Βαγγέλης Μωραΐτης: Άκρως επικίνδυνη παραμένει η κατάσταση στο γήπεδο «Φιλίνος» – υγειονομική βόμβα το παλαιό στάδιο «Ανταγόρας»

8
1527

Βαγγέλης Μωραΐτης: Άκρως επικίνδυνη παραμένει η κατάσταση στο γήπεδο «Φιλίνος» – υγειονομική βόμβα το παλαιό στάδιο «Ανταγόρας»

Το παραπάνω θέμα αναδείξαμε στις 11 Ιουνίου του 2018.

Σκουριασμένα σίδερα, ετοιμόρροπες κερκίδες, σάπια ξύλα κανένα μέτρο ασφάλειας αφού το προστατευτικό δίχτυ έχει αφαιρεθεί εδώ και χρόνια.

Ο κύριος Σταματάκης στις 12 Ιουνίου μας απάντησε ότι «συντάσσεται η σχετική μελέτη από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κω για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου «ΦΙΛΙΝΟΣ» με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς και με διαστάσεις σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς της FIFA. Επίσης θα γίνει και διαμόρφωση του Περιβάλλοντα χώρου πέριξ του Αγωνιστικού Χώρου.»

Μετά από 8 μήνες η κατάσταση που επικρατεί είναι ακόμα πιο τραγική. Είμαστε πραγματικά τυχεροί που δεν έχει συμβεί κάποιο ατύχημα στα παιδιά μας.

Αντίστοιχα στο παλιό στάδιο «Ανταγόρας», δέκα μέτρα από την είσοδο του κλειστού και δίπλα από τα γραφεία των Ιπποκράτη και Φοίβου η κατάσταση είναι ντροπιαστική και υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Οι πρόσφατες φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους.

Όλοι οι συνδημότες μου διαπιστώνουν την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι περισσότερες αθλητικές εγκαταστάσεις τα τελευταία 5 χρόνια.

Θα ήθελα κλείνοντας να ζητήσω από όλους τους νέους υποψήφιους σε όποια δημοτική παράταξη και αν επιλέξουν να συμμετάσχουν να είναι ποιο απαιτητικοί από τους επικεφαλής τους.

Πραγματικά ένιωσα μεγάλη θλίψη διαβάζοντας δηλώσεις νέου υποψηφίου της απερχόμενης δημοτικής αρχής για το «άριστο» επίπεδο των αθλητικών εγκαταστάσεων στο νησί μας, όταν οι εικόνες φωνάζουν «ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ».

Βαγγέλης Μωραΐτης

Υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΒΑΓΓΕΛΗ, ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ κα ΡΟΥΦΑ. ΙΩΑΝΝΑ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ. ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΠΕΡΝΑΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΩ ΟΤΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ `ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ` ΠΕΡΙ ΗΘΙΚΗΣ. ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ «ΚΥΡΙΤΣΗ«. ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗΝ Κ…ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΩΠΙΔΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΙΣΧΥΕΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ «ΩΡΙΜΟΥ ΦΡΟΥΤΟΥ« ΚΑΙ Η «ΚΑΡΑΜΕΛΑ« ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ «ΑΠΑΛΛΑΓΗ« ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ…

  2. Θα τα φτιάξει η αυτοδημιουργητη χαχαχαχα. Καταλαβετετο. Κυριτσης δημαρχος. Χ@σε φιλινο και ανταγορα.

  3. Ti prospathite na mas pite eseis oi duo sti foto gt vagela monosou auta den ta egrapse i mantam dipla sou ta egrapse!!!
    Re to filinos einai etsi apo ti pro proigoumeni tetraetia… min lete vlakies… k ektos autou gia na ginei mia tetia meleti iparxi megali diadikasia… den ginonte meletes gipaidwn mesa se 8 meres oute se 8 mines…!!!
    Prin milate tha mathenete prwta…!!
    Asxetoi!!!

  4. Φίλε έχω μάθει να τηρώ το λόγο εκεί που είμαι εκεί θα παραμείνω και δεν με ενδιαφέρει κανένας Νικηταράς

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ