ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΑΡΗ: Υποψήφια ξανά με το Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023

19
1298

ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΙΑΡΗ: “Υποψήφια ξανά με το Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-Κως 2023.”

Την υποψηφιότητα της Μηχανολόγου Μηχανικού Τ.Ε. Αποστολίας Τσαμπουνιάρη ανακοινώνει η Δύναμη Αλλαγής – Κως 2023.

Στη δήλωση της αναφέρει:

Η μεγάλη προσπάθεια για την επιστροφή της Κω στην ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και την πρόοδο που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2014 με την εκλογή της Δύναμης Αλλαγής και του Γιώργου Κυρίτση απέδωσε καρπούς.

Ο ισχυρός δήμος της Κω, από τους ελάχιστους δήμους της χώρας μας με ταμειακά αποθέματα, ορατό και μετρήσιμο έργο είναι επίτευγμα μιας σκληρής, μεθοδικής και συνεχούς προσπάθειας της σημερινής δημοτικής αρχής.

Σε μια περίοδο που η οικονομία της χώρας δοκιμάζεται, η Κως κατάφερε να σταθεί όρθια παρά τις δύο πολύ δύσκολες χρονιές του μεταναστευτικού και του σεισμού και είναι ίσως ο μοναδικός δήμος που μπορεί να κάνει έργα, που έχουμε ανάγκη, με δικούς του πόρους.

Η Κως δε μπορεί και δεν επιτρέπεται να έχει πισωγυρίσματα.

Στην μεγάλη προσπάθεια για την Κω του μέλλοντος μας θα είμαι παρούσα καταθέτοντας τις δυνάμεις μου στην υπηρεσία των συμπολιτών μου με αίσθημα ευθύνης.

Για την Κω της ανάπτυξης, του πολιτισμού, του σεβασμού στον άνθρωπο, τον τόπο και την ιστορία μας.”

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ …..ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.

  2. Τι να πω ρε Κυρίτση μαλλων δυσκολεύεσαι να.βρεις υποψήφιους αφού ανακοινώνεις όλους τους παλιούς.Μεχρι. και Ψυρη Χατζηκαλυμνιος ανακοίνωσαν.χα ΧΑ.χα

  3. καποιος πρεπει κατι να κανει με τους ταξιτζήδες,τα θεματα πολλα,κυκλοφοριακο ηλιος,τρεξιμο,φαναρια.ας ασχοληθεί καπιος

  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΟΜΨΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΥΡΙΕΣ.

  5. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΦΥΛΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ? ΜΠΟΡΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΠΟΔΕΚΤΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  6. Λέτε πως ψηφίζεται τις ωραιότερες μπραβο σας. Θα πει μπροστά η χώρα μαζί σας. Κορίτσι μου καλή επιτυχία. Η απόφαση σου ήταν η σωστότερη. Γιώργο περιμένουμε και αλλά από εσένα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ