Θωμάς Φώτης: «Στόχος μας η αλλαγή της πολιτικής έτσι όπως την ξέρουμε και την απεχθάνεται η κοινωνία»

6
547

Θωμάς Φώτης: «Στόχος μας η αλλαγή της πολιτικής έτσι όπως την ξέρουμε και την απεχθάνεται η κοινωνία»

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

μετά την πρόσφατη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου με τη δημοτική παράταξη ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ και την υποψήφια Δήμαρχο Κω Ιωάννα Ρούφα-Έψιμου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις και τους λόγους της απόφασής μου.

Πολλοί από εσάς που επικοινωνήσατε μαζί μου για να με συγχαρείτε για την απόφασή μου, και σας ευχαριστώ από καρδιάς, επισημάνατε το γεγονός ότι δεν σας έδινα την εντύπωση ενός ανθρώπου που θα έμπαινε στον πολιτικό «στίβο» όπως τον ξέρουμε και έχετε απόλυτο δίκιο.

Αυτός όμως είναι και ο βασικός λόγος που επέλεξα να βοηθήσω με την υποψηφιότητά μου την Ιωάννα και τους ανθρώπους που συγκροτούν το ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ. Γιατί πολύ απλά ούτε σε αυτούς αρέσει ο πολιτικός «στίβος» έτσι όπως τον ξέρουμε.

Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά και η αλλαγή που φέρνει στον τόπο η συγκεκριμένη παράταξη. Μία ομάδα ανθρώπων που προέρχεται από τα σπλάχνα της Κωακής κοινωνίας, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς δεύτερες σκέψεις και με μοναδικό στόχο να δουλέψει για την Κω έτσι όπως την ονειρευόμαστε.

Ο δικός μου στόχος είναι να προσφέρω με όσες δυνάμεις και δυνατότητες έχω ξεκινώντας από τα απλά καθημερινά προβλήματα της γειτονιάς μου μέχρι τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Θωμάς Φώτης

Υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλή επιτυχία αγαπεμενε Θωμάς δεν έπρεπε να κατέβεις καταδιξασες την γειτονιά φίλε τώρα στοχοποίηση από Γιώργο τελιοσαμε γιατί όπως ξέρετε ο Κυρίτσης θα ξαναβγεί καλό βράδυ

    • Έχουμε Δημοκρατία αλλά πού να το καταλάβετε εσείς -Δηκτατορας και τα τσιράκια του-?

  2. Αν νομίζεις ότι ο συγκεκριμένος θα είναι ξανά δήμαρχος ….τότε ζεις εκτός τόπου κ χρόνου!! Χαααχαχαααχααα! Μαζεύει κ ένα σωρό παιδάκια που έχει τάξει θέσεις κ δουλειές και νύχτα θα τρέχουν όλοι παρέα! Θωμάς …από τα αυθεντικά παιδιά.Καλη επιτυχία να έχει

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ