Συνάντηση του Δημάρχου Κω με το Μητροπολίτη Σύμης κ. Χρυσόστομο

11
558

ΘΕΜΑ : “Συνάντηση του Δημάρχου Κω με το Μητροπολίτη Σύμης κ. Χρυσόστομο”

Το Δήμαρχο Κω κ. Γιώργο Κυρίτση επισκέφθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Σύμης, Τήλου, Χάλκης και Καστελλορίζου κ. Χρυσόστομος, που βρέθηκε στην Κω αυτές τις ημέρες.

Η συνάντηση, πέρα από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της, έγινε σε άριστο κλίμα με το Δήμαρχο να τονίζει τους ισχυρούς δεσμούς του Μητροπολίτη με την πατρίδα μας, το νησί μας.

Υπήρξε ταύτιση απόψεων και αλληλοκατανόηση ενώ το μήνυμα που θέλησαν να στείλουν ο Δήμαρχος και ο Μητροπολίτης είναι το μήνυμα ενότητας της Ορθοδοξίας αλλά και των Ελλήνων.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τον κοινό αγώνα… έξω από τον Λινοπότι εναντίον των προσφύγων. Γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές.

  2. Ο φτωχός παπάς της Λέσβου στέγασε τους πρόσφυγες μέσα στην εκκλησία και οι Χρυσοποίκιλτοι τους έδιωχναν από την Κω.

  3. να διαβάσετε καλά την παραβολή του καλού Σαμαρείτη και να ζητήσετε μια συγνώμη από τον Θεό γιατί οι άνθρωποι τιμωρούν έστω και αργά

  4. Αγιε συμης εχετε την αγαπη ολων των κεφαλιανων και συντομα θα σας ερθουμε για εξομολογηση

  5. Ή ταύτιση απόψεων εννοείται ότι αφορά την ………………, και τον ανένδοτο εναντίον των μεταναστών. Ωραίοι και καλοί Χριστιανοί . Καληνύχτα σας.

  6. απιστευτη υποκρισια και απιστευτο θεατρο. Αρχες και εκκλησια Κοροιδευουν τον κοσμο. Συμφωνω με τον παραπανω. Γραμματεις και Φαρισαιοι υποκριτες.

  7. Θεατρο,υποκρισια και παραστασεις!!!Ο χριστιανος θελει βοηθεια αγαπης.Ολα για το τιποτα.Ο Χριστος ηρθε και εδωσε στη γη ,οι δεσποταδες τι εκαναν?Μονο εχτισαν τουβλα.Σας ακολουθουν οι ιδιοι και οι ιδιοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ