Ν. Μυλωνάς: Διευκρίνιση σχετικά με το κείμενο μας ‘’Νέο Δήμαρχο θα βγάλουμε, νέα δημοτική πολιτική δεν θα έχουμε!’’

5
507

διευκρίνηση σχετικά με το κείμενο μας ‘’Νέο Δήμαρχο θα βγάλουμε,

νέα δημοτική πολιτική δεν θα έχουμε!’’

Το κείμενο μας ‘’νέο δήμαρχο θα βγάλουμε, νέα δημοτική πολιτική δεν θα έχουμε!’’ προκάλεσε αντιδράσεις. Συμβαίνουν αυτά. Είναι αυτονόητο αλλά θα το διευκρινίσουμε: ότι αναφέρεται είναι προσωπικές μας απόψεις τις οποίες υπογράφουμε επώνυμα. Όμως είναι λογικό ότι: ‘’τα λόγια μου, πολλών ανθρώπων είναι λόγια’’ όπως λέει ο ποιητής! Δεν μεταφέρω γνώμες άλλων και κανένας συνδημότης μας δεν εμπλέκεται στο κείμενο. Όσο για την φράση ‘’στα καφενεία που συχνάζει’’ είναι μια συνηθισμένη έκφραση που θέλει να πει ότι η πολιτική καλά είναι να διεξάγεται υπό το φως του ήλιου με συλλογικές δημοκρατικές διαδικασίες, και είναι μια φράση που την χρησιμοποιώ από το 2004 συνεχώς σε παρόμοια κείμενα μου.

Ν. Μυλωνάς

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σουρας αμιαντος τριοροφος κοντος τελης ωρα ειναι να τους στειλουμε

    στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.

  2. Έκανε το πρώτο λάθος τώρα κάνει και το δεύτερο. Καλά ντε ούτε καφενείο υπάρχει ούτε του τάπανε. Το καταλάβαμε. Τα έβγαλε από το μυαλό του.

  3. Αλήθεια » συνάδελφε » Νίκο’ σε ποια συλλογική άποψη υπάκουσε η απόφασή σου να συμπαραταχθείς στις
    προηγούμενες εκλογές με την παράταξη του τωρινού Δημάρχου Γιώργου Κυρίτση. Γιατί απ΄ότι τουλάχιστον
    γνωρίζω, καμιά ανάλυση δική σου η των συναδέλφων σου στην πάλαι ποτέ συμπαράταξη ελπίδας δεν
    οδηγούσε σ΄αυτό το γεγονός. Αποχώρησες βέβαια στην συνέχεια, κατά κάποιους μετ΄επαίνων από την Δημοτική αρχή, και αυτό είναι πράγματι προς τιμή σου. ΄Ομως έχομε εκλογές τον Μάιο, και βλέπω ότι συχνά πυκνά αρθρογραφείς σχετικά. Επειδή η ουδετερότητα δεν είναι πράξη ευθύνης, και σίγουρα
    βολεύει την κρατούσα κατάσταση, και επειδή συχνά πυκνά έδινες το παρόν στην εκλογική διαδικασία, θα είχε πιστεύω ενδιαφέρον να διευκρίνιζες λίγο έγκαιρα, την θέση σου στην επόμενη εκλογική διαδικασία.
    ενδιαφέρον να διευκρινήσεις λίγο περισσότερο την σχέση σου με όσα συμβαίνουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ