ΔΗΜΟΣ ΚΩ: Ξεκινά η τοποθέτηση 1165 νέων κάδων απορριμμάτων σε όλη την Κω μετά από αιτήματα και προτάσεις των δημοτών μας

6
597

ΘΕΜΑ : “Ξεκινά η τοποθέτηση 1165 νέων κάδων απορριμμάτων σε όλη την Κω μετά από αιτήματα και προτάσεις των δημοτών μας”

Ο Δήμος της Κω παρέλαβε τους νέους κάδους απορριμμάτων, η τοποθέτηση των οποίων ξεκίνησε από χθες.

Πρόκειται για 1165 νέους κάδους που μεταφέρθηκαν στο εργοτάξιο του Δήμου. Συγκεκριμένα πρόκειται για:

-300 πράσινους κάδους, χωρητικότητας 240lt.

-508 πράσινους κάδους, χωρητικότητας 660lt.

-297 πράσινους κάδους, χωρητικότητας 1100lt.

-60 μπλε κάδους, χωρητικότητας 1100lt.

Η τοποθέτηση των νέων κάδων ξεκίνησε από την Καρδάμαινα, στην οποία τοποθετήθηκαν χθες σε συγκεκριμένα σημεία και κοινόχρηστους χώρους 9 κάδοι απορριμμάτων 1100lt, 16 κάδοι απορριμμάτων 660lt και 2 κάδοι 240lt.

Σήμερα συνεχίζεται η τοποθέτηση νέων κάδων στη Δ.Κ. Αντιμάχειας, στο Μαστιχάρι και ακολουθεί η Δ.Κ. Κεφάλου. Στη συνέχεια στις υπόλοιπες κοινότητες της Δ.Ε. Δικαίου και τέλος στην πόλη της Κω.

Η εγκατάσταση των 1165 νέων κάδων θα έχει ολοκληρωθεί σε δεκαπέντε περίπου ημέρες.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η εγκατάσταση των νέων κάδων γίνεται σε συνεργασία και συνεννόηση με τους πολίτες της Κω.

Οι πολίτες είναι αυτοί που κατέθεταν αιτήματα για την τοποθέτηση κάδων σε συγκεκριμένα σημεία, στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του δημότη. Συνολικά υποβλήθηκαν από τους δημότες της Κω 340 αιτήματα στη γραμμή του δημότη για την εγκατάσταση νέων κάδων και 85 αιτήματα για την εγκατάσταση κάδων ανακύκλωσης. Τα περισσότερα από αυτά τα αιτήματα ικανοποιούνται με την εγκατάσταση των νέων κάδων.

Η προμήθεια και εγκατάσταση των νέων κάδων εντάσσεται σε μια προσπάθεια που δεν τελειώνει ποτέ: στην προσπάθεια μας να βελτιώνουμε διαρκώς την καθαριότητα στο νησί μας.

Με σύμμαχο τον πολίτη, με σχέδιο και καθημερινή δουλειά και προσπάθεια.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το γεγονός πως οι ίδιοι υπάλληλοι του καθαρισμού εξφενδονιζουν και παρατάνε τους κάδους ανοιχτούς και ακυρώνουν κάθε ανανέωση τους και φυσικά πάνε τα χρήματα των πολιτών στο βρόντο. Αν δεν γίνουμε πολιτισμένοι άνθρωποι δεν υπάρχει μέλλον.

  2. Μετά από πέντε χρόνια επι΄τέλους ζητήσανε από την ΕΕΤΑΑ και τους έστειλε νέους κάδους απορριμμάτων. Γιατί σύμφωνα με τον νόμο της ανακύκλωσης τους κάδους είναι υποχρεωμέμη να τους στέλνει δωρεάν η ΕΕΤΑΑ. Ο Κυρίτσης μέχρι σήμερα αγοράζε κόκκινους κίτρινους μπλε και πράσινους

  3. Και μετά από 5 χρόνια βρώμας και σκουπιδαριού σε όλο το Νησί αποφασίσατε 5 μήνες πριν από τις εκλογές να βάλετε κάδους στους δρόμους και όλο αυτό για τους ψήφους Μπράβο σας είσαστε ότι χειρότερο έχει περάσει από το Νησί της Κω.

  4. Δεν σας δώσουν ούτε οι σκουπιδοτενεκέδες.τελειωσατε κύριοι.Τα κουβαδάκια σας κινδτην παραλία.Να ξεκουραστείτε από τις πολλές εμφανίσεις να ξεκουραστούν και τα δικά μας μάτια

  5. ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ