ΟΡΑΜΑ: «Ο Γεώργιος και τα παραμύθια της κρουαζιέρας»: Χριστουγεννιάτικο bestseller από τις εκδόσεις ΔΑΝΑ

7
403

«Ο Γεώργιος και τα παραμύθια της κρουαζιέρας»: Χριστουγεννιάτικο bestseller από τις εκδόσεις ΔΑΝΑ

Ο μέγας ομιλητής του συνεδρίου «Ελληνικό cluster Κρουαζιέρας» κος Κυρίτσης κατέπληξε τα πλήθη…

Ομολόγησε τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλε για να έχει η Κως αντί 87 κρουαζιερόπλοια που είχε το 2014 μόλις 9 το 2018! (μήπως ήταν 8 και όχι 9;)

Αντίστοιχες προσπάθειες κατέβαλε και στην υπόθεση ryanair που απλά την έδιωξε και αυτήν.

Εναπόθεσε την εξαφάνιση της κρουαζιέρας από το νησί μας στο μεταναστευτικό!

Παρέλειψε να πει στο ακροατήριο ότι το 2015 μετέτρεψε συνειδητά το λιμάνι και το κέντρο της πόλης σε ένα απέραντο χοτ σποτ.

Φρόντισε να κλείσει και τις δημοτικές τουαλέτες για να καλύψει όλες τις αισθήσεις των επισκεπτών, να καταστρέψει τους επιχειρηματίες της Κω και προπάντων να δείξει τον ανθρωπιστικό του χαρακτήρα…

Κατέβαλε ο μέντορας της κρουαζιέρας κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει το νησί μας όσο γίνεται πιο αποκρουστικό.

Ξέχασε, τεχνηέντως, να τους πει, ο μέγας παραμυθάς, για την απευθείας ανάθεση των 60.000 ευρώ του σκαριφήματος με τα μεγάλα νέα λιμενικά έργα…(πόσο μελάνι χύθηκε!)

Δεκάδες τα εκατομμύρια… εκεί βέβαια δεν τόλμησε να πει κουβέντα γιατί θα μας παίρνανε στο ψιλό!

Ένα σκαρίφημα που στο όνομα του σεισμού, της διασπάθισης του δημοτικού χρήματος και του πολιτικού σουρεαλισμού κατέληξε στο καλάθι των αχρήστων.

Ξέχασε ακόμα να τους πει ότι επί 5 χρόνια δεν έχει βάλει ούτε ένα ευρώ στο προϋπολογισμό του δημοτικού Λιμενικού ταμείου για την κατασκευή μόλου.

Οι Κώοι χόρτασαν από παραμύθια και αστειότητες.

Πλήρωσαν και συνεχίζουν να πληρώνουν ακριβά τα ταξίδια του κυρίου Κυρίτση και των συνεργατών του για μια φωτογραφία σε ένα ακόμα συνέδριο για μίαν ακόμα παράσταση!

Αγαπητοί Σύνεδροι μετά την φοβερή ομιλία του κυρίου Κυρίτση και τις περγαμηνές που αυτή κουβαλά ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΝ!

Εμείς εδώ στην Κω τον γνωρίζουμε καλά…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Η πρόταση της Δύναμης Αλλαγής για τον μόλο κρουαζιερόπλοιων ΤΟ 2009!!!!ΠΑΛΙ ΘΑΑΑΑΑΑ

    Η πρόταση αυτή επεξεργάστηκε από το ΔΛΤ της Κω το Μάρτιο του 2009 και έγινε δεκτή με πολύ θετικό τρόπο στο CRUISE SHIPPING SUMMIT στο MIAMI, από όλες τις μεγάλες εταιρίες του χώρου.Έτσι σε χθεσινή επικοινωνία του κ. Γερασκλή, πρώην Αντιπροέδρου του ΔΛΤ ΚΩ, με τον ΓΓ του πρώην Υπ. Θαλασσίων Υποθέσεων Ναυτιλίας και Αλιείας, κ. Νίκο Λύτινα, η πρόταση αυτή επανήλθε και έχει μεγάλες πιθανότητες να προχωρήσει, λόγω του γεγονότος ότι είναι ένα έργο μικρής κλίμακας που μπορεί να προχωρήσει άμεσα.http://www.kosvoice.gr/%CE%A0%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/item/%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CF%8D%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CF%89%CE%BD

  2. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ .ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 100% !!!

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 4.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 100%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΑΜΙΑΝΤΟΣ ,LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ LIDL FRAPORT ΤΟ INCLUSIVE.

  3. Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται να «ανοίξει» το 2019 η περίοδος της κρουαζιέρας στα Χανιά, καθώς τα πρώτα κρουαζιερόπλοια αναμένονται στη Σούδα τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο ενώ θα ακολουθήσει με μεγαλύτερη πυκνότητα η άφιξη πλοίων κρουαζιέρας τον Απρίλιο.
    Τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεση του το Λιμενικό Ταμείο Χανίων δείχνουν ότι το 2019 οι προσεγγίσεις πλοίων θα είναι οι περισσότερες της τελευταίας πενταετίας ενώ ιδιαίτερα αυξημένος αναμένεται ότι θα είναι και ο αριθμός των επισκεπτών.Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρη Μπουντρογιάννη, «για το 2019 αναμένονται 122-130 τακτικές προσεγγίσεις πλοίων στη Σούδα με τον εκτιμώμενο αριθμό επιβατών να κυμαίνεται από 200-250 χιλιάδες» .https://www.cnn.gr/taksidi/ellada/story/158370/xania-xeimoniatiko-podariko-gia-tin-kroyaziera

  4. Χανιά: Χειμωνιάτικο… ποδαρικό για την κρουαζιέρα! Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ!

    Το λιμάνι της Σούδας και ο προορισμός Χανιά παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια μια σταθερότητα όσο αφορά τις αφίξεις πλοίων κρουαζιέρας και επιβατών.
    Το 2018 «έκλεισε» με 80 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων που μετέφεραν στα Χανιά 125.000 επιβάτες.
    Το 2017 στη Σούδα είχαν καταπλεύσει 84 κρουαζιερόπλοια μεταφέροντας 128.067 επιβάτες, το 2016 οι αφίξεις ήταν 86 και οι επιβάτες 147.915, το 2015 είχαν καταγραφεί 59 αφίξεις και 96.612 επιβάτες ενώ οι λιγότερες αφίξεις είχαν καταγραφεί το 2014 με 38 κρουαζιερόπλοια και 33.304 επιβάτες.
    Οι αυξητικές τάσεις της κρουαζιέρας στα Χανιά «κινητοποιούν» τις αρχές σε μια προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών.

  5. Σταματησα να διαβαζω εκει που γραφει ότι ο Κυριτσης μετετρεψε το λιμανι σε απεραντο…hot spot.Απλα ειστε τραγικη κυρια μου.Ευτυχως που χαρη στο δημαρχο δεν γιναμε Λέσβος και Σαμος.Ετσι θα είχαμε καταντησει αν εισασταν εσεις στα πραγματα.Οσο για την κρουαζιερα η Κώς δεν εχει τοσο μεγαλη αγορα εχει χιλιαδες κλινες και δεν πρεπει να είναι προτερεοτητα κατι από το οποιο πολλοι λιγοι οφελουντε.Τι δεν καταλαβαίνετε;Τους περνουν από το λιμανι και τους πανε συστημένους .Δηλαδη εσας η προταση σας πια είναι;Να κανουμε και αλλα hot spot να ειμαστε σιγουροι ότι δεν θα ενοχληθουν τα κρουαζιροπλοια;Να οφεληθουν καποιοι πρακτορες;Τελικα ποιες είναι οι προτασεις σας θα μαθουμε η απλα το μονο που ξερετε είναι να σπηλονετε ανθρώπους;

  6. Επαναλαμβάνω αυτά που γράφω τα τελευταία χρόνια για την κρουαζιέρα.
    Με βάση επίσημες στατιστικές των Εταιρειών Κρουαζιέρας (από τα Passenger Comments Forms), ένας επισκέπτης κρουαζιερόπλοιου ξοδεύει μέσα σε 4 – 5 ώρες στην στεριά 60 με 70 $ το άτομο κατά μ.ο. ενώ ο επισκέπτης ενός ΑΙ Ξενοδοχείου με 24η διαμονή, φαγητό, ποτά, κ.λ.π. την υψηλή περίοδο από 25 με 50 ευρώ στα 5στερα.
    Τα δύο ατού της Κω. ο Ιπποκράτης (brand name) και η πρόσβαση στο κέντρο της πόλης (ενδεικτική αναφορά της απόστασης).
    Τα Χανιά περίπου 4 χλμ, Ηράκλειο 2 χλμ, Ρόδος 2 χλμ, Κέρκυρα, 2 χλμ, Σαντορίνη 90 λεπτά από το πλοίο στα Φοιρά, Στη Μύκονο 1,5 χλμ, Κατάκωλο 27 χλμ από την Αρχαία Ολυμπία.
    Στην Κω από το λιμάνι στην Πλατεία Ελευθερίας άντε 200 μέτρα και κάτι!!!
    Κάνετε την σύγκριση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ