ΕΥΤΕΡΠΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ: Ο Ισχυρός Δήμος έγινε πράξη, είναι πραγματικότητα. Για άλλους είναι μόνο σύνθημα. Με τον Γιώργο Κυρίτση για την τετραετία των μεγάλων έργων και ανατροπών

43
957

Κως, 3 Μαρτίου 2019

ΕΥΤΕΡΠΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ : “Ο Ισχυρός Δήμος έγινε πράξη, είναι πραγματικότητα. Για άλλους είναι μόνο σύνθημα. Με τον Γιώργο Κυρίτση για την τετραετία των μεγάλων έργων και ανατροπών.”

Για κάποιους ο Ισχυρός Δήμος είναι σύνθημα, λόγια χωρίς αντίκρισμα.

Εμείς όμως χτίσαμε αυτό τον Ισχυρό Δήμο με πράξεις και μετρήσιμο έργο. Ο οικονομικά Ισχυρός Δήμος είναι πραγματικότητα.

Όταν ανέλαβα την ευθύνη των οικονομικών του Δήμου Κω την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 βρέθηκε μπροστά στο απόλυτο χάος. Αν συνεχιζόταν η ίδια πολιτική σήμερα ο Δήμος Κω θα ήταν σε επιτήρηση και μνημόνιο.

Παρέλαβα ένα διαλυμένο τομέα εσόδων, ταμειακά διαθέσιμα 3,2 εκ ευρώ και χρέη 2 εκ. ευρώ.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά τα ταμειακά διαθέσιμα του Δήμου Κω είναι 15,5 εκ. ευρώ και οι οφειλές μας μόλις 300.000 ευρώ ενώ ο τομέας των εσόδων έχει περάσει στην εποχή των νέων τεχνολογιών, προσφέροντας και πρωτοποριακές υπηρεσίες εξυπηρέτησης στους πολίτες.

Έχουμε αξιοποιήσει την ακίνητη περιουσία του Δήμου, που αποφέρει 751.000 ευρώ σε ετήσια βάση, έσοδα που θα ήταν μεγαλύτερα αν κάποιοι δεν είχαν παραχωρήσει ακίνητα του Δήμου στις περίφημες “συνεργατικές” των “ημετέρων”, χωρίς αντίκρισμα.

Αυτή είναι η αλήθεια, αυτό είναι το έργο μας. Με στοιχεία και αριθμούς που δεν αμφισβητούνται από κανέναν. Ακόμα και υποψήφιοι με άλλες παρατάξεις, έχουν αναγνωρίσει, δημόσια, την πλήρη ανάταξη και εξυγίανση των οικονομικών του Δήμου μας.

Τίμησα την εντολή των πολιτών, με σκληρή δουλειά, σχέδιο και συνεχή προσπάθεια. Με αυτά τα στοιχεία, χτίστηκε ο οικονομικά Ισχυρός Δήμος και όποιος θέλει μπορούμε να κάνουμε διάλογο, όπου και όποτε θέλει και με όποιους όρους θέλει. Για να συγκρίνουμε το τι κάναμε εμείς με το τι έκαναν αυτοί στον τομέα των οικονομικών του Δήμου. Αν το αντέχουν φυσικά.

Στις εκλογές του Μαΐου θα είμαι και πάλι υποψήφια με τον Γιώργο Κυρίτση και την παράταξη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023. Για τη νέα τετραετία των μεγάλων έργων και των ανατροπών.

43 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΚΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ

      ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΚΟΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ.ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΒΡΩΜΑ,ΤΟ ΝΗΣΙ ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙ,ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ Η ΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΚΤΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ.ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ -Η- ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ.ΧΑΡΑΜΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΡΗΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΕΡΓΑ ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ.ΩΞΩ ΒΡΕ-ΒΡΕ ΩΞΩ ΒΡΕ,ΣΟΥ ΛΕΩ.ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΕΡΓΑ ΧΑΧΑΧΑΧΙΧΙΧΙΧΙΧΟΧΟΧΟΧΟ

  1. Ευτέρπη οι προηγούμενοι σου παρέδωσαν ταμείο 15 εκ. Ευρώ. Σήμερα έχετε ταμείο 19 εκ. Ευρώ . Που βρέθηκαν τα λεφτά;

    Απάντηση
    1. Πρώτον αυξήσατε τους φόρους με την φορομπηχτική πολιτική σας και
    2. Δεν κάνατε αρκετές επενδύσεις και έργα.

    • Η Ευτέρπη αποδείχτηκε πολύ λίγη για τον ενιαίο δήμο της Κω. Σε ένα πράγμα αποδείχτηκε καλή στο να εκτελεί τις εντολές του Απερχόμενου για απευθείας αναθέσεις στους κολλητούς, να πληρώνονται γρήγορα οι κολλητοί από τα ταμεία του δήμου και να μην πληρώνουν τα χρέη τους στο δήμο οι κολλητοί. Επειδή όμως έχουν γνώση οι φύλακες σύντομα έρχεται έλεγχος εξ Αθηνών και τότε να δούμε πως θα δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα. Για αυτό μια φιλική συμβουλή σε όλους τους υπαλλήλους προσοχή για να μην μπλέξετε και εσείς σαν τους άλλους της Τεχνικής Υπηρεσίας που ακόμα τρέχουν με τον Αιγιαλό.

  2. Πάντως πάρκινγκ μπροστά σου στην Καρδαμαινα έκανες. Κατά τα αλλά το χωριο είναι χειρότερο απο το βομβαρδισμένο Ιράκ.

  3. Στον δήμο που οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν έχουν ούτε τα χρήματα για το λεωφορείο και αναγκάζονται να πηγαίνουν με γνωστούς και αγνώστους στην δουλειά τους,η κυρία από εδώ έχει δημοτικό όχημα με καύσιμα του Δήμου για την πάρτη της. Αυτή είναι η δημοτική αρχή Κυρίτση. Τα συμπεράσματα δικά σας!!!!!!!!

  4. Αλήθεια Ευτέρπη, ο τομέας των εσόδων πέρασε λες στην εποχή των νέων τεχνολογιών. Με τον τομέα των
    δαπανών τι ακριβώς γίνεται? Με τις λακκούβες τι γίνεται? Θα βοηθήσουν κάποτε οι νέες τεχνολογίες? Αλλά
    ξέχασα!!! Δεν έχετε ασφαλτικό !!!! Με τις καμένες λάμπες τι γίνεται? Ούτε εδώ τίποτα. ‘Εχω την αίσθηση ότι
    κάτι με εσάς δεν πάει καλά. Θα ήταν νομίζω καλύτερα, αντί να επαίρεσθε για το νοικοκύρεμα του Δήμου, να
    μας αδειάσετε την γωνιά, να ακολουθήσει ο Δήμος ένα άλλο δρόμο οργανωτικά. Γιατί, ο δικό σας τρόπος
    οργάνωσης και λειτουργίας, είναι χειρότερος από αυτό του τελευταίου μικρομάγαζου της γειτονιάς.

  5. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! ΑΘΛΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΜΥΛΩΝΑ!

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 125% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, ΑΒΙΚΩ,ΑΜΙΑΝΤΟΣ, LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  6. Ειστε λαμογια που θελουν την καταστροφή γης Κω. Ειστε αυτοι που στηριξαν Καΐσερλη, είστε αυτοί που εφαγαν, ειστε αυτοι που θελετε την ασυδοσια και το χαος. Η Καρδαμενα εγινε πιο ανθρωπινη πιο φιλικη και διαμαρτυρεστε γι αυτο. Παρτε το αποφαση, η επομενη 4ετια θα ειναι ακομα καλλιτερη. Χωνεψτε το. Λιγο βαρυ αλλα με λιγη σοδα….

    • 1. Οι εκλογες εχουν τελειωσει
      2. ο κακος ανθρωπος παιζει την υπαρξη του
      3. την καρδαμαινα πρεπει να την ξερεις μονο απο καρποσταλ για να λες αυτα
      4. καρφωνεσαι γιατι ανοικτα μιλανε για τον τελειωμενο 5 Καρδαμιωτες
      5. η επομενη 4ετια θα ειναι σιγουρα καλυτερη
      6. αν πιστευεις αυτα που γραφεις, 100 μαυρες μερς σε περιμενουν.
      7. κουτες σοδες αγορασε

  7. Ευτέρπη όμορφη πάντα και επιβλητική Τι κι αν σου κάνουνε εσένα κριτική Εσένα θέλει ο λαός και θα σου το δείξει Όταν οι κάλπες μετρηθούν θα σου το αποδείξει !!!

  8. ΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ!
    Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΘΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

  9. θα καταλαβεις σε τι εκτιμηση σε εχουν ολοι. τωρα σου χαμογελανε, αλλα οπως τους κοροδευεις 5 χρονια, ετσι θα σε μαυρισουνε

  10. Καιγω μπορω να εχω πλεονασμα αν:
    Δεν πληρωνω τη δεη!
    Δεν πληρωνω τις αγορες μου!
    Δεν πληρωνω το νερο!
    Δεν πληρωνω ,γενικα τα εξοδα μου…. γενικα!
    Ετσι κανω και εγω ταμειο!
    Ε κυρια Ευτερπη;
    Γιατι δεν πληρωνετε τους υπαλληλους του Δηρας;
    Γιατι δεν πληρωνετε τα επιδόματα των υπαλληλων;
    Γιατι δεν πληρωνετε να φτιαξετε τα απορριματοφορα;
    Γιατι δεν πληρωνετε να φτιαχτουν τα μηχανήματα;
    Που είναι οι φορτωτες;
    Που είναι τα γκρειτερ;
    Που είναι οι αυτοκινούμενες σκουπες;
    Γιατι δεν πληρωνετε να φτιαχτουν τα αυτοκινητα;
    Γιατι οι δρομοι είναι κρανιου τοποι;
    Γιατι οι αγροτικοι δρομοι εχουν δυο χρονια να φτιαχτουν;
    Γιατ δεν κανατε τιποτα για τον πρωτογενη τομεα;
    Γιατι δεν πληρωνετε τα χρεη σας και τα ενοικια σας;
    ΓΙΑΤΙΙΙΙ;;;;
    Και γιατι πληρωνετε μονο τους συνεργατες σας,αντε….αυτους που εσεις θελετε;
    Γιατι περυσι ενώ μπορούσατε να προσλαβετε περισσοτερους υπαλληλους ,σε υπηρεσίες που ειχαν αναγκη,δεν το κανατε;
    ΓΙΑΤΙΙΙ;;;
    Μια ερωτηση ακομα κυρια Ευτερπη:
    Αν ήσασταν αντιππολητευση και όλα αυτά τα εκαναν….οι αλλοι,τοτε ,τι θα λεγατε;
    Τιιιι;;;;

  11. εργα ακουω και εργα δε βλεπω. αυξησεις μονο στα τελη και στα νερα. λακουβες και σκουπιδια παντου. απευθειας αναθεσεις στους κολλητους. ρημαξε το νησακι μας. και αμα κουνηθει κανενας αρχιζουν οι απειλες και το κυνηγητο..καιρος να μας αδειασετε τη γωνια. Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Ι……….

  12. Μπράβο κ. Ευτέρπη …μαζί σας…. και άστε τα λαμόγια να μιλούν…δεν ξέρουν να κάνουν κάτι άλλο…

  13. Φιλάρες ο απερχόμενος δεν βρίσκει συμβούλους, του έχουν κόψι οι μισοί και βγάζει στο μειντάνι τους ίδιους και τους ίδιους . Ειδικά η Ευτέρπη στην Καρδάμαινα ια πάθει τραμπάκουλο.

  14. Στην Μαρίνα γίνεται το σώσε. Γίνεται το έλα να δεις. Ο στρατηγός ετοιμάζεται να ξοδέψει όλα τα λεφτά σε φαναράκια. Και εσύ μας μιλάς για περίσεευμα.

  15. Δίπλα στον ταξιδευτή στην πλατεία του Κως να φιλοτεχνήσει ένας καλλιτέχνης το Έργο «Το μεγάλο Φανάρι». Την δαπάνη θα την καλύψει η ΜΑΡΙΝΑ.

  16. ΠΡΩΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Για πες μας ΕΥΤΕΡΠΗ πως εκταμιευσες το 2018 την επιχορηγηση του ΔΗΡΑΣ 150.000 χωρις να περασει απο τραπεζα;;;;;

    Τίμησα την εντολή των πολιτών, με σκληρή δουλειά, σχέδιο και συνεχή προσπάθεια. Με αυτά τα στοιχεία, χτίστηκε ο οικονομικά Ισχυρός Δήμος και όποιος θέλει μπορούμε να κάνουμε διάλογο, όπου και όποτε θέλει και με όποιους όρους θέλει. Για να συγκρίνουμε το τι κάναμε εμείς με το τι έκαναν αυτοί στον τομέα των οικονομικών του Δήμου. Αν το αντέχουν φυσικά.

  17. Από που να κατέβει ο Κυρίτσης??????? Πόζεψε, εεε πόζεψε πιο? Κόμα ΄κει δά κάθεται ??

  18. Η Καρδάμαινα στηρίζει ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ και ΕΥΤΕΡΠΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ γιατί ήταν και είναι παρόντες και στα εύκολα και στα δύσκολα ..προπάντων νοικοκύρεψαν το δήμο που οι άλλοι χρέωσαν και ρήμαξαν…Μόνο εσείς μπορείτε!

  19. Ευτυχώς που έχει αναλάβει πόσο που τα πάντα φαίνονται. αλήθεια όλοι εσείς που κρίνετε έχετε ψαχτεί; γνωρίζετε πως αυτά που λέτε δεν στέκουν γιατί ολα είναι αναρτημένα. ο άλλος μίλησε ακόμα και για το αυτοκίνητο με το οποίο κατεβαίνουν στη κω η Ευτέρπη κι ο Αντώνης.. δν λένε οτι τόσα χρόνια δεν έχουν πάρει μια. δεν λένε πως η ευτέρπη δν πληρώνεται απο το δήμο. γιατί αν παραδεχτούμε την αλήθεια μετά πως θα ρίξουμε θάψιμο. αυξήθηκαν τα τέλη.. κατα πόσο; όλα αυτα ππυ γράφετε είναι αστεία και θα έπρεπε να γελάτε και εσείς οι ίδιοι όταν τα ξαναδιαβάζετε. ενημερωθείτε και παραδεχτείτε πως κάτι γίνεται καλά. αλλα μάλλον αρχηγοί σας δεν σας αφήνουν.

  20. ξέρεις γιατί τα λένε όλα αυτά τα σχολιάκια. τα σχολιάκα που είναι τόσο παιδικά που το μόνο που δείχνουν ειναι ανθρώπους που ζουν σε κάποιο δικό τους κόσμο ε; γιατί αν δεν κράξουν οι αντίπαλοι αυτούς που φοβούνται, τότε ποιόν θα κράξουν. απορρώ αν εστω κι ένας έχει το θάρρος να βάλει όνομα. αλλά μετα θα στιγματιστεί ως ανήδεος

  21. Πάμε δυνατά Ευτέρπη.. η Καρδάμαινα σα στηριζει. ασε τους κραχτες να κραζουν.. ολα θα φανουν το Μάιο!!

  22. 7 ΕΚ ΕΥΡΩ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΛΗ

    ΤΟ 2011 ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΤΑΝ 8,5 ΕΚ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΜΟΛΙΣ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ 1,5 ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕ ΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΔΗΜΩΝ . ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ 2011 ΗΤΑΝ 3,3 ΟΣΟ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΑΜΕΙΟ 3,2 . ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 125% !!!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2014 3.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 8.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 125%!! ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 50% . ΠΗΡΑΤΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΣΥΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΞΕΖΟΥΜΗΣΑΤΕ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΜΑΤΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΜΟΙΩΤΥΠΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΙΩΝΕΣ ΠΙΣΩ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΗΣΥΧΟΥΣ

  23. Ανοιχτέ τα μάτια σας να δείτε πως αντιμετωπίζουν την κρίση
    http://1.bp.blogspot.com/-gLkp3ESJJhQ/Tx24rzgI-_I/AAAAAAACVqE/cqmH5uJiOIU/s1600/dimoskw-kosinfo.jpg
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΩ-Μείωσε έως και 54% για τις επιχειρήσεις τα τέλη καθαριότητας & ηλεκτροφωτισμού
    Αγαπητοί συνδημότες,
    Στα πλαίσια εφαρμογής του προγράμματος και των δεσμεύσεων της Δημοτικής Αρχής για την έμπρακτη στήριξη των οικογενειακών επιχειρήσεων του νησιού μας που πλήττονται από τις συνέπιες της οικονομικής κρίσης και της ύφεσης, .. τα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού για το έτος 2012 μειώνονται έως και 54% τα ….
    αντίστοιχα τέλη για επιχειρήσεις όπως, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, συνεργεία, μηχανουργεία, ξυλουργία, τυπογραφεία, εκδόσεις εντύπων, αίθουσες κινηματογράφων,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ