Ο «δημοκράτης» Κυρίτσης και το εξαφανισμένο βίντεο από την πίτα των εργαζομένων του Δήμου Κω

33
2108

Ο «δημοκράτης» Κυρίτσης και το εξαφανισμένο βίντεο από την πίτα των εργαζομένων του Δήμου Κω

Στις 29 Ιανουαρίου με δημόσια παρέμβασή του ο Αν. Επικεφαλής της παράταξής μας Γιάννης Φραγκούλης κατέθεσε την πρότασή μας για το ρόλο που καλούνται να παίξουν τα τοπικά ΜΜΕ, με προμετωπίδα τον ΔΗΡΑΣ, στα πλαίσια της δημοκρατικής πολυφωνίας που πρέπει να εδραιωθεί μέχρι τις εκλογές. https://www.kosnews24.gr/politika/item/245946-to-eklogiko-2019-kai-o-rolos-ton-topikon-mme-arthro-tou-k-g-fragkoyli-sto-kosnews24

Πριν αλέκτωρ λαλήσει… επιβεβαιωθήκαμε!!! Ως δια μαγείας το βίντεο που είχε μόνο ο ΔΗΡΑΣ από τους χαιρετισμούς και τις τοποθετήσεις στην πίτα των εργαζομένων εξαφανίσθηκε.

Μάταια περιμέναμε να δούμε και να ακούσουμε στο ΔΗΡΑΣ και στα άλλα τοπικά ΜΜΕ τις δηλώσεις του προέδρου του δ/σ του συλλόγου εργαζομένων του Δήμου Κω κυρίου Παχωπού Ηρακλή.

Μάταια περιμέναμε να δούμε και να ακούσουμε τις δηλώσεις των Επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Ιωάννας Ρούφα και Γιάννη Ζερβού και την απαξιωτική απόπειρα του κου Κυρίτση να ρίξει τις ευθύνες στο δ/σ του συλλόγου μιλώντας για δεκάρικους…

Αντί να απαντήσει για τη μη καταβολή σε χρήμα – επί σειρά ετών – των μέσων ατομικής προστασίας και γάλακτος, για την επαπειλούμενη ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας και για τα άλλα θέματα που και εμείς ως παράταξη κατά καιρούς θέτουμε στο δημοτικό συμβούλιο έδειξε για άλλη μια φορά ποιος πραγματικά είναι…

Στον χαιρετισμό του, δίκην προειδοποίησης, απειλής και αδίστακτου εκφοβισμού (εκλογές γαρ) απευθυνόμενος προς τους εργαζόμενους, είπε -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι τους παρακολουθεί όλους! (αλίμονο!)

Ξέρω τους είπε πολύ καλά τι λέτε και τι γίνεται σε κάθε υπηρεσία…

Αυτός είναι ο κύριος Κυρίτσης! Ο μεγάλος αδελφός!

Αυτές είναι οι πρακτικές του και όποιος πιστεύει ότι άλλαξε είναι βαθιά νυχτωμένος και μπορεί ακόμα και να τον ξαναψηφίσει ακόμα – ακόμα και να τον χειροκροτεί!

Δέσμευση της Ιωάννας απέναντι στους εργαζομένους του δήμου είναι η άμεση καταβολή σε χρήμα των μέσων ατομικής προστασίας και γάλακτος και η επίλυση όλων των ζητημάτων που διεξοδικά συζητήσαμε και θεωρούμε αυτονόητα στην συνάντηση που διεξήχθη στις 18/1/2019.

Χαρακτηριστικά η Ιωάννα στην εν κρυπτώ από τους δημότες κοπή της πίτας των εργαζομένων ανέφερε: «Εμείς δεν θα αλλάξουμε και δεν θα επιτρέψουμε την ποινικοποίηση της ελεύθερης γνώμης των εργαζομένων του δήμου που φέρουν πρωτίστως την ιδιότητα του πολίτη. Για μας ο πολίτης όπως και ο εργαζόμενος δεν γίνεται σημαντικός μόνο την παραμονή των εκλογών…»

Προκαλούμε τον κύριο Κυρίτση να βγάλει το βίντεο που έχει στα χέρια του ο ΔΗΡΑΣ, σήμερα, για να αποδείξει για ακόμα μια φορά ποια είναι η εκτίμηση που έχει στους εργαζόμενους του δήμου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ.

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αμα δε βλέπεις δηρας δεν σου φταίμε !! Το δε Σάιντ του δήμου λειτούργησε σήμερα !!!

    • Ποια γυναίκα…… που είναι σήμερα με τον θεοδοση , πιέζει νακατεβάσει η ρουφα? Σοκ αν συμβεί

    • Τον γλενταει 5 χρόνια και συνεχίζει. Που είναι οι αποστάτες να μιλήσουν… αλλά το να πουν το μόνο που συλλαβιζουν μόλις ακούνε Κυρίτσης είναι κο κο κο

  2. Ιωάννα θέλεις να σε ψηφίσουν όλοι οι εργαζόμενοι για το αναδρομικό γάλα ;;Καμε το γιαούρτι να δούμε !!! Πρόσεξε γιατί ο Νικητηρας θα το κάνει ρυζόγαλο και ο Κυριτσης τυρί !!! Και επειδή δεν μας κοροϊδεύει και εμείς ποντίκια δεν είμαστε θα πάρουμε τυρί !!!

  3. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 100% !!! ΑΘΛΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΜΥΛΩΝΑ!

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 100% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 4.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 100%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  4. Να τον λουστουν ακομα 3 μηνες.Αλαξε φωναζε ο αρχιψευταρος δήμαρχος,αλα από ότι ειδαμε αλαξε μονο τα @ωβρακα του.

  5. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΓΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΜΙΑΝΤΟΥ

    – Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;

    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν απαραίτητη )

    – Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;

    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!

    Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη.

    Η κα Πη τολμά να μιλά για το νόμο της κοινωνικής οικονομίας και να λέει ασύστολα ψέματα για να καλύψει τις πομπές της.

  6. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΟΡΑΜΑ

    ΤΑΥΤΙΖΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΛΟΘΕΣΙΤΕΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΑΝ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

    • ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ….

  7. Αμ δεν είναι Δήμαρχος… Ο αστυνόμος σαινης είναι… Όλο παρακολουθεί… Και φοβήθηκαν τώρα οι εργαζόμενοι, μπαμπούλας αν τους παρακολουθείς…

  8. ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΡΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ….

  9. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

  10. να βαράει τον Κυρίτση. Οι σωτήρες ακόμα δεν έχουν πει μια λέξη… Κατάντια. Έχουν και μούτρα να κυκλοφορούν

  11. Σήμερα κυκλοφόρησα στην πολη ολοι μιλανε για τους αποστατες ερχεται μαυρο φιλεναδα

  12. ΑΥΤΗ Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΟΦΙΛΙΔΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ 10 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ

  13. Εσύ μικρε τριοφλορε γλυφεις για αντι δημαρχιακό εμισθι. Μόνο για αυτά είσαι

  14. ΚΥΡΙΤΣΗΣ-ΤΕΛΟΣ.
    Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΟΥ «ΔΕΝ ΘΕΛΩ>> ΤΟΥ <>, ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΞΕΡΟΛΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΧΛΕΥΗΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ, ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΑΣ, ΤΟΥ `ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ`, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ…
    ΣΙΓΟΥΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠ`ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ, Ο ΑΣΕΒΗΣ, Ο ΜΕΤΑ ΤΟΝ `ΘΕΟ`).
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΚΕΝΤΡΙΚΟ.
    ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ.
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΝ!
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΗ…

  15. ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΚΑΣΤΗΡΙΑ

    Η ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

  16. αλλά κάτι στημένα παιχνίδια με θέσεις τα έχει κάνει η κυρία Ιωάννα. Οπότε ο χαρακτηρισμός περί αποστασίας από υποστηρικτές της δεν είναι δίκαιος. Στο τέλος κριτής όλων είναι το εκλογικό σώμα.

  17. Αγαπητή Ιωάννα είναι άξια σεβασμού η προσπάθειά σου να κάνεις αντιπολίτευση στον Κυρίτση 4 χρόνια αλλά μην πολύ ακούς τον Τσε κε θα σε έκθεση από τις αρλουμπες που είπε στην πίτα έχουν πάρει σε χρήμα οι εργαζόμενοι !τώρα δεν προβλέπεται από τον νόμο σε χρήμα αλλά σε είδος

  18. η Ιωάννα έχει σε υπόληψη το κατεστημένο των γλειφτών υπαλλήλων, αλοίμονο στην πλέμπα που δεν ανήκει σε κλίκες

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ