Ν. Σοφός στον ΕΚΦΡΑΣΗ κατά Δημ. Αρχής για τουρισμό: «Περιμένω πως και πως την εκκαθάριση…»

17
1163

ΒΙΝΤΕΟ

Ακούστε την συνέντευξη του Νίκου Σοφού στον Γιάννη Ρέπιτς, στην εκπομπή «Repits Morning» στον ΕΚΦΡΑΣΗ 97, για όλα τα ζητήματα που άπτονται του Ενιαίου Φορέα και του τουρισμού (Ryanair κλπ) σε σχέση με τους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής.

«Περιμένω πως και πως την εκκαθάριση του Ενιαίου Φορέα…»

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένα σπιτάκι + άλλο ένα σπιτάκι + ακόμα ένα σπιτάκι, πόσα σπιτάκια κάνουν ........

    Για να δούμε μετά το πόρισμα των ορκοτών λογιστών θα έχεις ακόμα διάθεση να λασπολογείς.

    • Φαγώθηκαν με τα τρία σπίτια που αγόρασε σε τρία χρόνια οι τεμπέληδες με τον ιδρώτα του μισθωτού..

      Εγώ ξέρω άλλον δημοτικό υπάλληλο με βίλα και τριώροφη οικοδομή που έφτιαξε για την γκόμενα πάντα με έναν μισθό και άλλο μόνο με μία βίλα διώροφη με υπόγειο…

    • ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΣ??ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΤΣΑΚΙ. ΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΓΕΩΡΓΙΕ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ DARLING

      • Όταν θα βγει το πόρισμα των 2 ορκωτών λογιστών για τον Ε.Φ.Τ. Κω-Νισύρου κάποιοι που ακόμα βγάζουν γλώσσα που θα κρυφτούν;;;

        Κάποιοι διαχειρίστηκαν το χρήμα και ακόμα σήμερα αναρωτιόμαστε πως με έναν μισθό Δημοτικού υπαλλήλου αγοράζονται τρία διαμερίσματα!!!

    • ΝΙΚΟ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΤΣΗΣ,ΜΑΡΑΓΚΟΣ,ΣΙΦΑΚΙΣ.

      ΣΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙ.ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΡΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΥΡΙΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΑΤΙΛΑ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΜΑΡΑΓΚΟΣ.ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΚΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ…..

  2. Πούντο, πούντο το παραδάκι, του ΕΦΤ, ΝΙΚΟΛΆΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;;; Εάν όμως αισθάνεσαι σίγουρος κάνε μήνυση.

    Δεν μπορεί να διαρρέουν ότι χάθηκαν από τον ΕΦΤ 70.000 ευρώ και εσύ να το παίζεις αδιάφορος.

    • Μα το λεει οτι τους εχει κανει μηνυση και και τους τραβα στα δικαστηρια. Αυτοι γιατι δεν του κανουν μηνυση αν ειναι ετσι όπως τα λες;

    • Ακούμε ότι από τον Ενιαίο Φορέα Τουρισμού έχουν κάνει φτερά 70.000 ευρώ. Βρε μπας και έχουμε πληρώσει την Ryan Air;;;

      Διαχείριση μπακάλικου ο Ε.Φ.Τ. Κω-Νισύρου της δεκαετίας του εξήντα, αποδείξεις για δαπάνες και που δεν υπήρχαν, δαπάνες χωρίς παραστατικά για αγορές και ταξίδια και το ΕΒΕΔ για τα λεφτά που κάποιοι δεν έδωσαν κατηγορεί τον Κυρίτση που ήταν Δήμαρχος μετά την συμφωνία της Σουρωμένης Δημαρχίας του ΣΟΥΡΑ… Πόσο ΒΛΑΚΕΣ μπορεί να είναι κάποιοι που για να κάνουν αντιπολίτευση ξεχνούν τους υπεύθυνους της Δημαρχίας του ΣΟΥΡΑ και την Περιφέρεια Μαχαιρίδη και Χατζημάρκου;;;

    • Παρακαλώ αλλάξτε τρόπο γραφής….ή ακόμη καλύτερα γράψτε από τον προσωπικό σας υπολογιστή και όχι αυτόν στον χώρο εργασίας σας.

  3. τρία σπιτάκια δεν κάνουν 70.000 Ε. είναι γνωστή η επικοινωνιακη σας πολιτική, ρίξε ρίξε λάσπη στο τέλος κάτι θα μείνει. Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό, και το τέλος δεν είναι αυτό που εσείς φαντάζεστε.

  4. ΚΥΡΙΕ ΣΟΦΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΤΕ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ,ΦΑΣΙΣΤΕΣ,

    Η ΒΡΩΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΕΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΝΙΚΟ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.

  5. Ελεος…αν ερθει ξαφνικα καποιος στη Κω σημερα και π[αρακολουθησει τον Σοφο θα νομιζει οτι πρην απο αυτον και μετα απο αυτον δεν υπαρχει τουρισμος στην Κω.Ελεος.Ξερει καποιο μερος στην Ελλαδα που εποχης του να ειχε μειωση στο τουρισμο?Ετσι απο περιεργεια δηλαδη.Ποσο στοιχησε η παρουσια του στο δημο και τι προσεφερε σε τελικη.Αρκετα πια ..ολοι χασαμε δουλειες και εισοδηματα με την κριση αλλα δεν κανουμε ετσι.

  6. Αστα να πανε Νίκο!Μοίρασες εγκεφαλικά στους κυριτσοφασίστες!!!Στις εκλογές θα πέσει πολύ φατούρο!!!

  7. Θετική η εξαγγελία σύστασης του ΟΤΑΠ, έστω με καθυστέρηση 2 χρόνων.
    Είναι η αναγνώριση του εγκληματικού σου λάθους που κατάργησες του ΕΦΤ.
    Ο πρώτος στόχος του ΟΤΑΠ να είναι η έναρξη συνεχών διαπραγματεύσεων με την RYANAIR–FRAPORT και άλλες εταιρίες χαμηλού κόστους για να γίνει η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τον χειμώνα σταδιακά, όπως χανιά ,ρόδος ,κερκυρα κλπ.
    Στον ΟΤΑΠ να συμμετέχουν εκπρόσωποι απο τουριστικά γραφεία,ξενοδόχους,διαμερισματούχους,γκαρσονιέρες,εστιατόρια,καφετέριες, τουριστικά καταστήματα,ΔΕΑΣ,ΚΤΕΛ,ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,ΤΑΞΙ,ΤΡΕΝΑΚΙΑ,αρχαιολογία κλπ.

  8. Επίσης ο ΟΤΑΠ με το ΔΛΤ να ασχοληθούν για την αύξηση των αφίξεων κρουαζιερόπλοιων που τώρα έχουμε μείωση αφίξεων.
    Τώρα έχουμε μονομερή τουρισμό στα inclusive και η πόλη και τα χωριά είναι άδεια,έρημα απο τουρίστες.
    Τα μικρά ξενοδοχεία-διαμερίσματα-γκαρσονιέρες στην πολη πρέπει να έχουν τουρισμό το καλοκαίρι με τις εταιρίες χαμηλού κόστους και σταδιακά να επεκταθεί και την χειμερινή περίοδο.
    Είναι η μόνη διέξοδος για την ανάκαμψη του τουρισμού και την διάσωση των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ