Κ. Καΐσερλης (για τα περί «πτυχίου» που αναφέρει ο κ. Μυλωνάς): Ο κύριος είναι ψεύτης και συκοφάντης

34
1162

Αγαπητέ Γιάννη σε παρακαλώ θερμά να δημοσιεύσεις στην ίδια θέση με αυτήν του κυρίου Μυλωνά την μικρή δήλωση μου:

«Δεν συνηθίζω να απαντώ σε πολιτικά κείμενα. Άλλωστε δεν με ενδιαφέρει η άποψη του κυρίου Μυλωνά. Όμως αυτό που καταγγέλλει ο κύριος Μυλωνάς πως ειπώθηκε από εμένα για την ανυπαρξία πτυχίου της κυρίας Ρούφα με οδηγεί στο συμπέρασμα για μια ακόμα φορά αφού υπήρξαν και άλλες με αποφάσεις δικαστηρίων ότι ο κύριος είναι ψεύτης και συκοφάντης.

Και το λέω δημόσια όχι για να απολογηθώ στην κυρία Ρούφα την οποία ως άνθρωπο εκτιμώ, αλλά για να με οδηγήσει και πάλι στα δικαστήρια όπου και θα αποδειχθεί η αλήθεια ότι πράγματι είναι ψεύτης και συκοφάντης».

Κώστας Καΐσερλης

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τι κάθεσαι κι ασχολείσε μαζί του ρε Κώστα. Τι απαντάς στα άτομα που δε δίνει κανένας σημασία με ότι κι αν πούν. Σε αυτούς που ταυτίστηκαν με το απερχόμενο φασιστοειδές καθεστώς αξίζει μόνο περιφρόνηση

    • Βρε ΜΥΛΩΝΑ δεν ρωτούσες καλύτερα ΤΙ ΈΓΙΝΕ με ΤΟ ΒΙΒΛΙΆΡΙΟ ΚΑΤΑΘΈΣΕΩΝ ΤΟΥ ΈΡΑΝΟΥ ΤΗΣ ΆΜΥΝΑΣ;;;

      Τι έγινε το παραδάκι που οι Κώοι έδωσαν από το στέρημα τους για την ΆΜΥΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ και κάποιοι το ΡΟΥΦούσΑν σαν το μέλι της ΒΙΜΕΛ;;; ®Νυχτοκαβαλάρης©

    • ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ
      ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ……………………

    • Ρε Μυλωνά ηρέμησε η Κακια και η ζήλεια σου για τον Καισερλη καταντά εμμονή.Ο άνθρωπος αποχωρησε από την πολιτική εσύ ακόμα μαζί του ασχολείσαι? Αυτό λέγεται κόμπλεξ κατωτερότητας νομίζω.

      • Από ποιά πολιτική αποχώρησε. Βγήκε σαν φάντασμα μαζί με άλλους πρώην δημάρχους να μας πουν πως θα σώσουν το νησί. ποιοί, αυτή που το καταδί
        κασαν και το κατέστρεψαν. έχουν κοιταχτεί όλοι ////; Αν το είχαν κάνει κάποιοι θα βουτούσαν στα λύματα του βιολογικού. Γνωστό περιβάλλον γι αυτούς.

  2. Μες στην μεγάλη μου... χαρά, θα βγω να απαντήσω και τους παλιούς συνέταιρους να τους κακοκαρδίσω...

    Τσουκνοπέμπτη χθες και μεταξύ Ούζου με κολιοαρούδια και τηγανητά λουκάνικα η μπεκροπαρέα δεν άφησε τίποτα αναπάντητο….

  3. Γιατί με αυτό το ψέμα ότι δεν στήριξε την Ρούφα γιατί δεν είχε πτυχίο ο Μυλωνάς επιθυμούσε να εξοργίσει την Ρούφα και ανθρώπους της που είναι Καισαρλικοί και να διχάσει το μέτωπο εναντίον του Κυρίτση. Ήδα από τα πιο πάνω σχόλια ένας Κυριτσικός απάντησε.

  4. Κ..Μ υλωνα..οποτε.εχετε..πονοκεφαλο..γραφετε..και.ένα αρθρο…..φτανει.πια..Ατε.Ξεκουραστητε..Δεν..εχετε..τιποτα..πλεον..να..προσφερεται..στην.ΚΩ…Αντε..για

  5. Όταν σε κατηγόρησε μέχρι τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για απατεώνα και όλοι σου έλεγαν να του κάμεις αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εσύ τον συγχώρησες. Όταν αθωώθηκες στα δικαστήρια και όλα αυτά που έλεγε αποδείχθηκαν ψέματα πάλι τον συγχώρησες. Τώρα απόκτησε θράσος και λέει βαρύτερα πράγματα.

  6. Άμα είσαι μάγκας Νικολάκη ψεύτη και συκοφάντη τράβα στα δικαστήρια….
    Γιατί Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ σου τη χάρισε δυο φορές…Τρίτη δεν έχει…

  7. τα φερέφωνα έπιασαν δουλειά , το παλιό πολιτικό σύστημα που εκπροσωπούν Καίσερλης και Παυλίδης και
    την σκυτάλη πήρε ο παραγοντίσκος Καματερός μας έφεραν ως εδώ , έχετε και θράσος να μιλάτε
    καλά τους τα είπε ο κ. Μυλωνάς , χωρίς και αυτός να βρίσκετε στο απυρόβλητο , αποτέλεσε την τελευταία τετραετία μέρος του προβλήματος . Καληνύχτα σε όλους σας

  8. Και νύχτα και καβαλάρης έτσι θα φύγεις και εσύ. Γράφε τώρα να παίρνεις την σύνταξη και το μηνιάτικο και μετά τον Μάιο σε ψυχολόγους.
    Η Ιωάννα δεν έχει και δεν χρειάζεται Πάτρωνες Χορηγούς και Πατερούληδες .
    Εχει εμάς νέους ανθρώπους με μεγάλες οικογένειες και θα σας στείλουμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

  9. Μιλονα δεν βλέπεις ότι περπατάς στον δρόμο κ σε γράφουν όλη …. αει παρατα μας εσεί κ η αριστερά Σου

  10. ΚΩΣΤΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ;;

    Η ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΨΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣ;

  11. να στειλουμε τους σουρα ,αμιαντο, τριοροφο, κοντο,τελη και τα αρπακτικα

    που λεηλατουν τον δημο στον αγυριστο.νεους καθαρους θελουμε για τον δημο.

  12. Το παπαδοπαιδι που συνεργάστηκε με τον άλλο που ήξερε αξαναστροφα το ευαγγέλιο για να ρίξει τον Κώστα μας κουνάει το δάκτυλο. Κώστα Καλά το πας,αν θέλει στα δικαστήρια 30 φορές δικαιώθηκες και δεν έβγαλες δελτίο τύπου.

  13. Έφτιαξες την Κω και θα μείνεις στην ιστορία. Ο κύριος που επιχειρεί κατ’ επανάληψη να σε διαγράψει από την πλούσια ιστορία του νησιού μας δεν θα υπάρχει ούτε σε μονόστηλο γιατί το μόνο που έπραξε είναι να σπιλώνει ανθρώπους.

  14. Δεν απαντάμε σε έναν άνθρωπο που έχει πάθει αποδεδειγμένα το σύνδρομο του καισερλισμού. Τον αφήνουμε στους ειδικούς.

  15. Εδώ τραβιόσουνα τέσσερα χρόνια να αποδείξεις στα δικαστήρια ότι δεν είσαι απατεώνας. Ότι δεν έκλεψες τον Δήμο που ήταν το σπίτι σου για 40 χρόνια. Ότι δεν σε ένοιαζαν τα πτυχία αλλά οι άνθρωποι.

  16. Οι βρυκόλακες παγανιά. Ο ανθρωπος δεν μπορει να ησυχασει αν δεν ανακατευει τον κοσμο και ο κοσμος δεν θα ησυχασει αν δεν σιωπησει. Οπου βαζεις το χερι σου σ@@@@ τα κανεις, ετσι τακανες και τωρα.

  17. Κυριε Καϊσερλη δυστυχώς οι παρεμβάσεις σου
    Δεν είναι χρήσιμες για τον τόπο ικανοποιούν το μπερδεμένο εγώ σου .
    Κανεις φασαρία πιάνεσε μια με τον Τζογια μια με τον Μυλωνά .
    Το παίζεις υπερευσθητος κανεις θόρυβο
    Να σε ακούσουν .
    Προσπαθησε να ισορροπίσεις να χαρείς τα στερνά .

  18. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ Η ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ