Δ. Γερασκλής: Το 80% των έργων που θα γίνουν στην Κω το 2019, χρηματοδοτείται με ίδιους πόρους του Δήμου, με τις δικές μας δυνάμεις

12
451

ΔΑΥΙΔ ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ : “Το 80% των έργων που θα γίνουν στην Κω το 2019, χρηματοδοτείται με ίδιους πόρους του Δήμου, με τις δικές μας δυνάμεις.”

Ο Αντιδήμαρχος κ. Δαυίδ Γερασκλής, αναφερόμενος στην ψήφιση του τεχνικού προγράμματος έργων του 2019 από το δημοτικό συμβούλιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το Τεχνικό Πρόγραμμα Έργων του Δήμου Κω για το 2019, που ψηφίστηκε από μια ευρεία πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, αποτυπώνει τη δυνατότητα που έχει ο Δήμος Κω να υλοποιεί έργα με τις δικές του δυνάμεις, με δικούς του πόρους.

Πάνω από το 80% των έργων που θα γίνουν στο νησί μας το 2019 θα χρηματοδοτηθούν με ίδιους πόρους του Δήμου Κω.

Τη δυνατότητα αυτή μας την έδωσε το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου Κω, που ομολογείται πλέον από όλους. Το κυριότερο όμως είναι ότι επιβεβαιώνεται με στοιχεία και αριθμούς.

Το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Κω, περιλαμβάνει έργα συνολικού προϋπολογισμού 17.119.237 ευρώ. Από αυτά, τα έργα που θα υλοποιηθούν με ίδιους πόρους του Δήμου, ανέρχονται στο ποσό των 13.725.863 (ποσοστό 80,2%) ενώ τα χρηματοδοτούμενα έργα από τον κρατικό προϋπολογισμό καθώς και από ευρωπαϊκά προγράμματα ανέρχονται στο ποσό των 3.933.374 (ποσοστό 19,8%).

Το 2019 δίνουμε προτεραιότητα στη βελτίωση του οδικού δικτύου με το μεγαλύτερο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων ενώ υλοποιούνται έργα σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, στους βιολογικούς και στα αποχετευτικά δίκτυα των χωριών.

Η Κως προχωράει μπροστά με έργα σε μια προσπάθεια που δεν σταματά ποτέ.

Στη επόμενη δημοτική περίοδο, η Κως χρειάζεται μια ακόμα πιο ισχυρή δημοτική αρχή. Οι φωνές του μίσους και της άγνοιας δεν ακούγονται πλέον, τις έχουν απορρίψει οι πολίτες.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ: «Στη επόμενη δημοτική περίοδο, η Κως χρειάζεται μια ακόμα πιο ισχυρή δημοτική αρχή. Οι φωνές του μίσους και της άγνοιας δεν ακούγονται πλέον, τις έχουν απορρίψει οι πολίτες» ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΑ ΣΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΛΗ ΚΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΡΥΒΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ

  2. Με πήρε τηλέφωνο ένας νέος Δικηγόρος να με ρωτήσει προς τα που πάει η κοινωνία μας. Έτσι τόσο απλά. Εξεπλάγην φαντάζομαι όπως και εσείς και τον ρώτησα γιατί αυτή η ερώτηση. Όταν μου λέει ένας νέος επιστήμονας κατεδαφίζει αμιάντους χωρίς κανένα μέτρο προστασίας ακόμα και του οδηγού των μηχανημάτων τότε πρέπει η κοινωνία μας να προβληματιστεί. Αλήθεια προς τα που πάει η κοινωνία μας;; Ποιός θα μας δείξει τον δρόμο;; Ο Δήμος μας;; Το Επαρχείο μας;; Που το μόνο που κάνουν είναι να μετράνε έργα δρόμων και ασφαλτοστρώσεις; Οι νέοι άνθρωποι, οι νέοι επιστήμονες μας που το μόνο που τους απασχολεί είναι η εργασία τους και κάποια έργα στη γειτονιά τους;; Αλήθεια ποιός είναι ο στόχος; Ποιός είναι ο δρόμος. Οι γιοί ποιών θα μας τον δείξουν.

  3. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ Ο ΓΕΡΑΣΚΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ .ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 100% !!!

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 4.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 100%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΑΜΙΑΝΤΟΣ ,LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  4. ο εισαγγελέας ερευνά την υπόθεση του εντάλματος που εκδώσατε για να πληρωθεί παράνομα ο μελετητής του γπσ Τι έχετε να πείτε για αυτό;; ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

  5. Έσκασες κύρις Δαυίδ όταν άκουσες τον Δικαστή να αθωώνει τον Καίσαρλη από την καταγγελία που έκαμες Τώρα η ενότητα σε πάρανε.

  6. Θα μας απαντήσει ένας έντιμος άνθρωπος εαν τα εκατομμύρια που χρωστάνε στη ΔΕΥΑΚ έχουν ξεπεράσει τα εννέα. Επίσης να μας πει ένας έντιμος άνθρωπος πόσες δεκάδες χιλιάρικα δώσατε στους χασοδίκες Δικηγόρους εξ Αθηνών παρ αρείω πάγκο.

  7. Το λιμάνι το παρατησατε διαλυμένο μετά από το σεισμό. …δώσατε παράνομα χρήματα σε εταιρεία …..φίλου σας δώσατε απευθείας αναθέσεις στην ίδια εταιρεία χωρίς διαγωνισμό. Την λιμενική εγκατάσταση την κάνατε χάλια στη λειτουργία της και ευθύνη έχει ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του λιμενικού ταμείου και ο υπεύθυνος ασφάλειας εκεί (χρυσά κουτάλια ) ….. έρχεται η ώρα σας δεν ξεχνώ! !!! Μαύρο στον Κυριτσι! !!

  8. Τα λεφτά των Κώων από τους φόρους που πήγαατε στα ύψη είναι, περιβόητη αρχή Κυρίτση. Και έχετε το θράσος να βγάζετε δελτίο τύπου με υπερηφάνεια για εκτέλεση έργων. Μόνοι σας δείχνετε την ανικανότητά σας να απορροφήσετε ευρωπαϊκούς ή άλλους πόρους για μεγάλα έργα. Αυτό, μόνο η διοίκησή σας το έχει καταφέρει τη στιγμή που μικρότεροι ή άλλοι δήμοι καταφέρνουν να αποσπάσουν τεράστια ποσά χρηματοδοτήσεων. Αυταπατάστε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ