ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ: Ολομέλεια για Προγραμματικούς Άξονες & στόχους νέας δημοτικής περιόδου

26
1210

 

Τους προγραμματικούς άξονες και τους στόχους της νέας δημοτικής περιόδου θα συζητήσουν τα στελέχη της «Ισχυρής Κω» σε ολομέλεια της παράταξης αύριο Δευτέρα 4 Μαρτίου.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η δομή του Προγράμματος, που εκπόνησε η Επιτροπή Προγραμματισμού της παράταξης, υπό τον επικεφαλής Θεοδόση Νικηταρά. Η Επιτροπή αποτελείται από 15 στελέχη της τοπικής κοινωνίας, όλων των επαγγελματικών κλάδων.

Στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Προγραμματισμού αναλύθηκε διεξοδικά η κατάσταση που βρίσκεται η οικονομία του νησιού μας και κυρίως οι μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις όλων των κλάδων.

Η Επιτροπή Προγραμματισμού κατέληξε σε δύο συμπεράσματα και μία διαπίστωση:

1ο συμπέρασμα. Το νησί μας βρίσκεται απροετοίμαστο να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις αυτής της περιόδου.

2ο συμπέρασμα. Από το Δήμο λείπει ο σχεδιασμός βασικών υποδομών και η υλοποίηση μεσοπρόθεσμων έργων.

Παράλληλα διαπίστωσε την πλήρη αποτυχία της απερχόμενης δημοτικής αρχής στην οργάνωση του Δήμου και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων καθημερινότητας των δημοτών.

Αυτά τα δεδομένα θα αναλυθούν στην αυριανή Ολομέλεια της «Ισχυρής Κω» όπου και θα οριστικοποιηθούν οι κατευθύνσεις της νέας δημοτικής περιόδου.

Οι προγραμματικές θέσεις της παράταξης θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας θεματικών επιτροπών του Προγράμματος και διαλόγου με το σύνολο της κοινωνίας μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

26 ΣΧΟΛΙΑ

 1. πολύ ενδιαφέρον πολλοί άνθρωποι να συζητούν μαζί για το τι θα κάνουν στο τόπο μας. Τελικά οι εκλογές είναι χρήσιμες. Μακάρι αυτό να είναι η αρχή για κάτι καινούριο και καθαρό στο νησί μας

  • ZHTΩ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ.ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

   ΖΗΤΩ Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΝΙΚΗΤΑΡΑ,ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΔΡΟΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

   • Άλλαξε μανάβικο Τριώφλορε ΘΕΟΔΟΣΗ, τα ζαρζαβατικά και τα φρούτα που μας παρουσίασες είναι ΠΑΡΑΓΙΝΩΜΕΝΑ, ΣΑΠΙΑ…...

    Μαζεύεις τους κοψιμιούς του σΟυΡΑΜΑτος , τους μπόσικους στην διαχείριση του Δημοτικού Χρήματος… Ποιος σοβαρός άνθρωπος, με γνώσεις και δυνατότητες για προσφορά θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον κοψιμιό;;; Πως θα τον ψηφίσουν ξανά όλοι εκείνοι που τον ψήφισαν το 2014 και αυτός τους περιφρόνησε για να την κοπανήσει από τις ευθύνες εκπροσώπησης τους για να κρυφτεί στο πηγάδι χωρίς καμιά εξήγηση;;;; -Αλεξίκακος –

   • Φίλε αραξε λίγο γιατί πολύ βιάζεσαι και ως γνωστόν όποιος βιάζεται σκοντάφτει.Δεν εκλεγεις μόνος σου Δήμαρχο,όλο το Νησί θα ψηφίσει γι’αυτό άραξε μην σου έρθει κανένα ξαφνικό και ψάχνεσαι……..!

  • Ο Τριώροφος 3Floor ΤΕΟ μετά το κάζο ΒΟΡΙΔΗ έτρεξε χθες να κάνει δηλώσεις για τον Τουρισμό με καπελάκι Fraport, να προκάμει…

   Έστειλε το ΔΕΞΙΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ στον Νικητιάδη…. Άρχισε να γλύφει και τους Πασόκους αλλά ο Νισύριος τώρα στηρίζει Κυρίτση. Η μαριονέτα των μουμιοποιημένων, ο Σφυριζοχρισμένος ΤΕΟ, δεν μπορεί να βρει υποψήφιους της προκοπής με ψήφους και ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΛΑΧΕΙ ΙΚΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ…. Θα βλέπουμε για ένα δίμηνο μόνο ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ…. θα κάνει δηλώσεις σαν ιδικός για κάθε νόσο και μ@λακία, όπως για τον Τουρισμό αλλά θα απέχει από εκδηλώσεις σαν του Νικητιάδη όταν θα πρέπει να εκφράσει θέσεις και πρόγραμμα Παρουσία άλλων υποψηφίων Δημάρχων… Τον αποκάλεσε άσχετο η Ρούφα και αδιάβαστο ο Κυρίτσης σήμερα αλλά ο Παναγιώτης το έπαιξε αρχηγός… Μετά έρχεται η ξευτίλα των εκλογών και θα ξανακρυφτεί στο πηγάδι η ΔΕΙΛΗ μαριονέτα των Καΐσερλη-Καματερού… ®Νυχτοκαβαλάρης©

   • ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ του ΔΕΙΛΟΥ ΤΡΙΩΡΟΦΟΥ ΤΕΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΑ, ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΡΑ, ΘΑ ΚΟΨΕΙ...

    Δεν το βλέπετε ότι σε αντίθεση με την ΡΟΥΦΑ δεν έχει κότσια να αντιπαρατεθεί με τον ΚΥΡΙΤΣΗ;;;;; Όσο και εάν πουλά φτηνές δικαιολογίες όλοι έχουμε καταλάβει ότι φοβάται, τρέμει και εάν υποχρεωθεί να κάνει δημόσια συζήτηση με τους άλλους υποψήφιους θα την κοπανήσει ξανά τρέχοντα να κρυφτεί σαν κοριτσάκι κάτω από την σκάλα των τριώροφων που έφτιαξε Ο ΜΑΣΤΡΑΠΑΣ στον ΑΣΩΜΑΤΟ…

 2. Θεοδόση βλέπω το πας καλά το καράβι. Δημοκρατικός διάλογος για όλα. Έτσι πρέπει. Καλά κάνεις. Ο Κυρίτσης θα τελειώσει πριν την ώρα του γιατί έχει κάνει πολλά στραβά κι ανάποδα

  • Πουτ the αλουνού Buildings νταουν Τριώφλοφε 3flor ΤΕΟ, με ξένα κόλλυβα διαφήμιση;;; Ας τους πάενες να απολαύσουν τα ΤΡΙΩΡΟΦΑ του ΑΣΩΜΑΤΟΥ…

   Περαντζάδα και φωτογραφίες σε ξένες οικοδομές ΘΕΟΔΟΣΗ;;; Κάτι δικό σου έχεις για την μόστρα εκτός από τα αριστουργήματα στον ΑΣΩΜΑΤΟ;;;; Θα μου πεις και η Μοσχαροκεφαλή της Ευρώπης δεν έχει κάτι σπουδαίο για να επίδειξη;;;; TRAGIC υποψήφιοι, πετυχημένοι με παράσημα τα τριώροφα και τον αμίαντο… και μετά ο Μουμιοποιημένος Καραγκιοζοπαίχτης ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΡΟΥΦΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ όπως έλεγε στην μπεκροπαρέα… Αυτή τουλάχιστο παράγει ντομάτες ΑΑΑ τριών αστέρων….

 3. ακόμα να βγαλετε τον προγραμματισμό σας???τελειωνουν οι εκλογές!!
  ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ..

 4. ο Θεοδόσης θα γίνει ο καλύτερος δήμαρχος της Κω γιατί είναι σοβαρός, μετρημένος, ανθρώπινος και έχει μάθει να ακούει τους συμπολίτες του. Εμάς άκουσε και μπήκε στον αγώνα. Εμείς θα τον βγάλουμε δήμαρχο

 5. Επιτελους μια καινουρια αρχη .Δημαρχος κοντα στους πολιτες..Τελος η ΥΠΕΡΟΨΙΑ . Τελος η ΕΙΡΩΝΕΙΑ . Τελος η ΕΚΔΙΚΗΣΗ. Επιτελους να μαθετε το Συστημα η Εψουσια κ οι ΝΟΜΟΙ ειναι για να τους ΠΟΛΙΤΕΣ Και ΟΧΙ για προσωπικη ΕΞΟΥΣΙΑ ….

  !

 6. έχουν κάνει τόσα πολλά αυτά τα χρόνια που τώρα τρέμει ο κ@λος τους. Θεοδόση μη τους αφήσεις σε χλωρό κλαρί. Μόλις βγεις δήμαρχος να φέρεις ελεγκτές να ξεσκονίσουν το Δήμο.

 7. Πας καλά; Σε κατέβασαν σαν αρχηγό, σου έβαλαν δυο δικηγόρους για να σε προσέχουν, πήρες όλες τις μούμιες του Καΐσερλη μαζί σου, έκανες μια άθλια συνέντευξη τύπου προσβάλλοντας μια δημοσιογράφο, απηχες από μια κοινωινικη-πολιτική εκδήλωση και τώρα καλείς ολομελεια(;;) για θέσεις; Ποια ολομέλεια ρε; Τι νομίζεις ότι είσαι ανύπαρκτες; Πολιτικός αρχηγός; Άχυρο είσαι, κατάλαβε το.

 8. Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της Κω έχουν τα βλέμματα τους αλλού και όχι σε προγράμματα έργων. Απευθυνόμενος στην παράταξη του κυρίου Νικηταρά θα τους έλεγα να προσέξουν περισσότερο. Ο κόσμος το πρώτο που ζητά είναι η εντιμότητα. Το δεύτερο που ζητά είναι ο σεβασμός στην προσωπικότητα και στην εργασία του πολίτη. Και το τρίτο που ζητά η εργατικότητα και όχι η καλοπέραση . Αυτά έχουν χαθεί παντελώς από την παράταξη του κυρίου Κυρίτση. Αυτές οι αρετές πρέπει να αναδειχθούν και αυτά τα πολιτικά αμαρτήματα πρέπει να συντριβούν για πάντα από την κοινωνία της Κω. Εάν αυτά τα μηνύματα δεν σταλούν ευθέως στους πολίτες και οι παρατάξεις περιοριστούν σε μάχες προγραμμάτων έργων τότε η κερδισμένη σήμερα εξ αιτίας των εγκλημάτων του κυρίου Κυρίτση εκλογική μάχη θα χαθεί τον Μάιο.

  • MAKAKA ΣΦΥΡΙΖΟΑΓΙΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΗΛΟΠΙΘΑΜΟΣ βολευτης

   και ο ΕΥΘΥΜΟς ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ της μπεκροπαρέας, … για το πΙΟνάκι του, τον 3φλορο ΤΕΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΑΤΑΜΕ. στο πηγάδι ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  • ΟΧΙ. θα τους αφησουμε να κοιμουνται να τρωνε και να χ@ζουνε στο λιμανι,στο καστρο, στη μητροπολη, στα αρχαια Οπως εκανε ο Κυριτσης σου το 2015…. Ευχαριστημενος, ηλιθιε φασιστα !!!!!!!

 9. Αντί δελτίου τύπου της Δ.Α., η γνωστή μαριονέτα μας των τρισάθλιων και διχαστικών σχολίων, θα ξεκινήσει άμεσα τις ύβρεις, τις ειρωνείες, την απαξίωση, τη χλεύη όλων των «απέναντι« συμπατριωτών μας (tale quale με τον….«ηγέτη« μας).

 10. ω τι κοσμος μαμα

  και τα τρια πιατα που μας σερβιρουν ειναι για ξαναζεσταμα στα μικροκυματα αλλα εμεις απο την φτωχοπειναλα μας τρεχουμε απο πισω χωρις μνημη!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.