ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ: Η επέτειος Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην πατρίδα Ελλάδα έρχεται να μας υπομνήσει…

3
263

Η επέτειος Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην πατρίδα Ελλάδα έρχεται να μας υπομνήσει την ενότητα των νησιών μας, το αδούλωτο φρόνημα των κατοίκων τους και την αντοχή στο χρόνο της ιστορίας και του πολιτισμού μας. Όλα αυτά που οι πρόγονοί μας δεν ξέχασαν, μετά από σχεδόν 650 χρόνια σκλαβιάς.

Από τα νησιά μας πέρασαν πολλοί κατακτητές. Κανένας όμως δεν κατάφερε να κατακτήσει την ψυχή των Δωδεκανησίων. Η αγάπη στην ελευθερία.

Η πίστη στις αρχές και αξίες του ελληνισμού, κράτησαν άσβεστη τη φλόγα για εθνική ενότητα. Στα χρόνια της Ιταλοκρατίας οι πρόγονοί μας αντιστάθηκαν με κάθε τρόπο στον φασισμό και στην προσπάθεια αλλοίωσής τους.

Έτσι σήμερα, 71 χρόνια από την επίσημη Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην πατρίδα Ελλάδα και 72 χρόνια από την ύψωση της Ελληνικής σημαίας, μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι ως συνεχιστές αυτής της ιστορίας. Παρόλα αυτά νέες προκλήσεις βρίσκονται μπροστά μας.

Η θωράκιση της κοινωνίας μας και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας αποτελούν αναγκαία συνθήκη για να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Με ενότητα δυνάμεων, σαφείς στόχους και συνεργασία θα το πετύχουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΖΗΤΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΖΗΤΩ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

  2. Σε ποια σκλαβιά αναφέρεστε ακριβώς? Είτε έχετε πλήρη άγνοια της ιστορικής πραγματικότητας είτε ολική πνευματική ανεπάρκεια για να την αξιολογήσετε. Ελπίζω να καταλάβετε εγκαίρως την ένδεια του προγράμματος και των ανακοινώσεων σας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.