ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ: Η περιοδεία της παράταξης στην πόλη της Κω (ΦΩΤΟ) Δέσμευση Νικηταρά για διάλογο με ανοιχτές πόρτες σε όλους

62
4501

Τη δυνατότητα να ανταλλάξει σκέψεις και απόψεις με τους συμπατριώτες μας επιχειρηματίες του κέντρου της Κω είχε το πρωϊ του Σαββάτου ο Θεοδόσης Νικηταράς, στην περιοδεία ομάδας στελεχών της «Ισχυρής Κω».

Επαγγελματίες και πολίτες υποδέχτηκαν με χαρά τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για τη δυνατότητα να μιλήσουν άμεσα μαζί του και να του εκθέσουν τα προβλήματα της τοπικής αγοράς.

Η αναζωογόνηση του εμπορικού κέντρου της πόλης και η εξεύρεση λύσεων για το κυκλοφοριακό, που αποτελεί τροχοπέδη στην αύξηση της επισκεψιμότητας και στην ομαλή λειτουργία της αγοράς, είναι τα κύρια ζητήματα που έθεσαν.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς μίλησε για ολοκληρωμένο σχεδιασμό, με την συμμετοχή επαγγελματιών και κατοίκων, ως προϋπόθεση επανεκκίνησης της τοπικής οικονομίας. Για να μείνει πίσω η περίοδος στασιμότητας και αδράνειας.

Δεσμεύτηκε για διάλογο με ανοιχτές πόρτες σε όλους, δίχως διαχωρισμούς, και τόνισε ότι οι τοπικές επιχειρήσεις αποτελούν τον κορμό της κοινωνίας μας και θα στηριχτούν με όλους τους τρόπους.

Η περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της Κω ήρθε σε συνέχεια περιοδείας την προηγούμενη Κυριακή στην Καρδάμαινα και θα συνεχιστεί σε όλες τις γειτονιές και Κοινότητες του Δήμου μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

62 ΣΧΟΛΙΑ

  • Πουτ δε κοτ νταουν Τριώφλοφε 3flor ΤΕΟ, άσε την πούλα εδωνά χαμέ, ηφάατε, ηφάατε, δεν μπουχτίσατε πιο;;;;;

   Βαφτίσανε την παράγκα του Καΐσερλη από σΟυΡΑΜΑ σε ΑΔΎΝΑΜΟ σΟυΡΑΜΑ και νομίζουν τα κοράκια των συνεργατικών, της ΒΙΜΕΛ, των εργολάβων, αυτών που χάρισαν δημοτική περιουσία σε συγγενείς, κουμπάρες, κολλητούς και ψηφοφόρους, οι προστάτες του περιβάλλοντος ότι τρώμε κουτόχορτο από τα Ποσειδώνια λιβάδια… Δυστυχώς θα μας αναγκάσουν να ψηφίσουμε ξανά την Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης ή την ΜουρλοΓΚΑΓΚΑ που τουλάχιστον αυτή είχε μπέσα και τράβαγε κουπί πέντε χρόνια όταν Ο ΥΠΟΨΉΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΗΓΆΔΙ… #ΑΓΑΘΊΑΣ ο ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΟΣ#

  • ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΝΥΡΟ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ,ΣΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΒΡΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ.ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΕΣΥ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΕΔΩ Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΛΑΨΕ.ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

  • ΚΥΡΙΤΣΟΦΑΚΙΣΤΑΚΙ,ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ.ΤΟ ΜΠΙΠ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΣΟΥ.

   ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΝΥΡΟ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ,ΣΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΒΡΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΛΑΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ.ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΟΝΟ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΕΣΥ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΕΙΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΕΔΩ Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ.ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΛΑΨΕ.ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΧΩΣΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.

 1. Άρχισε τις περατζάδες το ΑΔΎΝΑΜΟ σΟύΡΑΜΑ, όλοι οι Σουραματιστές παρόντες εκτός από τον σε ευθυμία Κωστούκο...

  Άλλαξε ο Θεοδόσης το θεριό ο επίσημος υποψήφιος του ΣφΥΡΙΖΑ και έβαλε την προβιά αλλιώς… Ποιος θα πάρει στα σοβαρά έναν δειλό κοψιμιό που μετά το μαύρισμα των περασμένων εκλογών κρυβόταν για πέντε χρόνια στο πηγάδι;;;;;; Και από πίσω πάντα οι Καραγκιοζοπαίχτες ΚΑΐΣΕΡΛΗΣ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ που τραβάνε το καπίστρι στον αδύναμο Τριώφλοφο 3flor ΤΕΟ, τον προστάτη του περιβάλλοντος στον Ασώματο, στο Ζηνί, στα Θερμά…..

  • Καλησπέρα εργολαβε!!! Εσύ πως πληρώνεσαι για να γράφεις σχόλια με απευθείας αναθέσεις ή μέσω εκδηλώσεων;

    • Οι σΟυΡΑΜΑτιστές μνηστήρες του διχοτομημένου σΟυΡΑΜΑτος ψάχνουν για συμβούλους και παζαρεύουν την μελλοντική συγχώνευση τους...

     Για το ναυάγιο ΡΟΥΦΑ – Τριώφλορου 3Floor ΤΕΟ σε μυστική συνάντηση παρουσία Καΐσερλη – Καματερού υπάρχει ρεπορτάζ Γιάννη ή θα περιμένουμε πάλι τον ΔΧ να μας αποκαλύψει λεπτομέρειες;;;;

  • Συνεχίστε να πετάτε λάσπη ότι εσείς ότι ο αρχηγός σας! Μόνο μην ξανα ζητήσετε 3 ευκαιρία.δρομο

  • Αν εσύ που κόπτεσε για τις «περατζάδες» του Νικηταρά, έλεγες και κάτι για την κυρία Ρούφα, τότε θα ήσουν αληθινός. Κατά τα άλλα είσαι προπαγανδιστικός εργολάβος του Κυρίτση.

 2. έτσι μπράβο Θεοδόση. Είσαι ικανός για δήμαρχος. Πονάς τους ανθρώπους. Είσαι ένας από εμάς

  • Θα ξεραθούμε στα γέλια, το σΟύΡΑΜΑ-ΡΟΥΦιΑνιές-Καταγγελίες, ΤΕΛΙΚΆ θα συμπληρώσει ψηφοδέλτιο ΌΤΑΝ ο 3flor ΤΕΟ ακόμα ΖΟΡΊΖΕΤΑΙ...

   Και εάν τα καταφέρει η ΡΟΥΦΑ να βγάλει δύο τρις συμβούλους, μετά τις εκλογές λόγω της απλής αναλογικής, η ξεσαλωμένη θα τους χορέψει όλους καρσιλαμά… Θα αρχίσει τα παζάρια, θα της προσφέρουν δυο θέσεις με εξουσία, μισθό και παραδάκι σαν την ΒΙΜΕΛ και αυτή θα εκβιάζει για πέντε…. Ω ρε πανηγύρια, ο Τριώφλορος που δυσκολεύεται όπως και η μπεκροπαρέα να συμπληρώσουν το ΑΔΥΝΑΜΟ ψηφοδέλτιο του παλιού σΟυΡΑΜΑτος ρίχνουν από τώρα γέφυρες στην Τζοβάνα παζαρεύοντας ήδη σε μυστικές συναντήσεις παρουσία ΚΑΐΣΕΡΛΗ-ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ τα αξιώματα και τα λιλιά με την γεμάτη πίκρα ΡΟΥΦΑ για την χαμένη ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ που κάθε βράδυ ονειρεύεται… Και ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ μάταια στέλνει προξενητές, θα τους απολωλάνει όλους η πεισματάρα… Και εμείς οι θεατρόφιλοι θα απολαύσουμε καθημερινές θεατρικές παραστάσεις για γέλια και για κλάματα από τον θίασο της παρακμής και τα πολιτικά παζάρια που θα φέρει η ΑΠΛΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ … ®Νυχτοκαβαλάρης©

 3. Ο κ. Νικηταράς δείχνει σαν έτοιμος σε όλα για τη δημαρχία. Ξέρει τη δουλειά, τον εμπιστεύεται ο κόσμος. Όλα καλά του πανε

 4. Έναν τέτοιο δήμαρχο θέλουμε. Να μας ακούει και να μη μας κλείνει τις πόρτες

 5. Προχωρα Θεοδόση όλη η Κως είναι μαζί σου. Να φύγουν οι κακοί. Να φτιάξουμε το νησάκι μας

 6. Ερώτηση η δύναμη αλλαγής θα γιορτάσει την ημέρα της γυναίκας; Στη πόλη η στα χωριά

 7. ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΨΙΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ . ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.

  • Επρεπε να είστε εκει. Ο κόσμος με χαρά δέχτηκε την παρουσία του θεοδοση.σταματήστε επιτέλους την στείρα και από λιτή αντιπαραθεση. Πάνω από ολους και όλα βάλτε το νησι.

  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ Η ΟΧΙΑ ΤΟΥ ΠΥΛΙΟΥ? ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΥΛΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΜΕΝΗ ΟΧΙΑ.

 8. χαχαχα ερχονται εκλογες ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΧΑΧΑΧΑ

  ΟΙ ΑΜΙΑΝΤΟΙ ΟΙ ΤΡΙΟΡΟΦΟΙ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ Η ΑΡΠΑΓΗ

 9. Η χαρά και η ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των πολιτων. Περιμένουν την αλλαγη. Για να απαλλαγούν από τον ανύπαρκτο για 5 χρόνια δημαρχο.

 10. ΟΞΩ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ, ΟΞΩ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΞΩ ΟΙ ΓΛΥΨΙΜΑΤΙΕΣ!
  Τους ειδα απο μακρια που τριγυρνουσαν σαν τα αρπακτικα και πηγα αλλου για καφε

 11. Θεοδόση Καλημέρα. Όπως το πας βλέπω τον Κυριτση να τα παρατα πριν φτάσει στις εκλογές. Μαθαίνω απειλεί τους παλιούς από τη μια και τους παρακαλεί από την άλλη να δώσουν υποψηφιότητα γιατί του κοιτούν. Ξέρουν ότι χάνουν και δε γουστάρουν να φορτωθούν την ήττα του

 12. Δείτε τον τώρα που μπορείτε γιατί αν βγει δεν θα τον ξαναδείτε ποτέ.
  Ψηφίζουμε Ιωάννα Ρούφα η νέα δήμαρχος Κω. Η μόνη που αξίζει πραγματικά να βοηθήσει το Νησί μας και τους πολίτες του.
  Είναι η μόνη που δεν πρόκειται ποτέ να κλείσει την πόρτα της σε κανέναν.

 13. τρέξτους Θεοδόση, με τους αφήνεις σε χλωρό κλαρί. Ο κόσμος είναι μαζί σου. Σε σέβονται γιατί τους σέβεσαι

 14. Μου λέει ένας αριστερός Συριζαίος. Ήμασταν 4% και ξαφνικά γινήκαμε 35% και αναρωτιέμαι τι πρέπει να κάνω στις δημοτικές εκλογές. Να ψηφίσω πάλι την παράταξη που θα φτιάξει ο ΣΥΡΙΖΑ; Να φύγω και να πάω στο ΚΚΕ;. Και ξαφνικά τι βλέπω. Τον Αβρίθη να είναι εναντίον του Κυρίτση και μάλιστα να μας λέει ότι θα αγωνιστεί για να επανέλθει η ηθική στην πολιτική. Ποιός είναι ο κύριος Αβρίθης και όλοι οι άλλοι της ΝΔ που υποστηρίζουν τον κύριο Νικηταρά;. Είναι πολίτες της Κω σαν και εμένα τον Συριζαίο. Είναι σαν το 35% που ψηφίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και αγωνιά για την κατάντια της Κω και τον ευτελισμό της πολιτικής από τον κύριο Κυρίτση. Άρα για μένα το πρόβλημα στην Κω δεν είναι η ΝΔ ή ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι πανανθρώπινες αξίες τις οποίες καταπάτησε αυτός ο Δήμαρχος. Εγώ ο Συριζαίος που έχω μεγάλες διαφορές με την ΝΔ σε αυτό το θέμα πάω μαζί.

 15. Θεοδόση φοβού τους Δικηγόρους και δώρα φέροντες, νομίζουν πως είναι ποιό έξυπνοι από τον υπόλοιπο κοσμάκη

 16. Ο δικός σας , σας εκθέτει μην μιλάτε πολύ , ο ανήθικος απερχόμενος πέφτει.

 17. Εκείνο το βράδυ μου έλεγε ο ταβερνιάρης ότι τα είπε όλα….. Τα βάσανα και οι καημοί τον είχαν κυριεύσει. Αλλά και οι κατηγορίες που του λέγανε ήταν βαριές και ασήκωτες. Όλη μέρα δεν είχε κλείσει μάτι. Τον κατηγορήσανε για ατασθαλίες στην αίγλη όταν ήτανε πρόεδρος. Και να μονολογεί το άδικο. Ο ένας δήμαρχος να πληρώνει τον καφέ του και στον άλλο δήμαρχο να πηγαίνουν τα μαύρα ποτά τζάμπα από την αίγλη στη δημαρχία με τα σέα και τα μέα του. Και έβλεπε στη σ#ύρα του το άδικο και τον άλλο να έχει την δημοτική αυτοκινητάρα, οδηγό υπάλληλο και όλους τους αστυνόμους να του φυλάνε την θέση στάθμευσης. Α ρε κόσμε άδικε μονολογούσε.

 18. https://www.bbc.com/news/stories-47258809?fbclid=IwAR1DE_8gn72yciRVvnTsDMtWHWYmltm8rySakfCyDcn3ZSE0HZLLO9AdBnY
  Σημερινό δημοσίευμα στο BBC κάνει λόγο για ύπαρξη “μακεδονικής μειονότητας” στην Ελλάδα, που αναγνωρίστηκε μετά από δεκαετίες με την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, η οποία προβλέπει “μακεδονική γλώσσα και εθνότητα”.
  Τη θέλει ο τοπικός βουλευτές του Σύριζα που το είπε χωρίς ντροπή προς τα ιερά και οσία της πατρίδας του? «θέλουμε και εμείς στα Δωδεκάνησα μια συμφωνία με την Τουρκία σαν των Πρεσπων…Η νέα δημοτική παράταξη είναι Δούρειος Ίππος του καθεστώτος για να παραδώσουν πιο εύκολα τα κλειδιά του νησιού..δεύτερο χοτ σποτ τίγκα στα ισλαμοπιθηκια και μαζί με τους δήθεν εδώ μειονοτικούς και πάει η Κω δώρο στο Βεζίρη…ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΩΟΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ… ΔΙΑΜΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

 19. Τεσσερα χρονια αντιδημαρχος δεν βρηκεσ τιποτα να κανεις κσι τα ανακαλυψες ολα τωρα; Οι δικηγοροι σου ταπανε; Γιατι κι ο Αβραμιθας αυτα ελεγε σε αρθρο του. Στην επομενη περιοδεια να τα βαλετε με αλλη σειρα.

 20. Το φυλλαδιο αυτο οπως και τα επομενα εκτυπωθηκε με το δανειο ολως ο Πολάκης; Γιατι στο ιδιο κομμα ανήκετε. ΣΦΥΡΙΖΑ.

 21. Που πας με τα Λιλλακια βορτα ρε κοψιμιε.
  Άμα δεν βγεις δημαρκος σιγά μην κάτσεις αντιπολίτευση. Χορτσμενε…

 22. Σε κάλεσα να δωσεις στη δημοσιοτητα την επιστολη παραιτησης σου το 2014 και μεχρι σημερα δεν το εχεις κανει. Ο κοσμος πρεπει να μαθει γιατι την κοπανησες τοτε και τι αλλαξε σημερα. Αν δεν το κανεις εσυ σαν πολιτικος(;) θα το κανω εγω και τα σχολια καθε παραγραφου θα σε κανουν να ξανακοψεις.

  • Η επιστολή παραίτησης του Νικηταρά το 2014 έχει δημοσιευτεί. Εγώ την βρήκα στο Google και τη διάβασα. Εσύ μάλλον δεν την έψαξες και λες παπαριες

 23. Ο Μιχαλάκης δεν είναι μαζί;;;; Ααα Θεοδόση θα σε μαλώσω που πας χωρίς τα δυνατά σου χαρτιά!!!!!!!!!!
  Ιωάννα Ρούφα η νέα δήμαρχος της Κω,
  Απλά χωνέψτε το.

 24. Και ακόμα δεν βγήκαν τα μεγάλο χαρτιά. Θα τους καραφλιάσει ο Νικηταράς και θα παραμιλάνε.

 25. Τελευταία συζητιέται το όνομα του απερχόμενου πάρα πολύ στα καφενεία με θαυμασμό. Φοβάμαι ότι έχει μεγάλο ρεύμα και πέραση και χρειάζεται προσοχή.

 26. Προς τον '' νυχτοκαβαλαρη''.. Άρχισες από τις 12 το βράδυ να γραφεις

  Και μέχρι σήμερα το μεσημέρι δεν σταμάτησες να αλλάζεις και να διαβάζεις τα άρθρα του aegean και να γράφεις σχόλια..
  Μόλις ξύπνησες 8 πάρα…εκανες το πρώτο σου σχόλιο.. Μετά στις 10,11 ξανά σε άλλο άρθρο και πήρες πάλι μπρος κατά τις 2., 3 κατά ριπας.. Απορώ όμως γιατί οι παύσεις .τι κάνεις ενδιάμεσα?

 27. Βρε καλός τους ένας κ ένας που είμασταν από το 14 κ φανήκανε τώρα μα λύσετε προβλήματα ; Από το δέκα με δέκα τέσσερα τι κάνατε ;

 28. Θεοδόση πρόσεξε το εξής:Αβρίθης,Χατζηάμαλος, ποιοί καλύπτουν κάποια
  υποψήφια ………….. Εδώ να δω
  αν ως υποψήφιος προβλέπεις την καταστροφή η όχι!!!!!

 29. Σαν τισ ιερόδουλες που κάνουν παζάρια μέχρι να πάρουν πελάτες είσαστε όλοι σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.