Μιχάλης Χατζηκαλύμνιος για Δημοτικές Εκλογές: Με αίσθημα ευθύνης & χωρίς να φοβάμαι να σας κοιτάξω στα μάτια…

25
759

Κως, 25.01.2019

Αγαπητή συνδημότισσα,

Αγαπητέ συνδημότη,

τον Σεπτέμβρη του 2019, στο τέλος δηλαδή της θητείας της τωρινής δημοτικής αρχής θα έχω συμπληρώσει 17 ολόκληρα χρόνια ενασχόλησής μου με τα κοινά του τόπου μας.

Η αρχή έγινε στις εκλογές της 11ης Οκτωβρίου του 1998 όταν αρκετοί από εσάς με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου δώσατε μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του νεοσύστατου τότε Δήμου Δικαίου. Μία θέση που μου ξαναδώσατε στις επόμενες εκλογές. Αυτά τα οκτώ χρόνια συμμετείχα ενεργά στην διοίκηση του Δήμου υπηρετώντας τον από διάφορες θέσεις ευθύνης.

Στις 15 Οκτωβρίου του 2006 με τη «Συνεργασία Ενεργών Πολιτών» πάλι με τη δική σας ψήφο εκλέχθηκα Δήμαρχος Δικαίου. Ήταν τα τέσσερα τελευταία χρόνια των τριών Καποδιστριακών Δήμων στο νησί της Κω.

Το επόμενο διάστημα -από επιλογή μου τότε- έμεινα έξω από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου στον ενιαίο πια (Καλλικρατικό) Δήμο Κω καθώς δεν έθεσα υποψηφιότητα στις εκλογές του 2010.

Λίγο καιρό μετά την ανάληψη των καθηκόντων της προηγούμενης δημοτικής αρχής, το 2011 άρχισε να φαίνεται η καθοδική πορεία που είχαν πάρει τα πράγματα τόσο για τον Δήμο συνολικά και πολύ περισσότερο για τις περιοχές των πρώην Δήμων Δικαίου και Ηρακλειδών.

Μια πορεία που οδηγούσε σε πλήρη απαξίωση και διάλυση το νησί μας.

Δεν μπορούσα να μένω θεατής σε αυτό το έργο.

Τον Απρίλιο του 2013 ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Γιώργου Κυρίτση, υπογράψαμε πλαίσιο προγραμματικής συναντίληψης και έθεσα υποψηφιότητα στις εκλογές της 18ης Μαΐου του 2014 με τη «Δύναμη Αλλαγής».

Για άλλη μια φορά με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε στο Δημοτικό Συμβούλιο του ενιαίου Δήμου Κω.

Ο Δήμαρχος, αναγνωρίζοντας την εμπειρία, τις γνώσεις μου και τη διάθεσή μου για δουλειά και προκειμένου να αναστραφεί η αρνητική κατάσταση που είχε δημιουργήσει η διοίκηση του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ» σε όλους τους τομείς, μου εμπιστεύτηκε την Αντιδημαρχία Προγραμματισμού, Συντονισμού και Δημοτικής Περιουσίας με επιπλέον αρμοδιότητες την ευθύνη συντονισμού και υποβολής προτάσεων για χρηματοδοτούμενα προγράμματα, ενώ από τον Μάρτιο του 2017 μου ανέθεσε επιπλέον και τα θέματα του πρωτογενούς τομέα και την ευθύνη της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κω.

Τα 4,5 χρόνια που πέρασαν έγιναν πολλά.

Όλοι μαζί, τα στελέχη της παράταξής μας με την καθημερινή μας παρουσία στον Δήμο και στους χώρους ευθύνης μας, καταφέραμε να αναστρέψουμε την αρνητική του πορεία και να οδηγήσουμε τα πράγματα μπροστά.

Το έργο αυτής της δημοτικής αρχής μιλά από μόνο του.

Ανατάξαμε τα οικονομικά του Δήμου, ώστε σήμερα να μπορούμε να λέμε ότι παρά την κατάργηση του ΔΗΦΟΔΩ και την δραματική μείωση της χρηματοδότησης από το κράτος, έχουμε ισχυρό ταμείο ώστε να χρηματοδοτούμε την υλοποίηση σειράς έργων που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Έργα μικρά και μεγάλα σε όλη την έκταση του νησιού μας.

Έργα με ίδιους πόρους του Δήμου, δηλαδή με τα λεφτά τα δικά σας, που τα διαχειριζόμαστε με σεβασμό στους κόπους σας, επιστρέφοντάς τα σε εσάς.

Έργα χρηματοδοτούμενα, αξιοποιώντας όλες τις πηγές χρηματοδότησης, εθνικές και ευρωπαϊκές.

Καταφέραμε να ξεπεράσουμε απρόβλεπτες και δύσκολες καταστάσεις όπως ήταν το μεταναστευτικό το 2015 και ο σεισμός το 2017 και σταθήκαμε όρθιοι και πιο δυνατοί από ποτέ.

Στα 4,5 χρόνια που πέρασαν έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό.

Με την καθημερινή πολύωρη παρουσία μου στο γραφείο μου στον Δήμο.

Να δίνω λύσεις. Να προσπαθώ πάντα για το καλύτερο.

Χωρίς να χαϊδεύω αυτιά.

Χωρίς να παραμυθιάζω κανέναν.

Η πόρτα μου ήταν, είναι και θα είναι πάντα ανοικτή, για όλους.

Προφανώς και δεν τα κάναμε όλα. Προφανώς και δεν τα κάναμε όλα σωστά.

Είμαι 100% σίγουρος όμως ότι ο απολογισμός μας είναι απόλυτα θετικός.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τιμήσαμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε με την ψήφο σας.

Με αίσθημα ευθύνης λοιπόν και χωρίς να φοβάμαι να κοιτάξω κανέναν σας στα μάτια, δηλώνω ότι θα είμαι ξανά υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου 2019 και σας ζητώ να με στηρίξετε για άλλη μια φορά, για να μπορέσουμε με τον Γιώργο Κυρίτση και όλα τα στελέχη της «Δύναμης Αλλαγής» να συνεχίσουμε το έργο μας και να φέρουμε την Κω ακόμα πιο ψηλά, πιο σίγουρη για το μέλλον της, οδηγώντας την ανεπιστρεπτί στον δρόμο της αειφόρου ανάπτυξης και της ευημερίας.

Μιχάλης Χατζηκαλύμνιος

Αντιδήμαρχος Κω

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ «ΔΕΝ ΘΕΛΩ>> ΤΟΥ <>, ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑΣ, ΤΟΥ `ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ`, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ…
    ΣΙΓΟΥΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠ`ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΕΒΗΣ, Ο ΜΕΤΑ ΤΟΝ `ΘΕΟ`).
    ΘΕΛΟΥΜΕ `Η ΟΧΙ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΟ.
    ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ…
    ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ.
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΝ!
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ!

  2. Καλά σας είναι επαγγελματίες πολιτικοί 17 χρόνια. Το μηδέν από μηδεν = μηδε΄ν το γνωρίζεις Μιχάλη? Προσωπικά πιστεύουμε πως σαν μηχανικός ίσως έχεις μεγαλύτερη επιτυχία τουλάχιστον το έχεις σπουδάσει, γιατί σαν πολιτικός άστο καλύτερα……..

  3. Παραμονές εκλογών, όλους μας αγαπήσανε ξαφνικά και μας υπολογίζουν, καλά θα κάνουν να κοιτούν όμως και λίγο χαμηλά, καθώς την αλαζονεία που τους έχει διδάξει ο μέντοράς τους θα την εισπράξουν σε μαύρο, ξέρεις εσύ Μιχάλη από αλαζονεία και σνομπάρισμα, αυτά θα λάβεις και στο ταμείο….

  4. Έφυγε από τον Δήμο Δικαίου με τον τίτλο «Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ» και ΄τωρα μετά από πέντε χρόνια αντιδήμαρχος φεύγει με τον τιμητικό τίτλο «ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ»

  5. ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΑΡΑΚΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!!!ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙΣΕΤΕ ΑΠ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟΣΟ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!

  6. Απο Δημαρχος έμμισθος στον Γιωργο αυτό ηταν καταντια Μιχαλάκη δεν με άκουσες οταν στο έλεγα στην πλατεία πρίν τον φούρνο. Φύγε με το κεφάλι επάνω!!!

  7. Ελα τωρα να μετρήσεις να βάλεις και κανένα πρόστιμο στους κοινόχρηστους Μιχαλακη να δούμε ποιόν κοίταζες στα μάτια στον σεισμό και πως έριχνες τις καμπάνες στους επαγγελματίες. Άντε και παρατα μας

  8. Απο κανένας δημαρχος περάσαμε στο κανένας αντιδήμαρχος για τον μισθουλακο. Μας απογοητευσατε. Έργο μηδέν απουσία ανυπαρξια. Επιτέλους πηγαίνετε σπίτι σας. Τι σας χρωστά ο κοσμος.

  9. Μιχαλάκη που ακριβώς έγιναν αυτά τα έργα? Στους κεφαλιανούς λέτε ότι έγιναν στη πόλη της Κω…Στους πολίτες της Κω λέτε ότι έγιναν στο Μαρμάρι,και στους κατοίκους της Ζιάς λέτε ότι έγιναν στη Καρδάμαινα….

  10. Αναρωτιέμαι τι βρήκε ο κύριος Κυρίτσης στον κύριο Χατζηκαλύμνιο και του μεταβίβασε τόσες και τέτοιες αρμοδιότητες που μόνο στη φαντασία ανθρώπων υπάρχουν. «Την διεύθυνση Προγραμματισμού, Συντονισμού και Δημοτικής Περιουσίας την ευθύνη συντονισμού και υποβολής προτάσεων για χρηματοδοτούμενα προγράμματα, τα θέματα του πρωτογενούς τομέα και την ευθύνη της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Κω». Η απάντηση είναι απλή: Και οι δύο αυτοί άνθρωποι μας δουλεύουν κανονικά. Μεγάλα και ψεύτικα λόγια κενά περιεχομένου. Πομφόλυγες και άνθρακες ο θησαυρός. Και θα πάθουν ακριβώς αυτό που θα πάθαινε ο Κανένας Δήμαρχος εάν δεν τον έσωσε ο Καλλικράτης.

  11. Και στον Δίκαιο αν δεν ήταν η Ιωάννα ούτε καν θα κατεβαινες και οι πέτρες το ξέρουν

  12. mixalaki ta dika sas ta taktopiisate ikopedakia tetragonismena orea to upolipo zipari dromous dromakia ta afisame sto eleos dika mas eine etsi ke polla alla asto erga miden sto xorio mas………..

  13. Πλήρη απογοήτευση Μιχαλάκη δίπλα στοκ Κυρίτση ων έβγαλες τον πραγματικό σου χαρακτήρα

  14. Τι χαρά εκαβαν κάποιες με το σήμα του δήμου που φτιάξανε. Τι χαρα περίμεναν να μιλήσει ο Αντιδημαρχος μες στα ματια τον κοιτούσαν απο τιν δηρας

  15. Ουτε οι Δελφινοι της Ν. Δημοκρατιας δεν εχουν καταντησει να αυτοανακυρησσονται μεσα στο κομμα προβαλλοντας τον εαυτο τους ως αλλοι σωτηρες την ιδια ωρα που ο πολιτικος τους αρχηγος – προισταμενος ελεγχει και ελεγχεται…η Δυναμη Αλλαγης μολις απεκτησε «Φραξια» και φανταζομαι και καποιους που τον ακολουθουν εξισου, παρολα αυτα να θυμισουμε την αποστασια πολυ ελατρεψαν τους αποστατες ουδεις, παντα υπαρχει ενας «χρησιμος εργατης» για ολα, βεβαια αξιζει να αναφερουμε οτι οταν ο ελεγχομενος πολιτικος αυτοδοξαζεται τοτε 2 τεινα συμβαινουν ή εχει προβλημα επιβαβαιωσης ή ακουει οτι του ταζουν ως κινητρο για ολα αυτα…σημασια εχει οτι ετσι το κακο που δημιουργει ειναι τεραστιο πρωτα απο ολα για την εικονα του παραυτα μια συμβουλη που λεει και ο λαος καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα….περαστικα!!!

  16. ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΌΣΗ ΧΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΕΊΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΆΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ . ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΚΩ ΤΟ ΚΟΠΛΕΞ ΠΟΥ ΒΓΆΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΉ ΕΣΕΊΣ ΟΛΟΙ ΚΡΊΝΕΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΆΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΠΟΣΑ ΑΜΠΙΔΙΑ ΒΆΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ .ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΉΔΗΜΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΑΙ ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΒΗ ΝΑΙ ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΑΔΙΚΤΥΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΈΣ ΠΕΡΓΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΊΖΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΥΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΎΘΗΚΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΥΓΕ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ Υ .Σ .ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

  17. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΕΠΊ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΧΑΤΖΗΚ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΝΑ ΜΆΘΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΑ ΔΟΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ .ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΕΚΛΈΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ

  18. ΜΙΧΑΛΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΣ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΣ ΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗ,ΕΚΑΜΕΣ ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ. ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΟΙ ΠΙΟ ΦΡΕΣΚΟΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.

  19. Ο ασφενδιανος ξεχασε να μας πει ειναι «Φραξια» αυτο ναι η οχι? επισης ειναι πρωτη φορα στα χρονια που αυτοαποθεωνεται ενας ανυπαρκης σε επιπεδο εργου αντιδημαρχος και δη σε τοσο σημαντικο ποστο…επομενως ουτε χολη εκφραζουμε ουτε τιποτα…δεν του εβαλε κανενας το μαχαιρι στο λαιμο να ασχοληθει με την πολιτικη ομως πλειοψηφικα απο την κοινη γνωμη οσο και απο το ανυπαρκες εργο του καλυτερα να σιωπα παρα να το παιζει πατρωνος και πετυχημενος…απο την αλλη δεν ειναι κακο να τα παρατησει και να παει σπιτι του αλλωστε με την αρχηγικη τυπου συνεντευξη του συστηνουμε να αφησει την μικρη και ανευ αξιας καρεκλα της αντιδημαρχιας και να κατεβει για επομενος πρωθυπουργος της χωρας εκει ισως καταφερει να διακριθει καλυτερα ειναι αμαρτια να χαλαλιεται εδω περα με τοσες επιτυχιες αντε και πρωθυπουργος Μιχαλακη!!!

  20. ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗ Ο ΛΑΟΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΆ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΆΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΌΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΈΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΗΓΕ .ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΌΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΛΛΈΣ ΦΟΡΈΣ ΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ .ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΝΙΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΆ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΎΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΌΚΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ