Mε δύο νέα οχήματα ενισχύεται η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κω

7
458

ΘΕΜΑ: “Mε δύο νέα οχήματα ενισχύεται η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κω.”

Η ενίσχυση των υποδομών της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κω συνεχίζεται με την προμήθεια δύο νέων οχημάτων για τη διαχείριση αποβλήτων.

Ήδη η προμήθεια των δύο οχημάτων εντάχθηκε για χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» (ΥΜΕΠΕΡΑΑ) του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Ο Δήμος Κω, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Χατζηκαλύμνιου προχώρησε, άμεσα, στις απαραίτητες ενέργειες με τη σύνταξη της σχετικής μελέτης από την Τεχνική Υπηρεσία και την υποβολή της πρότασης από την Διεύθυνση Προγραμματισμού.

Η πρόταση περιλαμβάνει την προμήθεια δύο καινούργιων διαξονικών φορτηγών με ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα, από τα οποία το ένα θα έχει γερανό και αρπάγη (παπαγάλος), συνολικού προϋπολογισμού 272.800,00 €.

Από αυτό το ποσό, τα 112.840,00 € θα διατεθούν από ίδιους πόρους του Δήμου Κω, που είναι πλέον ένας οικονομικά ισχυρός και αυτοδύναμος δήμος που έχει τη δυνατότητα να κάνει έργα με δικούς του πόρους αλλά και να συμμετέχει σε προγράμματα συγχρηματοδότησης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάρτε κανένα δκουπιδιαρο και αφήστε τους παπαγάλους κ τα καναρίνια η σεζόν ανοίγει και σεις τον ύπνο του δικαίου

  2. Καταρχήν δεν είναι αποριματοφορα. Είναι ανοικτού τύπου οχήματα με ανατροπή. Εσείς τι γράφετε αποριματοφορα?? Καλητερα θα ήταν να περνάτε αποριματοφορα πάρα φορτηγά με ανατροπή που τα έχουμε ανάγκη….

  3. Πότε θα προμηθευτεί ο Δήμος με καινούργια απορριμματοφόρα ;Αυτά που κυκλοφορούν είναι κινητοι κίνδυνοι για τους εργαζόμενους πάνω σε αυτά. Άσε ότι από όπου περνούν αφήνουν λίμνες από τα υγρά απορρίμματα αφού είναι σάπιες οι λαμαρίνες τους.Αφήστε τα εγκαίνια και τα συντριβάνια όλοι σας και δείτε τι κάνουμε. Η τουριστική σαιζόν έρχεται. …….

  4. Καινούργια οχήματα της καθαριότητας στον δήμο Κω με δήμαρχο τον Κυρίτση ένα πράγμα σημαίνει, ο ιδιώτης που θα τα αναλάβει δεν θα χρειαστεί να δώσει ούτε σεντς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ