Αντώνιος Μπίλλης: Αποδέσμευση από το δυναμικό της #Δίεσης

30
962

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάννη Ζερβού και την αναφορά του στην Οργάνωση Μελών Κώ του ΣΥΡΙΖΑ όπου αποτελώ μέλος όπως και την δεύτερη αναφορά προς την πολιτική γραμματεία η οποία τελεί υπό σύσκεψη,της παράταξης Διεσης, επιβάλετε να τοποθετηθώ για τον λόγο ότι αποτελώ μέλος και των δυο, δηλώνοντας μάλιστα, ότι αποσύρομαι από το δυναμικό της #Διεσης.

Θεωρώ  σκόπιμο να  υπενθυμίσω στον ίδιο και να ενημερώθει όποιος δεν το γνωρίζει ότι, στον πυρήνα της Αριστεράς  πρωταρχική θέση κατέχει ο σεβασμός στις συλλογικές της διαδικασίες και σε όσους συμπορεύονται αναφερόμενοι σ αυτήν. Διαχρονικά στην Αριστερά, υπό όποιες συνθήκες, κάθε ζήτημα συζητιέται διεξοδικά  μεταξύ  συντρόφων, με μεθοδολογία που έχει συνομολογηθεί και γίνει αποδεκτή από όσες και όσους συμμετέχουν σε αυτήν ως μέλη, με οποιαδήποτε ιδιότητα.

Ο Γιάννης Ζερβός επέλεξε να παραιτηθεί αντί να συζητήσει διεξοδικά, αντι να προτιμήσει τη οδό της ανταλλαγής επιχειρημάτων και την αναζήτηση κοινού βηματισμού με τη συλλογικότητα  της οποίας μέχρι πρότινος υπήρξε μέλος, αντ αυτού χρησιμοποιεί την ιδιότητα του ως δημοτικός  σύμβουλος (θέση την οποία κατέχει λόγω της στήριξης όσων σήμερα κατακεραυνώνει ) για να μας απευθυνθεί  με τρόπο που δε συνάδει βεβαίως με την πρακτική και τις στοχεύσεις της Αριστεράς

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην πράξη του αυτή είναι προφανώς προσωπικοί και αν όχι, τότε στρεβλωθηκαν πολιτικά οι ιδέες του, επομένως δεν με  αφορούν .

Είναι επίσης σαφές, οτι ο Γιάννης Ζερβός δεν αποτελεί πλέον μέλος της κοινής πολιτικής  προσπάθειας ενός ελεύθερου προοδευτικού και δημοκρατικού χώρου από όπου και αν προέρχεται κομματικά, στο νησί, εννοώντας οτι όπως σε όλη την χώρα ο λαός δεν θα κάνει τη χάρη στο παλιό και σάπιο κατεστημένο, ειδικα ως πολιτικό τροπο σκέψης, που λεηλάτησε την κοινωνία και βύθισε την χώρα.

Του ευχόμαι καλή τύχη στην εκπλήρωση των προσδοκιών του .

Έν Κέφαλο Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019.

Μπίλλης Αντώνιος

Απόφοιτος του τμήματος

Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας

Πάντειου Πανεπιστημίου

Δημότης Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όποιος δεν συμφωνεί με αυτά που λέμε να πάρει πόδι. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η προσέγγιση της αριστεράς. Όσο συμφωνούμε είμαστε αγαπημένοι και δημοκράτες. Τρανταχτά τα παραδείγματα της αριστεράς τα τελευταία 4 χρόνια.

  2. Δεν σε γνωρίζω προσωπικά αλλά θέλω να σου πω ένα μπράβο για την τοποθέτηση σου…Δεν ανήκω στο Συριζα, αλλά τα πράγματα είναι απλά….Ο Γιάννης αποφάσισε ,και είναι δικαίωμα του να πάει με αυτόν που τον έλεγε σφουγκοκολάριο του Συριζα, και προσπαθεί να βρει αφορμή….Τα άλλα είναι ….νάχαμαι να λέγαμε..

  3. Καλα λένε αγαπητέ Αντώνη οτι η άκρα αριστερά ενώνεται με την ακρα δεξιά!!!
    το κειμενο σου άλλωστε το δειχνει…

    • Εννοείς σαν το πέταλο η το μαγνήτη , Μην τους ακούς παληκαρι μου ποτέ δεν ενώνεται η αριστερά Με την δεξιά όσο άκρα και να φτάσουν

  4. ΤΟΝ ΖΕΡΒΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΖΕΡΒΕ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ

      • πήδημα απο που έρχεται φίλε, που ουτε Ελληνικά δεν ξέρεις να γράφεις

        και επειδη θα ειναι (ή εισαι εσυ…. ) με τον απερχομενο στο πηδημα σιγουρα θα ειναι πρωτοπόρος

  5. Που το είδες το δυναμικό της δίεσης και αποχωρείς από αυτό;;. Δεν γνωρίζεις ότι ο Ζερβός είναι μόνος του και παρακαλούσε τον Καματερό να του δώσει 33 συμβούλους;;

    • Άχρηστε Καματερέ, άφησες να φύγει το καλύτερο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

      για 12 υποψηφιους. καλα δεν ντρεπεσαι να λες μετα απο 5 χρονια στην εξουσια οτι δεν εχεις 12 συμβουλους να δωσεις;;; τοσο μεγαλη επιρροη εχεις; εχει ο ζερβος 15 και εσυ ουτε 12? καλα κανει και σας μπιπ τωρα

  6. ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΟΠΩΣ Η Κ……. Ο Π….. , Ο Θ……. ΟΛΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙΣΕΡΛΗ – ΝΙΚΗΤΑΡΑ- ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ .
    ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΖΕΡΒΟΣ ΜΕΤΑ ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ;

  7. Όπου φυσάει ο άνεμος που λέει ο λαός.
    Δεν θα κάνεις τίποτα ποτέ. Και ο Κυριτσης θα σε χρησιμοποιεί και θα σε πετάξει, όπως έκανε και με το Μυλωνα και με το Κρητικό και αυτοί είχαν και μια σοβαρή ιστορία. Εσένα θα σε κάνει. ….

  8. Αντώνη κάτι ξεχασες, έτσι όπως το έγραψες είναι σαν να λες, σας πουλήσαμε ότι είχαμε δεν τραβάει άλλο η παράταξη ποιος με θέλει; Αν αποκλείεις τον κυριτση τότε σου μένει ο Νικηταράς η μήπως θέλεις Ρουφα; Η θα ασχοληθείς με το κομμα; Εμπλέξες και συ με τους πολιτικούς του κουταλιού. Ότι και να αποφασίσεις σκέψου το καλά και διεξοδικά.

  9. ΑΝΤΩΝΗ ΤΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΟ ΓΟΥΡΓΟΥΛΟΥΠΟΘΕΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΣΤΟ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

  10. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΠΟΛΑΚΗΔΩΝ 13ΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΕΣΒΗΣΕ ΣΕ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΩΛΗΚΟΕΙΔΙΤΙΔΑΣ!

    Μια 13χρονη Ελληνοπούλα, ήταν το νέο θύμα της «δημόσιας και δωρεάν υγείας» (που δεν είναι ούτε δημόσια, ούτε δωρεάν, ούτε υγεία…), στην εποχή των κομμουνιστοσυμμοριτών Τσιπροπολάκηδων!
    Το κορίτσι, ένιωσε αφόρητους πόνους στην κοιλιά και την Παρασκευή το πρωί εισήχθη στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας. Το μεσημέρι όμως, αποφασίστηκε η διακομιδή της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου γύρω στις 7 το απόγευμα μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο της Παιδοχειρουργικής Κλινικής. Στις 9 το βράδυ του Σαββάτου, το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν υπάρχει καν μια επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια του απροσδόκητου θανάτου της!
    Προδότες, την κατάρα της να’ χετε και να σας συνοδεύει για όλη σας τη ζωή!

  11. δεν αποτελεί πλέον μέλος της κοινής πολιτικής προσπάθειας= έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος (κάτι άλλο μου θυμίζει)

    το πιό σημαντικό, ειδικά για νέους, είναι να μην ετεροκαθορίζονται. Κάπως έτσι την πάτησε ο Γ. Ζερβός, πρώτα με τον Καϊσερλή, μετά με την αριστερή λοιπή νομενκλατούρα … Και ο ετεροκαθορισμός με αρνητικό πρόσημο εκκίνησης κι αυτός ετεροκαθορισμός είναι…

  12. Αντωνάκη που ήσουν; μόνος πάλεψε ο Ζερβός. Και τώρα μας βγήκες και γράφεις και κείμενα; μπορείς να πάς με όποιον σού αρέσει ,αλλά λίγη αξιοπρέπεια!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ