Δήμος Κω: Το Ρυμοτομικό Σχέδιο για την κατασκευή του κλειστού στο Λινοπότι

10
753

ΘΕΜΑ: “Ο Δήμος κατέθεσε στην Περιφέρεια το Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο για την κατασκευή του κλειστού στο Λινοπότι.- Έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα, ακολουθούν οι υπόλοιπες μελέτες”

Η Κως προχωρά μπροστά με έργα.

Άλλο ένα σημαντικό βήμα για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου της Δημοτικής Ενότητας Δικαίου έγινε από τον Δήμο Κω με την κατάθεση του Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου (Ειδικό Χωρικό Σχέδιο) από τη Διεύθυνση Πολεοδομίας στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Με το Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο γίνεται ουσιαστικά η χωροθέτηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Λινοποτίου, που επιλέχθηκε καθώς πληροί πλήθος προϋποθέσεων που την καθιστούν ιδανική τοποθεσία.

Συγκεκριμένα αποτελεί δημοτική έκταση, σε μικρή απόσταση από τους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής, με εύκολη πρόσβαση από την Επαρχιακή Οδό Κω-Κεφάλου και με εγκαταστάσεις που εξασφαλίζουν επαρκείς θέσεις στάθμευσης.

Το επόμενο βήμα είναι η ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη – μελετητικό γραφείο των απαραίτητων υπολειπόμενων μελετών με βάση την αρχιτεκτονική μελέτη που έχει ήδη εκπονηθεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κω.

Πρόκειται για ένα κτίριο υψηλής αισθητικής, με επιφάνεια 1.060 τ.μ. για χώρους άθλησης και αποδυτηρίων, 550 τ.μ. για βοηθητικούς χώρους και χώρους διοίκησης, ενώ οι θέσεις των θεατών ανέρχονται σε 500.

Η κατασκευή του θα έχει ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και κυρίως των παιδιών και των νέων που θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να αθλούνται σε ένα γυμναστήριο με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.

Αποτελεί μια νέα και κορυφαία αθλητική υποδομή για την Κω.

Η Δημοτική Αρχή του Γιώργου Κυρίτση, απαντά με έργα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/02/ΚΑΤΟΨΗ-ΙΣΟΓΕΙΟΥ.pdf» title=»ΚΑΤΟΨΗ ΙΣΟΓΕΙΟΥ»]

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2019/02/ΚΑΤΟΨΗ-ΚΕΡΚΙΔΩΝ.pdf» title=»ΚΑΤΟΨΗ ΚΕΡΚΙΔΩΝ»]

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και αυτός παρουσιάζει μελέτες. Συνεχίζει για πέντε χρόνια να μας δουλεύει.

  2. Αλλά μια απορία προς τον Δήμο: είστε ακόμα στις ΜΕΛΕΤΕΣ και ξεκινάτε το δελτιο τύπου με τη (γνωστή και σχεδόν πάντα άστοχη) φράση «η Κως προχωράει μπροστά με έργα»?

  3. Το ξεφτέρι ο Κυρίτσης μετά από 5 χρόνια που δεν έκανε τίποτα μας παρουσιάζει τώρα μελέτες για τα έργα που θα κάνει στο μέλλον. Δεν θέλει να συνειδητοποιήσει ότι σε 3 μήνες θα είναι πλέον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!

  4. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΗ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΘΕΙ.ΩΣ ΠΡΩΙΝ ΔΗΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΧΩΡΉΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΙΣ ΒΙΜΕΛ ΚΑΝΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΕΣΕΊΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΑΥΤΙΑ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΆΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ ΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ

  5. Πάμε: Έργο Περιφέρειας.
    Εξασφάλιση χρημάτων : Κράτος
    Μελέτη αρχική Δήμος.
    Κράτος και Περιφέρεια θέτουν στη δημοτική αρχή Κυρίτση από το 2015 το έργο, που έχει καταβολές από το Δήμο Δικαίου.
    2019: η αρχή Κυρίτση παρουσιάζει το αρχικό ρυμοτομικό σχέδιο.
    Copy paste από τις προηγούμενες αρχές Δήμου Δικαίου.

    Η Κως αποκαλύπτει την αλήθεια.

  6. Too late George… Ο δήμαρχος κρίνεται από τα έργα καθολη την διαρκεια της θητείας του.. Αν είχες αρκετό μυαλό να το καταλάβεις δεν θα έφευγες ποτέ από δήμαρχος. Αλλά εσυ νομίζεις ότι έχεις μπροστά σου τους ανημερωτους ανθρώπους της δεκαετίας του 80′. Πρέπει να κάνεις ποιοτικά, μελετημένα, και διαδοχικά εργα συνεχώς… Too late now George..

  7. ΩΡΑΙΑ ΛΙΠΟΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΉΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ .ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΙΓΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΛΙΓΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΘΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΞΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ .ΑΛΛΑ ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΌΤΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ