Αρχική Ειδήσεις Τα εν δήμω Θεοδόσης Νικηταράς: Όχι άλλα πειράματα με τον τουρισμό μας

Θεοδόσης Νικηταράς: Όχι άλλα πειράματα με τον τουρισμό μας

31
1131

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΖΑ… Ο ΚΟΨΙΜΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ
    ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ.

    • ΚΑΣΚΕΤΟΚΑΓΚΟΥΡΑΣ Ο ΤΡΙΩΦΛΟΡΟΣ καταστροφέας του περιβάλλοντος

      τρεχάτε να δείτε τα ΑΙΣΧΗ ΣΤΟΝ ΑΣΩΜΑΤΟ…. τρεχατε στΟ ΖΗΝΙ … ΣΤΑ ΘΕΡΜΑ…. χρυσάφι πιάνει σ…. γινεται… !

    • ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ,ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ

      ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΓΛΥΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΡΟΥΧΑΛΕΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΤΡΩΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ.ΓΡΑΨΕ,ΓΡΑΨΕ,ΓΥΦΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ,ΠΡΟΔΟΤΗ,ΜΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΥΜΑΣ.ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΕΙΣ …. ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΣΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ Ο ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΣΙΧΑΜΕΡΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΟΥ ΦΑΚΙΣΤΑΡΙΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΜΩΡΗ ΜΥΓΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ.ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΞΕΡΕΙ. ……..

    • Πουτ the αλουνού Buildings νταουν Τριώφλοφε 3flor ΤΕΟ, με ξένα κόλλυβα διαφήμιση;;; Ας τους πάενες να απολαύσουν τα ΤΡΙΩΡΟΦΑ του ΑΣΩΜΑΤΟΥ…;

      Περαντζάδα και φωτογραφίες σε ξένες οικοδομές ΘΕΟΔΟΣΗ;;; Κάτι δικό σου έχεις για την μόστρα εκτός από τα αριστουργήματα στον ΑΣΩΜΑΤΟ;;;; Θα μου πεις και η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης έχει κάτι σπουδαίο για επίδειξη;;;; TRAGIC υποψήφιοι, πετυχημένοι με παράσημα… και μετά ο Μουμιοποιημένος Καραγκιοζοπαίχτης ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ όπως έλεγε στην μπεκροπαρέα… Αυτή τουλάχιστο παράγει ντομάτες ΑΑ τριών αστέρων….

    • Άλλαξε μανάβικο Τριώφλορε ΘΕΟΔΟΣΗ, τα ζαρζαβατικά και τα φρούτα που μας παρουσίασες είναι ΠΑΡΑΓΙΝΩΜΕΝΑ, ΣΑΠΙΑ…...

      Μαζεύεις τους κοψιμιούς του σΟυΡΑΜΑτος , τους μπόσικους στην διαχείριση του Δημοτικού Χρήματος… Ποιος σοβαρός άνθρωπος, με γνώσεις και δυνατότητες για προσφορά θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον κοψιμιό;;; Πως θα τον ψηφίσουν ξανά όλοι εκείνοι που τον ψήφισαν το 2014 και αυτός τους περιφρόνησε για να την κοπανήσει από τις ευθύνες εκπροσώπησης τους για να κρυφτεί στο πηγάδι χωρίς καμιά εξήγηση;;;; -Αλεξίκακος –

    • Πως να πάει στα debate ο Τριώφλορος 3flor ΤΕΟ, στην ερώτηση.. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΩΡΟΦΟΥΣ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ που ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΩΜΑΤΟΥ ΤΕΟ;;;

      Και να φανταστείς, κατέστρεψε τον ΑΣΩΜΑΤΟ το παραδοσιακό χωριό του με τριώροφα και μεζονέτες για λίγα λιλιά… Μόνο για αυτήν την καταστροφή θα σε τιμήσουμε με ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΤΟ προστάτη του περιβάλλοντος… Οι συγχωριανοί σου περιμένουν τις εκλογές για να τιμωρήσουν τον καταστροφέα, τον Τριώροφο Θεοδόση όπως τον βάφτισαν…

    • το καπελάκι ομως του πάει, σώζει από κουτσουλιές και φτυσίματα
      ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ
      ΜΑΥΡΟ ΘΟΔΟΣΑΚΙ

      • καπου μπερδευτηκες …..ο μονος που μπορει να φαει κουτσουλια και φτυσιμο ειναι ο δικος σου …..επειτα μην ξεχνας οτι τον χαιδεψανε (Αλεκος) ηδη μια φορα στο δημαρχειο ….

  2. Κατηγορούν τον κύριο Νικηταρά γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε απόφαση να τον στηρίξει. Άσε δηλαδή που τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ είχαν ήδη πάει με τον κύριο Νικηταρά και κάποιοι με την κυρία Ρούφα. Αλλά έστω και έτσι. Θα πρέπει δηλαδή να μην ξέρουμε ποιόν στηρίζουν τα κόμματα. Να μην ξέρουμε τι πιστεύουν και τι θέλουν. Θέλουμε να βγαίνει ο κύριος Θεόφιλος και η κυρία σύζυγος του που είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ να λένε ότι είναι με τον κύριο Κυρίτση και από την άλλη όλα, πραγματικά όλα τα στελέχη της ΝΔ μαζί με τον κύριο Αβρίθη και τον κύριο Παυλίδη να στηρίζουν τον κύριο Νικηταρά. ΟΧΙ Τα κόμματα οφείλουν να έχουν θέση σε κυρίαρχα τοπικά θέματα και το πρόβλημα της αναξιοπιστίας και της ιδιοτέλειας του κυρίου Κυρίτση είναι μείζον πολιτικό θέμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πει ξεκάθαρα ότι είναι εναντίον του κυρίου Κυρίτση και να προσθέσει ξεκάθαρα ότι τα μέλη του που στηρίζουν τον κύριο Κυρίτση δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ όπως έκανε με τον κύριο Ζερβό αλλά και ότι τα μέλη του και οι φίλοι του έχουν έναν και μόνον αντίπαλο.

    • Ο Αγιος...γραμματέας .......αφού τον ξεβράκωσαν βαφτίστηκε ΑΠΟΨΗ...

      Βρε ….κη παιδί μου δεν σου έλεγε ο θείος σου να μην βάζεις το μαζαφλάρι δου στον @…ο της πούλας;;;;;;;;

  3. η Κως θα έχει τη δυνατότητα να δέχεται σχεδόν διπλάσιο αριθμό επισκεπτών

    ουκ εν τω πολλώ το ευ!

  4. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΙ!!!! Ο ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΌ ΚΩ! !!

  5. να στειλουμε τους σουρα ,αμιαντο τριοροφο, κοντο,τελη και τα αρπακτικα

    που λεηλατουν τον δημο στον αγυριστο.νεους καθαρους θελουμε για τον δημο.

  6. Έλεος τη στήσιμο για φωτογραφία είναι αυτό,πιο στημένο δεν γίνεται, ούτε διαφήμιση για εργολαβία να έκανες,ερε πλάκα που έχεις.

  7. Θεοδόση άσε τους κοντούς και ολιγομυαλους να βρίζουν. Όπως λέει η παροιμία Τα καρποφόρα δέντρα πετροβολουν. Σε παρακολουθώ καλά τα πας. Είσαι τόσο αγαπητός και αξιόπιστος που δεν έχουν τίποτα κακό να πούνε για εσένα για αυτό τα σκυλάκια του απερχόμενου γαυγιζουν αλλα κανένας δεν τους υπολογίζει

  8. Με ενα γιλεκο και ενα κρανος εγινες μηχανικος; Το εργοταξιο αυτο στο αεροδρομιο υπαρχει 3 χρονια. Εδυ που ησουν; κοψιμιος. Τωρα το ανακαλυψες; βρε, ουστ αποδω που θα μιλησεις για αναπτυξη, αρχοντα των κολλητοσυνεργατικων, παιδι του κωστουκου και αχυρανθρωπε των δικολαβων.

  9. Και για τους τρεις υποψήφιους Δημάρχους. Και βουλευτές δίπλα έχει ένα κέντρο υγείας που εγκαινιάστηκε δύο φορές να πάτε και να το εξοπλίσετε με γιατρό νοσηλεύεταις για η υπάρχον θα φύγουν νύχτα η υπομονή έχει κάποια όρια Αυτά θέλει ο κόσμος. Εκεί να γίνονται επίσκεψης!!

  10. Τιμητής του ξεπουλήματος του αεροδρομίου απο τον Σύριζα…τι άλλο θέλετε για να καταλαβαιτε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία? Το λιμάνι ο Σύριζα επίτηδες δεν το εφταξε για να έρθουν οι εκλογές και να χτυπηθεί ο Δήμαρχος που αντιστάθηκε στο να γίνει ΣΑΜΟΣ ΛΑΣΒΟΣ η ΚΩΣ…ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΩΟΙ και δείτε τη φάκα που σας στήνουν οι αριστερόστροφοι φασίστες..

  11. Οι φωτογραφιες σε προδιδουν. Προσεξε καλα να δεις την ημερομηνια που τραβηχτηκαν: 03.01.2019. Δηλαδη σε στιγμη που δεν σκεφτοσουνα καν να θεσεις υποψηφιοτητα. Και μάλλον θα πρεπει να εχεις καποια σχεση με το εργο, πιθανον σαν επιβλεπων μηχανικος(;). Τις χρησιμοποιησες λοιπον για να δειξεις το ενδιαφερον σου για την Κω; Πας καλα; Εχεις σαλταρει εντελως; Παλι κοροϊδευεις τον κοσμο οπως ο καθοδηγητης σου μαυροτσουκαλος. Ευγε ρε! Και εις ανωτερα! Απατη!!!

    • ρε φιλε που το πηρες χαμπαρι? χαχαχαχαχαχαχχαχα πω τόση ξεφτίλα πια ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΚΟΛΠΑ ΚΑΝΕΤΕ?

    • Δικέ μου, είσαι λάθος όσον αφορά την ημερομηνία. Προφανώς η φωτογραφική μηχανή ή κινητό έχει ρυθμιστεί να δείχνει το αμερικάνικο σύστημα εγγραφής της ημερομηνίας. Το πρώτο ψηφίο δείχνει τον μήνα και το δεύτερο ψηφίο την ημερομηνία. Άρα στην συγκεκριμένη περίπτωση το 03 δηλώνει τον μήνα Μάρτιο και το 01 την ημερομηνία.

    • Βρέ Μπουά Βόδι στό εξωτερικό έστι δεν γράφουν τίς ημερομηνίες Μπουά γιά αύτο θά φάτε τέτοια μαυρίλα πού δέν θα τό πιστεύετε,Νικηταράς απο 1η Κυριακή.

  12. Εσείς εκεί πως λέγεστε όραμα και δράση η μήπως 3% εεεε και ξερουμε ποίοι γράφετε κάτι περί Μπαξεδες, που νομίζει θα πάρει τον Δήμο χάχαχαχα εεε και μούγκα και αφήστε περί τριοροφα οκ, 3% ατε Μπράβο

  13. Θεοδόση, τουλάχιστον ατυχές να προβάλεσε σαν υποψήφιος δήμαρχος εν ώρα καθήκοντος ως ελεγκτής δόμησης.
    Να μην μπερδευόμαστε. Παιδικά λάθη επικοινωνίας.

  14. ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΤΟ 2015 ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017 Η ΚΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕΚΟΡ ΑΦΙΞΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ? ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ? ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΥΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ..Η RYANAIR ΕΠΕΣΤΕΕΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΥΜΠΤΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ