ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η Δοξολογία, ο πανηγυρικός και η κατάθεση στεφάνων για την 7η Μαρτίου με τις δέουσες τιμές στην Κω

1
993

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με τη δέουσα επισημότητα και απόδοση τιμών, τελέστηκε σήμερα το πρωί στον ιστορικό παλαιό Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Γεωργίου του Αρρεναγωγείου Κω η καθιερωμένη Δοξολογία για την 72η επέτειο Απελευθέρωσης της Δωδεκανήσου και Ενσωμάτωσής της στην μητέρα Ελλάδα, στην οποία προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ πλαισιωμένος από τον ιερό κλήρο της πόλης.

Εκπρόσωπος της κυβέρνησης (ούτε Βουλευτής) υπήρχε αυτή τη φορά. Παρόντες ήταν: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Ιμάμης Κω κ. Δαμάδογλου, ο Έπαρχος Γ. Χαλκιδιός, Ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης με τον Αντιδήμαρχο Δ. Γερασκλή και στελέχη της Δημ. Αρχής, ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Λ. Ναζίφης, ο επικ. της παράταξης #Δίεση Γ. Ζερβός, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θ. Νικηταράς με στελέχη της παράταξής του, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μ. Χατζηαντωνίου, η υποψήφια Ευρωβουλευτής του κόμματος «Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Κωνσταντίνα ΤζάνουΨαρομπά, ο εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων και του Β. Λεβέντη Αριστομένης Γιαννακόπουλος (έκανε και δηλώσεις μαζί με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών – 2ο ΒΙΝΤΕΟ μετά τη στρατιωτική παρέλαση), o Πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Κω Β. Χαδούλης, εκπρόσωποι των ένστολων αρχών, Δημοτικοί, Τοπικοί και Περιφερειακοί σύμβουλοι, υποψήφιοι, εκπρόσωποι του Συνδέσμου παλαιών πολεμιστών και φορέων, η Ομάδα Θερμοπύλες Κω με μεγάλες σημαίες απέναντι από την εξέδρα των επισήμων (μαζί τους και ο παλαιός πολεμιστής Ευθύμιος Τρακόσσας) κ.α.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Καθηγήτρια του 1ου Γυμνασίου Iπποκρατείου Κω (ΠΕ02) Ξένια  Γαλανοπούλου (ΒΙΝΤΕΟ).

Αμέσως μετά την Δοξολογία, αρχές, κλήρος και αντιπροσωπείες μαθητών, εκπαιδευτικών και εκπροσώπων φορέων κατευθύνθηκαν στο παρακείμενο μνημείο των ηρώων όπου τελέστηκε τρισάγιο και πραγματοποιήθηκε με τη δέουσα απόδοση τιμών η κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τελετή έκλεισε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής και τον Εθνικό Ύμνο (ΒΙΝΤΕΟ).

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ