«ΠΑ.Ν.ΔΗΜ.Α – ΚΩΣ 2040» Ανακούφιση! Ικανοποίηση!Δυναμική ανταπόκριση

14
745

«ΠΑ.Ν.ΔΗΜ.Α – ΚΩΣ 2040» ®
(Παγκωακή Νέα Δημιουργική Αυτοδιοίκηση) ®
Η ΚΩΣ ΜΟΥ – ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ®
Μια νέα παράταξη με άλλη οπτική και προοπτική
Μηνάς Χατζηαντωνίου του Γεωργίου
Υποψήφιος δήμαρχος Κω

Παν-δημοσιοποίηση Αριθμ.:2 Κως 20.02.2019

Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες μου! 
Θέλω να σας εκφράσω τις ολόκαρδες ευχαριστίες μου και την ικανοποίηση μου για την αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου, από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποίησα τη συνειδητή απόφαση μου, να κάνω αυτό το πρώτο βήμα της υποψηφιότητας μου ως δημάρχου νήσου Κω!
Μπορεί να φαίνεται τολμηρό, η ακόμα και ουτοπικό, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι είναι μια πράξη μετά από πολύχρονη συνεχή και επίμονη διαδικασία, προσκαλώντας σας, με κάθε ευκαιρία για συνεργασία και συμμετοχή στα κοινά και την πορεία του τόπου μας!
Τα μηνύματα, τα τηλεφωνήματα, οι συζητήσεις, οι προσφορές, οι πρώτες δηλώσεις συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο ή της ενεργούς συμμετοχής και βοήθειας είναι πολύ ενθαρρυντικές και συγκινητικές! Η λέξη που κυριαρχεί είναι : ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ!
Μόλις κλείνει στην ουσία μια εβδομάδα που πήρα την απόφαση και δημοσιοποίησα καταρχάς την πρόσκληση μου σε όλες και όλους σας και που είναι στα χέρια σας να προχωρήσει και να γίνει μια υπέροχη πραγματικότητα! Η κοινωνία μας δεν έχει μάθει σ` αυτή την καινοτόμο και ανατρεπτική διαδικασία, αλλά ταυτόχρονα τόσο ωραία! Θα έπρεπε με άλλη πολιτική παιδεία και νοοτροπία να ήταν αυτονόητη!
Έχουμε θέσεις, απόψεις, ιδέες, προτάσεις, αλλά κυρίως αμέτρητες πράξεις, δια του προσώπου μου, εδώ και 40 χρόνια σε όλους τους τομείς της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτισμικής πορείας του τόπου μας!
Ελάτε να ενώσουμε και τις δικές σας ιδέες και προτάσεις, το όνειρο και τη δυναμική σας για μια εξανθρωπισμένη ανάπτυξη του νησιού μας!
Καλώ τις χιλιάδες των μαθητών, μαθητριών μου, τις χιλιάδες των γονέων που ζήσαμε μαζί αυτό το πνεύμα και πρακτική! Τις εκατοντάδες των συμπατριωτών και συμπατριωτισσών μας που ζήσαμε μαζί τόσες δημιουργικές στιγμές σε πολλούς τομείς της ζωής του τόπου μας!
Είναι λίγος ο χρόνος μέχρι τις εκλογές, αλλά αρκετός για να κάνουμε την ουσιαστική διαφορά!! Μην αργείτε! Ξεπεράστε ενδοιασμούς, αναστολές, φόβους, απογοητεύσεις, αρνητικές σκέψεις ή μικροσυμφέροντα! Ελάτε να το απολαύσουμε από την αρχή!! Έχουμε πολλές εκπλήξεις!!!
Προχωράμε για να ακουστεί στο δημοτικό συμβούλιο της Κως μας μια πραγματική Παγκωακή Νέα Δημιουργική Αυτοδιοικητική Φωνή! Η δική μας φωνή!
Κως 20.02.2019
Ευχαριστώ!
Μηνάς Γ. Χατζηαντωνίου
Κοινωνικός εμψυχωτής
Υποψήφιος δήμαρχος Κω

14 ΣΧΟΛΙΑ

  • Άλλαξε το έργο, θα γίνει υποθαλάσσια και θα ενώνει Μαστιχάρι με το δεύτερο αεροδρόμιο της Καλύμνου.

 1. Ο ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΙΟΤΙΚΑ
  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
  ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.
  ΟΧΙ ΨΗΦΙΖΩ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Η ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ
  ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΙΚΟΥΜΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΑ.
  ΑΛΑΛΟΥΜ. ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΣΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.
  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΖΙΖΑΝΙΑ.

 2. Μεταξύ της υφιστάμενης κατάστασης που βιοψυχοσωματικα μας αρρωσταίνει ενδεχομένως η πρόταση του αγαπητού Μηνά να είναι η εναλλακτικά σωστή πρόταση! Ας αφήσουμε τα ειρωνικά, μικρόψυχα σχόλια και ας βοηθήσουμε να αναδυθεί το διαφορετικό ως ένα κριτήριο σύγκρισης και γιατί όχι επιλογής!

 3. προς όλες τις παρατάξεις για υποψήφιους:
  Μελέλη
  Καρδέχη
  Γρί
  Το παιδί
  Τουμπα
  συνεχίζουμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.