες.Χαχαχαχα ακου αυτό λεγετε δημοκρατια.Το μαυρο που θα φατε θα είναι χωρις γυρισμο.

  3. Βρε Βασιλη αγορι μου η λαικη συνελευση ηταν οικογενειακη…εσυ με τους δικους σου η Βασω Πη με τους δικους της,Ο Η.Σιφακης το ιδιο,καποιοι αναθεσακηδες και 4-5 δημοτικοι υπαλληλοι.Αν εσυ τωρα αυτό το λες λαικη συνελευση….ε εισαι μακρι από τους 15 χιλιαδες πολιτες της πολης μας.
    7 μισθοι σας εμειναν

  4. Κυριε Χαδουλη να μην ξεχασω να σας ευχαριστησω για το κυκλοφοριακο στις πλατειες που δωσατε λυση και απο θαυμα ζουν τα παιδια μας,ενα ευχαριστω για τους κοινοχρηστους επιτελους βαλατε ταξη και μπορουμε να περπατουμε μονο στους δρομους,ευχαριστουμε για τα νεα φωτιστικα απο ψαλιδι και ηρακλη μεχρι και λαμπη πιο σκοτεινα δεν γινεται,σας ευχαριστουμε για την δεντροστοιχεια της αβερωφ μιλαμε θυμιζει αφρικη…σας ευχαριστουμε για τα γηπεδα,αν δεν ηταν μεγαλοξενοδοχος το γηπεδο στο πυλι θα ηταν οπως το παλιο ανταγορας,σας ευχριστουμε για την εγκηρη και σωστη ενημερωση της κλειστης δημοτικης τηλεορασης,σας ευχαριστουμε που σε 3 σχολεια θα πληρωθει ο εργολαβος για εργασιες που εχει κανει,σε ευχαριστουμε για την καθαριοτητα της πολης που το μπακλαντες μπροστα μας αστραφτει,Σε ευχαριστουμε για το 14-15-16-17-18 που καταφερες να μας πραμυθιασεις!!! Οχι ξανα ομως! Το μαυρο θα γινει το αγαπημενο σας χρωμα.

  5. Αφού πήγες στα δικαστήρια 50 έντιμους ανθρώπους με την κατηγορία της απάτης και της κλοπής τώρα τους ζητάς να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Είναι αργά πλέον.

  6. Αυτό που λές ότι «H εντολή αυτή είναι συνεργασία, συνένωση δυνάμεων. Σίγουρα όμως δεν είναι οι αθλιότητες, οι ύβρεις και η επίδειξη μίσους και εμπάθειας που χρησιμοποιούν ορισμένοι». Είναι κανονικό δούλεμα. Πήγες κύριε μου τον Δήμαρχο των 25 ετών, τον Βουλευτή και Υφυπουργό 30 φορές στον εισαγγελέα κατηγορούμενο για απάτη. Πήγες 50 έντιμους πολίτες της Κω στα δικαστήρια για συμμετοχή στις απάτες. Το ποιός είναι άθλιος όπως τους λες επιστρέφεται ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΆΘΕΙς ΠΟΛΚΎ ΣΎΝΤΟΜΑ.

  7. Ένας έντιμος άνθρωπος θα μου πει αν είναι αλήθεια ότι χρωστάνε πάνω από 8 εκατομμύρια οι καταναλωτές νερού στην ΔΕΥΑΚ και για αυτό είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν σε ιδιώτη τους βιολογικούς και τα έσοδα.

  8. Μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις πόσα χρήματα πήραν οι δικηγόροι εξ αθηνών παρ αρείο πάγκο για τις δίκες που χάσανε.

  9. Την προηγούμενη εκλογή το σύνθημα ήταν αλλάξαμε. Ότι δηλαδή δεν θα σας ξανακατεβάσουμε τα πεντελόνια. Τώρα το σύνθημα είναι ενότητα και αγάπη.

  10. Καλα βρε Βασιλη 5 χρονια ελειπες απο τα κοινα του τοπου σου,τωρα υπογραφεις οτι σου πλασαρουν?Η νομιζεις πως επειδη θα ξανακυκλοφορησετε σε ολο το νησι θα ξανα εκλεγειτε?

  11. Μπορείς να μας πεις πόσες φορές συνεδρίασε το τοπικό της πόλης τα πέντε χρόνια;; Μάλλον μας περνάς για χαιβάνια..

  12. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω πως ψήφισε τέτοια παράταξη ένας λαός δημιουργικός και έξυπνος.

  13. Σας αγαπούμε τρελλά. Μην μας εγκαταλείπετε γιατί θα τα πουλήσουμε όλα και θα πάμε στο Κουβέιτ.

  14. Είμαι βέβαιος ότι αυτοί οι άνθρωποι γελάνε με εμάς τα κορόιδα. Αγάπη και ενότητα, 70 έργα από δω. 15 έργα από κει. 42 έργα παραπέρα. ΚΛαι λάμπες για να φέγγουμε στους δρόμους δεν υπάρχουν. Οι ηλεκτρολόγοι κάθονται και αυτός ετοιμάζεται να πουλήσει την υπηρεσία. Θα τα βλέπει ο τσ…… και θα κλαίει.

  15. ΣΤΑ ΜΙΚΡΌΒΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΜΕΤΑΔΩΣΑΤΕ ΣΕ ΥΓΙΕΙΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΟ ΜΙΚΡΌΒΙΟ ΤΗΣ ΕΜΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΑΣ. ΩΡΑΊΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΟΙ ΛΑΪΚΈΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΌΤΑΝ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΊΣ ΦΌΒΟ ΚΑΙ ΠΆΘΟΣ. ΦΌΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΧΘΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΆΘΟΣ ΑΠΌ ΠΛΕΥΡΆΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΌΤΙ ΈΧΕΤΕ ΑΚΌΜΑ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΕ ΚΑΤΆ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΑΝΤΙΟΣ ΑΜΙΓΚΟΣ, ΒΙΒΑ ΛΑ ΛΙΜΠΕΡΤΑ 😊ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  16. Διαβάζω αυτό το κείμενο και αισθάνομαι απογοήτευση. Αναρωτιέμαι εαν αυτός ο πρόεδρος που είναι και νέος και που μας εκπροσωπεί βλέπει το μέλλον του τόπου και εργάζεται γι΄αυτό ή εαν βρίσκεται σε αυτή την θέση για να λέει απλά ότι είναι πρόεδρος. Λυπάμαι για το νησί σας και ήθελα να σας ρωτήσω με ποιούς θα κρατήσετε αυτή την ομορφιά και την ζωντάνια των φίλων μου κατοίκων του.

  17. ΖΟΎΜΕ ΤΟ ΘΈΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ! ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΊΤΑΙ ΑΛΛΙΏΣ Η ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΕ ΕΝΌΤΗΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ. ΓΊΝΑΝΕ ΞΑΦΝΙΚΆ ΠΑΛΙ «ΟΙ ΔΙΚΟΊ ΜΑΣ ΆΝΘΡΩΠΟΙ «ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ ΔΗΜΌΤΕΣ. ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΦΤΥΣΩ? Ε ΣΑΣ Η ΕΜΆΣ ΠΟΥ ΑΚΌΜΑ ΣΑΣ ΑΚΟΎΜΕ? ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  18. Πόσο θέλει να σκάσει μια φούσκα;; Πέντε λεπτά;; Μία ώρα;; όταν όμως κάνει πέντε χρόνια όπως αυτή του πρόεδρου τότε υπάρχει πρόβλημα στη δημοκρατία. Έπρεπε να τον είχαν στείλει στο σπίτι του μέσα σε πεντε λεπτά

    • Η δική σου φούσκα πόσο θέλει να σκάσει; Δέκα λεπτά;; Δέκα χρόνια;; όταν όμως δημιουργείς μία φούσκα και προσπαθείς να πείσεις τους πάντες να μπουν μέσα, τότε υπάρχει πρόβλημα στην δημοκρατία. Πρέπει κάποιοι να πάνε σπίτι τους πριν καν μπουν στον κόπο να αρχίσουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ