Το «κομμένο» ΒΙΝΤΕΟ από την βασιλόπιτα των Εργαζομένων του Δήμου

12
1333

Το «κομμένο» ΒΙΝΤΕΟ από την βασιλόπιτα των Εργαζομένων του Δήμου που είχε προκαλέσει την παρέμβαση της παράταξης Όραμα και Δράση κάνοντας λόγο για «εξαφανισμένο» βίντεο (Το πρόβαλε τελικά ο ΔΗΡΑΣ μέσα από την εβδομαδιαία ανασκόπηση)

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …..πήγαινε στον ψυχίατρο, οι διχαστες δε δικαιούνται να μιλούν για ομόνοια, πόσο περισσότερο οι ψεύτες για αλήθεια. Εάν πάσχει ς από γκεμπελισμο, περαστικά σου, αλλά δυστυχώς είναι μη θεραπευσιμο σύνδρομο. Τελικώς είσαι επικίνδυνος…….

  2. Χωρίς το Όραμα και δράση αυτό το βίντεο θα εξαφανιζόταν για πάντα. Μπράβο στην Ιωάννα που πίεσε για να βγει το βίντεο από τον τάφο που το έριξε ο Κυρίτσης μόνο και μόνο για να μην δεί ο κόσμος τη άνθρωπος είναι. Κυρίτση προλαβαίνεις να φύγεις έστω και τώρα.

  3. Έχετε σίγουροι δουλειά μερικοί κ νομίζετε ότι έχετε πιάσει τον ξαπλα από τα αρχ.. .

    Και τι το κακό είπε ο Δήμαρχος που είναι ψέματα έχετε κάνει ολόκληρο ντόρο ότι κάποιοι είναι τα μεγαλύτερα κοπρόσκυλα εκεί μέσα ας έρθει έναν από εκεί να του δείξω εγ συνάδελφο του την ώρα που κλαδευουν τα δέντρα ότι είναι ένας άνθρωπος έξω κόβει φορτώνει κ ο κοπριτης ο οδηγός δεν βγαίνει έξω γτ λέει δεν είναι δουλειά του κ έχει τον άλλον κ τον βλέπει σαν σκλάβο να τυρανιετε ν κόψει κ να φορτίσει κ έχετε κ παράπονο μερικοί ξηλωμενους έπρεπε ν σας είχε όποιος κ αν ήταν Δήμαρχος

  4. Υπάρχουν εργαζόμενοι στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα που να συμφωνούν με τον φα@ίστα?
    Να τον στείλουμε σπίτι του να τυραννάει τους δικούς του .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.