Σ. Χατζηστέργου: Τα πλημμυρικά φαινόμενα & όσοι ρίχνουν οικιακά σκεύη σε ρεματιές… (Pics-Vid)

13
1304

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργου

Τα πλημμυρικά φαινόμενα μετά την απογευματινή νεροποντή, και ειδικά στην περιοχή στους Αγίους Αναργύρους στο Νέο Στάδιο ήταν ιδιαιτέρως έντονα με αποτέλεσμα το παρακείμενο ρέμα να φουσκώσει και να γίνει απειλητικό για τις παρακείμενες οικίες και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σταδίου ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ.

Ευτυχώς η Άμεση παρέμβαση των ανδρών της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, της ΔΕΥΑΚ Κω,της Πυροσβεστικης, της ΕΛ.ΑΣ και εθελοντών,συνέβαλαν τα μέγιστα.

Το στάδιο δεν επλήγη αυτή τη φορά όπως είχε συμβεί στις 30/01 /2011 που το παρακείμενο ρέμα είχε φουσκώσει λόγω των αντικειμένων που είχαν φραξει την δίοδο των υδάτων στο γεφυράκι προς την εκκλησία των Αγίων Αναργυρων

Με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το στάδιο και τόνοι νερού με λάσπη να μπουν σε όλες τις αίθουσες του σταδίου Ανταγορας.

Το αποψινό συμβάν πρέπει να συνετίσει όλους όσοι ρίχνουν τα οικιακά σκεύη που έχουν χαλάσει και κάθε είδους απορρίμματα τους μέσα στα ποτάμια και τις ρεματιές.

Ο κίνδυνος να χαθεί ανθρώπινη ζωή θα ελλοχεύει πάντα και είναι κοινός για όλους εμάς.

 

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απλά απαραδεκτο να ριχνουμε τις ευθύνες στους πολιτες αυτου του νησιου! Οποτε γινεται μια στραβη παντα φταινε οι πολιτες και όχι οι εξαφανισμένοι και ανύπαρκτοι πολιτικα αιρετοι.Μονο με τα κοστη του αναμμα του δεντρου στην πολη θα αγοράζατε έναν μικρο φορτωτή.Ντροπη σας!

  2. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΣΤΟΛΕΣ ΑΠΑΣΤΡΑΦΤΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

  3. εδώ πνιγήκαμε και εσυ βρε ηλιθιο κατασκεύασμα μας τσαμουνας για την ποιλιτικη προστασια ότι εφτασε εγκαίρως.Εμεις βρε βλακα ζουμε σε αλη περιοχη; και δεν βλέπαμε ότι οι εργαζόμενοι απλα κοιτουσαν,μπροστα στην καταστροφή.Μην γινεσαι βασιλικότερος του βασιλεως,παλιογλυφτη.Σε 5 μηνες θα δεις και εσυ την αλαγη.Α-Ι στο καλο υποτακτικα ανθρωπάκια.

    • Δεν θα κατέβω στο επίπεδο του οχετού σου. Το μόνο που γνωρίζω πολύ καλά είναι ότι Άνθρωποι σαν τον Στέργιο δεν υπάρχουν σήμερα και είναι τιμή για εσάς στη Κω που υπάρχουν έντιμοι ,εργατικοί υπάλληλοι ειδικά σε έναν τόσο σημαντικό χώρο και πάνω απ’ όλα συγκροτημένες προσωπικότητες με ήθος και ευγένεια. Οργή και αηδία προκαλεί το ανώνυμο σχόλιο σου και εάν όπως γράφεις μένεις στην περιοχή που πλημύρισε έλα οποιαδήποτε μέρα θέλεις στο στάδιο μετά τις πέντε το απόγευμα να μου πεις από κοντά ότι θέλεις. Μην φοβηθείς να έρθεις…..

    • Ο άγνωστος ανώνυμος που τα βράδια δεν κοιμάται γράφει για το καλύτερο παιδί. Στεργαρα μας συνέχισε την προσφορά σου στα κοινά. Πάντα δίπλα σε όλους αφιλοκερδώς χωρίς ιδιοτέλεια τόσα χρόνια. Οι ρουφιανοι παίρνουν θεσεις ,χρήματα και αξιώματα σαν αυτά που έχει ο ανώνυμος τρολ. Εσύ ποτέ δεν τα ζήτησες! !Πάντα Παλικαρι! !Όταν μιλάνε οι κ@λοι ακούς π@ρδες. _

    • Εγώ σε προσκαλώ αύριο Παρασκευή 4/01/2019 να έρθεις στο σταδίο της Κω στις 18:00 το απόγευμα θα σε περιμένω στην κεντρική πύλ να συζητήσουμε.Κοκορέτσι δεν θα έχω μαζί μου. Εκεί θα είμαι ….

  4. Ένα 1000κακι πρόστιμο σε όλους αυτούς τους ανήθικους και όλα θα πηγαίνουν ΚΑΤ ευχήν ! Τώρα αυτοί που βρίζουν τον Χατζηστεργο έχουν όνομα και επίθετο και πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας . Ξέρουμε ποιοι κηφήνες είναι και που αποσκοπούν .
    Όμως μόνο ο Κυριτσης ξέρει και τους κανεις σεξ

    • Θα παρετε φορα εσυ και ολη η δημοτικη αρχη από το πιο ψηλο σημειο του βουνου και θα μας τα @@@@@@@.Πεζεβεγκηδες,τικιταγκηδες.Ελα να με βρεις να μου το πεις από κοντα αμα σε κραταει.παλιορουφε,υποτακτικο ανθρωπακι.

      • Σιγά Σιγά ρε …. που πουλάς μαγκιές μέσα από την ανωνυμία σου. Άμα έχεις @ρ…..βγες επώνυμα και κάνε καταγγελίες να δούμε τι έχεις να μας πεις..αλλά ένα τίποτα είσαι άλλο ένα υποτακτικό //////.. ένα υπόλοιπο ποντικ……. . Βγες ρε κοντο….. αν έχεις @ρχίδι@..σιγά μην βγεις….δεν μπορείς ανίκανε με τίποτα και το γνωρίζεις ότι είσαι ανίκανος!!!
        Άντε τώρα στην τρύπα μπες ξανά …

        • Μωρη ....-σβια αφου ξερεις ποιος ειμαι γιατι δεν ερχεσαι να μα νταμωσεις;;;;

          Μωρη….. δωσε μου ραντεβού και ερχομαι.Να σου δειξω από που //// η μυγα. ..ακα λες εμενα ότι κρυβομαι,ενω εσυ γραφεις επωνυμα! Ετσι ειστε όλα τα ρουφιακακια του .Αντε βρε σιχαμενο αντερο καντο αν εχεις αντερα.Κοκορετσι θα σε ταισω με το μισος που εχω γιαυτους.Πρεπει να φορας κοκινα παντελονάκια και εσυ ……

  5. Πέντε σχόλια πέντε μλκ γραμμένες..Δηλαδή θέλετε να μας πείτε ότι δν φταίμε εμείς οι ίδιοι πουωπαμε και πετάμε όλα τα μπάζα μας και ότι έχουμε μέσα στους ποταμούς αλλά ο εκάστοτε Δήμαρχος η υπουργός η δν ξέρω και εγώ τι…
    Και όχι τπτ το καλό είναι που γράφετε κιόλας ότι η εκάστοτε Δημοτική Αρχή είναι και υποχρεωμένη να πάει και να μαζεύει τις κουζίνες τα πλυντήρια και δεν ξέρω κ εγώ τι μέσα από τα ποτάμια που πετάμε εμείς οι μλκ..

  6. Αφήστε τα κομματικα/παραταξιακα σας (μη πω υπαρξιακά σας) προβλήματα και αναγνωρίστε ότι υπάρχει θέμα παιδείας σε πολλούς πολιτες/δημοτες…

  7. Σταμάτη υπαρχουν και ποτάμια που είναι μπαζωμενα στής μηνιερας των δρόμο και τα έχουν κάνει χωραφι ας τα δουν υπευθυνοι γιατί μετά θα ειναι αργα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ