Αρχική Ειδήσεις Τα εν δήμω Ιωάννα Ρούφα: Θα τους ξανά βρω στους μπαξέδες…

Ιωάννα Ρούφα: Θα τους ξανά βρω στους μπαξέδες…

13
748

Άλλη μια συναλλαγή διημείφθη στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο στο όνομα της ανάγκης χώρου στάθμευσης στην κοινότητα Αντιμάχειας.

«Αγοράστηκαν» δύο οικόπεδα για τα συμφέροντα ενός δημοτικού συμβούλου (θα μου κάνει λέει μήνυση… θα μου κόψει τα νερά να ξεραθούν τα λάχανα!) και ενός επιχειρηματία της περιοχής.

Που είναι οι Αντιμαχείτες και οι ανάγκες τους;;;

Ποια είναι η άποψη τους;;;

Που είναι ο χώρος στάθμευσης;;;

Που είναι τα τοπικά ΜΜΕ;;;

Πίσω από κάθε πολιτική απόφαση κρύβεται μια ΗΘΙΚΗ απόφαση τους είπα. (αν διαθέτεις ηθική…)

Το κτηματομεσητικό γραφείο του κυρίου Κυρίτση διεκπεραιώνει απτόητα και ανερυθρίαστα τις αγοροπωλησίες του…

Αποχώρησα.

Τους άφησα να ψηφίσουν μοναχοί τους τη συναλλαγή και να υβρίζουν για να αποπροσανατολίσουν για ακόμα μια φορά τους πολίτες από το πραγματικό Ζήτημα.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα….

Θα τους ξανά βρω στους μπαξέδες…

Η εικόνα ίσως περιέχει: το χρήστη Ioanna Roufa, κοντινό πλάνο
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που είναι τα τοπικα ΜΜΕ ? Οι απευθειας αναθεσεις κανουν δουλεια τελικα.Ο δημος χρηματοδοτει τις επιχειρήσεις και αυτοι συνεχιζουν ως χορηγοι…προσοχή όλα είναι μουσικα !

    • Πως την κατάντησες ΜιζεροΓΚΑΓΚΑ την πάλαι ποτέ ένδοξη παράταξη του Κωστούκου;;; Έμεινες ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΈΡΗΜΗ...

      Πούντοι οι σύμβουλοι που εξέλεξε ο ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ πριν την κοπανήσει; Πως κατάντησες το Όραμα να μην σου έχει ΟΎΤΕ ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ; Ο άφωνος μολονότι δεν το παίζει ανεξάρτητος απουσιάζει μόνιμα όπως και ο άλλος της Σεβίλης… Τώρα βολοδέρνεις σαν την καλαμιά μόνη και έρημη στους μπαξέδες τριαλαλά…

    • Silver Alert, ΦΤΩΧΌ το λεξιλόγιο καταγγελιών της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ χωρίς την πένα του γραμματικού.....

      Ξεμείναμε από ΡΟΥΦιΑνιές, καταγγελίες και Φρ@γ…..ογίες από την ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. Ταξιδάκια σΟυΡΑΜΑτιστές ή ναζάκια;;; Μετά τον Βαγγέλη που ο άνθρωπος προσπαθεί θα έρθει η σειρά της παντούφλας, του Τόλη, της τηγανιάς, τα ψαλίδια και τότε τι θα γράψουν οι γραφικοί που μόνο να υπογράφουν έμαθαν;;;;; Γραμματικέ γύρνα, μην τους κάνεις ναζάκια… Καλά, όταν θα αρχίσει να γράφει η ΓΚΑΓΚΑ σε αττική διάλεκτο στα κεφαλαία θα δεις πόσα απππίδια βάζει ο σάκος… Μην βλέπει που με τις καθημερινές τις εμφανίσεις σε εβέντ , σε σοβαρά κανάλια, οι αγροτικές εργασίες και τα οικιακά δεν της αφήνουν χρόνο να γράψει παρά μόνο περιλήψεις καταγγελιών με σχόλια που αναμασά τις ΡΟΥΦιΑνιές … Πάντως κάτι πρέπει να γίνει άμεσα, αφήσατε τον Κυρίτση να αλωνίζει σε ξέφραγο αλώνι χωρίς ένα σοβαρό αντίπαλο στις εκλογές που έρχονται…

  2. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΗ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ

  3. Δεν είναι βόας δεν είναι κροταλίας είναι το μικρό φιδάκι που καταπίνει στρέμματα οικόπεδα κτίρια και αμιάντους. Ειδικά στην Αντιμάχεια έχει ωραίο παράρτημα.

  4. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    τησ μασας

  5. Ιωάννα είμαστε μαζί σου μην κολλάς και μην ακούς τους καμένους Κυριτσηκούς εγκέφαλους η μέρες περνάνε γρήγορα ο Μάιος έρχεται αυτοί θα φύγουν.

  6. Αν δεν ανακοινώσεις δέκα ονόματα τρανταχτά τις προσεχείς ημέρες, έχεις χάσει κατά κράτος που λένε….
    Με τη παράταξη που έχεις παρουσιάσει μέχρι τα σήμερα θα σε περάσει και η Κική…Φίλος….

  7. Έχεις καταντήσει αηδία με όλα αυτά που γράφεις κυρία μου για την ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ και για τα οικόπεδα του γιατρού και για αυτό τώρα λες και λες και όλο καταγγελία μου είσαι..Έχεις ρωτήσει ποτέ σου έναν Αντιμαχειτη και δεν εννοώ δύο άτομα που έχεις στην παράταξη σου εαν ολες αυτές η αγορές που γίνονται στο χωριό βρίσκουν σύμφωνους τους Αντιμαχειτες λοιπόν να σε πληροφορήσω ότι πολλά μπορείς να πεις και να κατηγορήσεις την δημοτική αρχή ότι έχει αργήσει να κανει αλλά για τα συγκεκριμένα οικοπεδα που διάλεξε για να αγοράσει κ να τα κάνει πάρκινγκ όσους και να ρωτήσεις θα σου πούνε μπράβο και καλά κάναμε και εάν μπορούσαν να κάνουν και άλλες τέτοιες αγορές..Εάν δεν έχεις ιδέα από την Αντιμάχεια κ τα προβλήματα της μπορείς και να μην γράφεις κ γίνετε ρεζιλι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ