ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Η συνάντηση της παράταξης ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ με τη ΜΕ του ΤΕΕ Κω

22
2235

Σε κλίμα συνεργασίας και κοινών διαπιστώσεων διεξήχθη η αποψινή συνάντηση μας με την μόνιμη επιτροπή του ΤΕΕ Κω.
Ανταλλάξαμε απόψεις για τα παρακάτω θέματα:
• Θεσμική εκπροσώπηση του ΤΕΕ στο Δήμο νομικά πρόσωπα του δήμου.
• Προβληματική λειτουργία του υφιστάμενου ΧΥΤΑ – Καθυστέρηση του έργου της επέκτασης του ΧΥΤΑ – περιβαλλοντικές επιπτώσεις. (ενδεχόμενη εκπόνηση μελέτης ρύπανσης)
• Φυσικοί πόροι – διαχείριση. (νερό)
• Εκπόνηση Ενιαίου Πολεοδομικού Σχεδιασμού – Ρυθμιστικού Σχεδίου βασικά και αναγκαία εργαλεία βιώσιμης ανάπτυξης- καθορισμό χρήσεων γης.
• Εκπόνηση (σε άλλες περιπτώσεις επικαιροποίηση) ειδικών περιβαλλοντικών και άλλων μελετών που προηγούνται του πολεοδομικού σχεδιασμού (Αλυκές)
• Επίλυση του χρόνιου κωλύματος που παρουσιάστηκε στο υπό ανέγερση κτήριο – δημαρχείο Ζηπαρίου.
• Αντιπλημμυρική θωράκιση – αντισεισμική θωράκιση
• Δημόσια έργα και νησιωτικότητα
• Προϋπολογισμοί δημόσιων έργων.
• Αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας.
• Επικείμενη ανάρτηση δασικών χαρτών και επιπτώσεις.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΜΕ ΤΕΕ Κω κύριος Χρυσουλάκης ανέλυσε την ανάγκη ψηφιοποίησης του αρχείου της πολεοδομίας Κω και μας έδωσε αναλυτικά χρήσιμες πληροφορίες για την υφιστάμενη νομοθεσία για όλα τα θέματα που θέσαμε.
Ευχαριστούμε τη διοίκηση της μόνιμης επιτροπής ΤΕΕ Κω για την χρήσιμη από κάθε άποψη συνάντηση μας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

22 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πρέπει να γνωρίζεις ότι το ΤΕΕ μαζί με τον Κυρίτση κυνήγησε τον Καίσαρλη επειδή έφτιαξε την συνεργατική με δεκα έξη νέους επιστήμονες και άρχισαν να ψηφιοποιούν το αρχείο της πολεοδομίας αλλά και τις στάνες των κτηνοτρόφων μας χωρίς να πάρουν έστω και ένα ευρώ από τον Δήμο. Αυτό για την ιστορία.

  • Βρε, αυτηδά μοναχά μείνατε στο σΟύΡΑΜΑ ΡΟΥΦιΑνιές και καταγγελίες;;; Ο καφενόβειος πούντος, πήγε για καφέ με τον Τριόφλορο;;;

   Πω, πω, πω, μεγάλες κεφαλές πούχουνε, όλο γράμματα και παραμορφωμένοι. Ο ένας μου θυμίζει τον πίγκυ και ο άλλος τον σκύλο του γείτονα μου τον κεφάλα που όλο γαβγίζει… Πότε με το καλό μετακομίζετε στην βράκα του δειλού αποστάτη που τέσσερα χρόνια κρυβότανε στο πηγάδι; Μήπως περιμένετε το πανέρι με τα δωράκια για να ξεπουλήσετε τους ξεγάνωτους ντενεκέδες υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ;;;

  • Πούντα τα τηγάνια, τα ψαλίδια και οι καραβάνες; Ο παντούφλας πούντος, την κοπάνησε κιόλας ;;;

   Μα τόσοι πολλοί που είστε ψηφοδέλτιο γιοκ ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ… Και επαναλαμβάνω…. Πότε με το καλό μετακομίζετε στην βράκα του δειλού αποστάτη που τέσσερα χρόνια κρυβότανε στο πηγάδι; Μήπως περιμένετε το πανέρι με τα δωράκια για να ξεπουλήσετε τους ξεγάνωτους ντενεκέδες υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ;;; ΠΟΣΑ πάει το κομμάτι, ή πάει με το κιλό;;;;;

 2. Ιωάννα ζήτησε συνάντηση με τον Θεοδόση. Έχετε τον ίδιο στόχο και τις ίδιες αρχές. Με αυτά που βλέπω στην φωτο δεν πάει άλλο

  • Όχι Θοδοσάκι, λιποτάκτησες χωρίς λόγο και κάνατε πόλεμο κρυφό. Τώρα που βγηκες απο το λαγουμι θα τα ακούσεις δημόσια. Εμείς που μείναμε έχουμε ψυχή καθαρή και περιφάνια.

 3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

  ΠΑΡΑΚΜΉ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΣ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΣΤΟ ΕΒΕΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

 4. Καλύτερα λίγοι και καλοί παρά πολλοί και Προδότες. Η κυρία Κ……….. ή έκανε την επιλογή της. Προδότες και κολωτούμπες δεν τους θέλουμε στον Δήμο.

 5. Έτοιμη να πάρουν τον δήμο είναι, Έτσι για την Ιστορία που λέει κάποιος λιποτακτήσει κτλ κτλ καραμέλα , καραμέλα φαινεσε ότι είσαι και μέσα στους 5 που έμειναν 😂😂 : ακου η κυρία Ρουφα κάποτε πούλησε Χατζηγιακουμη και πήγε απέναντι η πρώτη κ@λοτούμπα αυτά ο Δήμος δικαίου δεν τα ξεχνάει , ελάτε Στον θεοδοση μπας και δείτε άσπρη μέρα και αφήστε τα σου ξου του ξου ατε !!!!!!

 6. Ιωάννα μην σε κοροιδευει ο Καματερος… εδώ και μηνες ο ΣΥΡΙΖΑ εχει δώσει στηριξη στον Νικηταρα.

 7. Βρε Θεοδόση που εισουν κρυμμένος. Οταν την έκανες εσυ και οι άλλοι, ας σκεφτόσουν την σημερινή ημέρα. Θα φας μαύρο καημένε!! Ρουφά και ξερώ ψωμί!!!!

 8. Καλή επιτυχία στο όραμα καλή δύναμη στον Νικηταρά και ας μαζευτούμε να βγάλετε ένα κοινωνικό δήμαρχο βάρκας χατζηαμμαλος Πούλιος έναν από τους παραπάνω αλλιώς τον Μάιο η εκλογές θα έχουν μόνο μια Κυριακή Κυρίτσης γεωργιος

 9. ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  • Από την παραταξη της Ιωαννας?? Πότε έκανε παραταξη η Ιωαννα? από την παραταξη Καισερλη να λες,το ΟΡΑΜΑ + ΔΡΑΣΗ δημιουργηθηκε πριν μια εβδομαδα και ολοι περιμενουμε να δουμε τα στελεχη.Αλλο νεα δημοτικη κινηση,αλλο το οραμα και σιγουρα άλλο το οραμα+δραση.Αντε γιαπρακα

  • Από την παράταξη της Ιωάννας λέει,ελα Παναγία μου και Χριστέ μου,τρεις και ο κούκος και λέει για παράταξη.

 10. Ποια παράταξη της Ιωάννας αααα καλά του Καισαρλη ήταν τώρα δώσανε και φώτα , ποτέ δεν ήταν το όραμα της ρουφας το Δράση σκέτο το δέχομαι οκ , και κανένα στέλεχος δεν ήταν της Ρουφα τα σκυλάκια τα καινούργια που έφερε ναι είναι του Δράση και όχι όραμα οκ , και αν θέλει η κυρία Ρουφα να πάει μπροστά , να κάνει συνάντηση με Νικηταρά ειδάλλως ούτε τρεις της εκατό που , που είναι τα καινούργια στελέχη που όλο λέει Σοβαρευτείτε !!!!! Και πρώτου γράψετε εσείς που μείνατε στη ΔΡΑΣΗ σκεφτείτε πρώτα ανιστόρητα !!!!!!!

 11. ΒΡΕ …ΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΈΧΑΡΕΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΟΙ ΡΟΥΦΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;
  ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ;;;

  ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΡΟΥΦΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΑΟΥΖΟΙ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ…
  ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ . ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ…

  ΒΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ;
  ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΧΕΙΡΟΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΒΕΔ;;
  ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ;;;

 12. Πια παράταξη Καΐσαρλη ;; Ποιος Καΐσαρλης;;εδώ και πόσα χρόνια είναι εκτός ο Καΐσαρλης;;; Ξυπνάτε γιατί κοιμαστε τον ύπνο του δικαίου!!!! Τόσα χρόνια η Ιωάννα κρατάει το Όραμα ζωντανό ο Καΐσαρλης δεν είχε και ούτε έχει πλέον σχέση με το Όραμα και ούτε πρόκειται να έχει ποτέ ξανά. Θα πάει με τον Νικηταρά γιατί ταιριάζουν απόλυτα μεταξύ τους, είναι και οι δύο στην ίδια ομάδα του ψέματος και της προδοσίας και σίγουρα όχι για το καλό του νησιού μας. Ιωάννα Ρούφα με κλειστά μάτια γιατί μέχρι και σήμερα λέει τα πράγματα όπως έχουν και όχι ψέματα για να πάρει την καρέκλα. Ιωάννα και ξέρω ψωμί..

 13. Αν τα έχεις τα μπαλάκια και όλα αυτά βγαλτα στην φορά σε προκαλώ και θα βγω ονομαστικά , σας παρακολουθώ αυτές της μέρες δεν σχολίασα τπτ οκ και 1 το όραμα ήταν του καισαρλη και τα στελέχη του καισαρλη και όχι της Ρουφας 2 το Δράση όπως γράψανε παραπάνω είναι της Ιωάννας σην τους καινούργιος , εσείς αβανταδόροι της καρέκλας που είσαστε και στο εβεδ , το 14 κάνατε αγώνα του κυριτση 3 να μιλάτε καλύτερα για τα παλιά στέλεχη ακούτε σκυλάκια σας προκαλώ ότι σας ταΐζουν λέτε ντροπή σας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.