Δημήτρης Σαράντης: Xορτάσαμε τα ψέματα κ. Ηλία Σιφάκη

19
738

Δημήτρης Σαράντης: χορτάσαμε τα ψέματα κ. Ηλία Σιφάκη

Με έκπληξη αλλά και με πολύ μεγάλη προσοχή διάβασα το Δελτίο Τύπου του αξιότιμου φίλου και Αντιδημάρχου για τον τουρισμό Ηλία Σιφάκη, με το οποίο απαντά στον Γιώργο Πασσανικολάκη περί της Ryan Air.

Το ερώτημα όμως φίλε Ηλία είναι ένα και μοναδικό: ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Αυτή που πρέπει να μάθουν ο Κωακός λαός και οι υπόλοιποι νησιώτες, ειδικά των νησιών της Βόρειας Δωδεκανήσου!!!

Η πραγματική μεγάλη αλήθεια για την υπόθεση της Ryan Air είναι αυτή που έχω ζήσει από πρώτο χέρι στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Ότι ήταν μια τριμερής συμφωνία, του ΕΒΕΔ με τους Δήμους Ρόδου και Κω, για χρηματοδότηση του διαφημιστικού προγράμματος της εταιρείας προκειμένου να διατηρήσουμε μεγάλο αριθμό πτήσεων στα νησιά μας.

Το συμβόλαιο υπέγραφε και κάλυπτε το Επιμελητήριο, με αναλογική χρηματοδότηση από τους δύο Δήμους.

Ο Δήμος Ρόδου πλήρωσε στο ακέραιο την οικονομική υποχρέωσή του. Το ίδιο έκανε το Επιμελητήριο. Ο Δήμος Κω όσο ήταν δήμαρχος ο κ. Καϊσερλης πλήρωσε το ποσό που αναλογούσε μέχρι εκείνη τη χρονιά. Έχασε τις εκλογές και ανέλαβε η παράταξή σας, η «Δύναμη Αλλαγής», με εσάς Πρόεδρο του Φορέα Τουρισμού και Αντιδήμαρχο.

Και τι κάνατε εσείς; Όχι μόνο δεν πληρώσατε το υπόλοιπο ποσό αλλά φεσώσατε και το Επιμελητήριο. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρώσει τα δρομολόγια της η Ryan Air στην Κω και να κρατήσει μόνο τα δρομολόγια της Ρόδου.

Μας είπατε το υπόλοιπο να το εισπράξουμε από την Νίσυρο και ειδικά από τον Δήμαρχο Νισύρου.

Φίλε Ηλία. Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η κοινωνία μας δεν χρειάζεται άλλα ψέματα. Αρκετά, χορτάσαμε.

Φιλικά και με εκτίμηση.

Σαράντης Δημήτριος

Πρόεδρος Τουριστικού Τμήματος ΕΒΕΔ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «ΙΣΧΥΡΗ ΚΩΣ»

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε Δημήτρη τον έστειλες μόνιμες διακοπές από τώρα με αυτά που του γράφεις. Το κακό για το νησί μας είναι ότι τους πιστέψαμε και μας πούλησαν

  2. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΕΒΕΔ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΒΡΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

  3. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΛΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΉΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΡΑΒΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Ν.Δ.ΟΝΤΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΕΟ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ.ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΠΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ν.Δ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΜΑΖΥ ΜΑΣ ; ΣΟΥ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΗΡΩΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΙΘΗΣ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ

  4. H πενταετία διοίκησης Κυρίτση ήταν καταστροφική για την Κω. Τι να πρωτοθυμηθούμε: την τραγική διαχείριση στο μεταναστευτικό που για ένα ολόκληρο καλοκαίρι είχαν αφήσει το λιμάνι και την Β. Γεωργίου να μετατραπούν σε χοτ σποτ και μας βούλιαξαν τουριστικά.
    Να πούμε για την αδυναμία του να συνεργαστεί με την κυβέρνηση, την περιφέρεια και το επιμελητήριο; Όλους τους έκανε εχθρούς!
    Η δε πολιτική του αντιπαράθεση με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις πραγματικός βούρκος: βρισιές, προσβολές και ειρωνείες.
    Για τις υποσχέσεις του σχετικά με την Ryan air; Όχι μόνο θα αύξανε τις πτήσεις αλλά θα μας έκανε και βάση στην Κω! Αποτέλεσμα μηδέν πτήσεις όλο αυτό το διάστημα.
    Να μιλήσουμε για τις απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και προσκείμενους στην παράταξη του; Δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα!
    Έτσι πέρασαν 5 χρόνια και το νησί βρίσκεται στο χάλι που όλοι βλέπουμε. Καμιά σοβαρή υποδομή όλο αυτό το διάστημα και ότι έγινε τα προηγούμενα χρόνια να καταρρέει (π.χ. βιολογικός στο Ψαλίδι, ΧΥΤΑ κλπ.).
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ: ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΓΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ

  5. όποιος κι αν ήθελε να πληρώσει τον Ιρλανδό, ενώ υπήρχαν άλλες 18 εταιρίες χαμηλού κόστους

    έκανε κακή διαχείριση δημόσιου χρήματος! Πιό έντιμη θα ήταν η επιδότηση κάθε άφιξης ή διανυκτέρευσης. Ειδικά η πατέντα «διαφημιστικό πρόγραμμα Ράιαν έρ» είναι πολύ φτηνή. Μύριζε από την αρχή μιζαδόρους ΠΑΣΟΚ και τσίμπησαν μερικοί άσχετοι. Ο Κυρίτσης πάντα λέει όσα ψέματα του χρειάζονται, εδώ τα είπε διπλά…

  6. Βρε Δημήτρη περίμενε πιο να έρθει πίσω από τις διακοπές να μπορεί να σου απαντήσει ο άνθρωπος. ΈΛΕΟΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ κάνεις δεν είναι σωστό.

  7. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ
    …………?
    ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ??? ΑΑΑΑ ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ… ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ…
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ… ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΡΑΚΙ??
    ΦΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ??
    ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ!!

  8. Πήγαινε στη Τουρκία να τα πεις …. Εδώ σε μαύρισανε και θα σε ξανά μαυρίσουν . Δεν μετράς Δημητράκη πλέον .
    Η εμπάθεια κατά του κυριτση θα σε στείλει σπίτι σου μια και καλή .
    Ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι καλά

  9. ΒΡΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΕΔΙΝΕ ΛΕΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ 350000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ RYANAIR
    MHNA ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΨΕΜΑΤΑ

  10. RYANAIR TOYΡΙΣΜΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΥΟ ΧΕΙΜΩΝΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΡΙΜΑ ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΑΜΕ
    ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΜΗΝΑ EΛΕΝΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ

  11. Βρε όλα τα νούμερα θα βγουν τώρα να μας πουν πως κ τι ; Βρε τι πάθαμε βρε Δημήτρη που πηγές με το ΣΥΡΙΖΑ τη ψάχνεις τώρα ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ