ΠΟΠΗ ΚΙΑΠΟΚΑ: Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω των έργων και των μεγάλων αλλαγών

85
1631

ΠΟΠΗ ΚΙΑΠΟΚΑ: “Με τον Γιώργο Κυρίτση για την Κω των έργων και των μεγάλων αλλαγών.”

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ψηφίζουμε για το νησί μας.

Συγκρίνουμε το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής με το έργο των ανθρώπων του χθες αλλά και τις προγραμματικές προτάσεις για την επόμενη μέρα.

Στη διάρκεια αυτής της θητείας δεν έγινε μόνο ένα μεγάλο έργο. Η Κως κατάφερε να αντιμετωπίσει δύο μεγάλα και δυσάρεστα για τον τόπο μας γεγονότα. Το μεταναστευτικό το καλοκαίρι του 2015 και το σεισμό στις 21 Ιουλίου του 2017.

Αναγκάζομαι ν’ αναφερθώ σ’ αυτά γιατί είναι πολλοί αυτοί που ξεχνούν, κι άλλοι που δε θέλουν να τα θυμούνται για τους δικούς τους λόγους.

Γιατί τότε θα πρέπει να παραδεχτούν ότι το νησί μας κρατήθηκε ΟΡΘΙΟ και άντεξε και στις δύο περιπτώσεις. Κι αυτό ήταν συνέπεια της σωστής και καλής οργάνωσης των υπηρεσιών του Δήμου μας. Ήταν συνέπεια της δουλειάς και προσπάθειας όλων όσων είχαν εμπλοκή και λειτούργησαν με ομαδικό πνεύμα, οργάνωση και αποτελεσματικότητα.

Με την προσπάθεια που έγινε τα 4 προηγούμενα χρόνια, μπορούμε να μιλάμε πλέον για ένα νοικοκυρεμένο και ισχυρό Δήμο. Για έργα μικρά ή μεγάλα που έγιναν στις ξεχασμένες κοινότητες μας.

Αυτά δεν μπορούν ν’ αμφισβητηθούν από κανένα, υπάρχουν άλλωστε στοιχεία και τεκμήρια. Η προσπάθεια που έγινε απ’ όλους, φαίνεται. Δεν την βλέπει μόνο αυτός που δε θέλει να τη δει.

Λάθη και παραλείψεις έγιναν. Λάθη δεν κάνει, μόνο αυτός που δεν κάνει τίποτα. Ο Γιώργος Κυρίτσης κι όλοι εμείς έχουμε το θάρρος και τη δύναμη να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, μπροστά στους πολίτες και δημόσια.

Ο Γιώργος Κυρίτσης είναι ο μοναδικός Δήμαρχος των τελευταίων χρόνων, που κατάφερε να κρατήσει την ομάδα του ενωμένη και ν’ αντιμετωπίσει τις όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν. Κατάφερε να βγάλει την Κω από την εσωστρέφεια, η φωνή της Κω ακούστηκε δυνατά, ο Δήμαρχος δεν δίστασε να υψώσει τη φωνή του για να υπερασπιστεί το συμφέρον του τόπου μας, όπου και όταν χρειάστηκε.

Ο Γιώργος Κυρίτσης είναι ο Δήμαρχος των έργων, είναι ο άνθρωπος που θα σε κοιτάξει στα μάτια για να σου πει αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα. Δεν χαϊδεύει αυτιά, δεν λέει στον καθένα αυτό που θέλει να ακούσει.

Το Μάιο του 2014 η Κως αποφάσισε να γυρίσει σελίδα. Η Κως προχώρησε μπροστά και δε γυρίζει πίσω. Το 2014 μας δώσατε μία ισχυρή εντολή την οποία τιμήσαμε και σεβαστήκαμε.

Μπορώ να κοιτάζω τους συμπατριώτες μου στα μάτια, γιατί έχουμε ένα μεγάλο έργο να παρουσιάσουμε. Έγιναν 166 έργα σε όλη την Κω έναντι μόνο 44 την προηγούμενη περίοδο. Ο Δήμος Κω είναι ένας οικονομικά ισχυρός Δήμος με ταμείο 15,5 εκ. ευρώ, πενταπλάσιο από αυτό που παραλάβαμε. Για αυτό και μπορούμε να κάνουμε έργα με δικούς μας πόρους, με τις δικές μας δυνάμεις.

Εκτός όμως από έργο, έχουμε και πρόγραμμα. Είναι το πρόγραμμα ΚΩΣ 2023, η πρόταση για την Κω του μέλλοντός μας.

Για όλους εμάς στη Δύναμη Αλλαγής η μεγαλύτερη παράταξη είναι η ΚΩΣ!!!
Και το κάνουμε πράξη.

Στις δημοτικές εκλογές θα είμαι ξανά υποψήφια με τον Γιώργο Κυρίτση και τη Δύναμη Αλλαγής-ΚΩΣ 2023.

Για την Κω των έργων και των μεγάλων αλλαγών.

85 ΣΧΟΛΙΑ

  • ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ.ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΚΥΛΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΨΗΛΩΝΕΙΣ.ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ.

  • Είστε πολλοί;;; Τι;;; Ανεγκέφαλοι, βρωμοσυριζαιοι;; Αααα ξεχασα…είστε πολλοί απόντες τότε που η Κως χρειαζόταν τους ανθρώπους της!!

 1. Πόπη μου καλή επιτυχία,σε αγαπάμε όπως αγαπούσαμε και τον αγαπημένο σου πατέρα που ήταν Άνθρωπος υπόδειγμα όχι μόνο για το χωριό μας αλλά και για όλη την ΚΩ.

 2. Την επ-όμενη εβδομάδα θα παρουσιαστή και πάλι ως υποψήφιος και ο Κυρίτσης. ΣΤΕΡΕΨΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ

 3. Τι? Μεταναστευτικο? Από πότε είναι έργο σας ? Καταρχήν ο κυριτσις ήταν αντίθετος με τα χοτ σποτ. .Επίσης δεν έδινε μέρος να στηθούν τα χοτ σποτ. ..Επίσης για όποιον δεν ξέρει έβαζε ιδιώτες να ……….. μετανάστες στο λιμάνι. ..έλεγε δεν θα χτιστεί χοτ σποτ θα μπω μπροστά εγώ. ..που βρε να μπεις. …κοροϊδεύεις τους πυλιωτες για να γίνεις βουλευτής με την ΝΔ …

 4. Η κοινωνία μας είναι πολύ μικρή για να μην γνωρίζει τι έγινε και τι δεν έγινε και να χρειάζεται δασκάλους. Για την σήψη των πέντε ετών τα γεγονότα είναι εκατοντάδες και περιμένουν απαντήσεις από τους κυρίους και τις κυρίες που συμμετείχαν στο σάπισμα.. Δύο δήμαρχοι που υπηρέτησαν τους πολίτες 30 χρόνια διώχθηκαν για δήθεν απάτες ενώ ζουν ανάμεσα μας και είναι φίλοι μας. Έναν γιατρό τον κατήγγειλαν ότι στήνει συνεργατικές για να τα οικονομήσει και όμως τον καλούν να τους γιατρέψει. Νέους ανθρώπους τους κατηγορούν δημόσια ότι βολεύτηκαν στις συνεργατικές και αυτοί οι νέοι είναι συγγενείς των συνενόχων. Ο άλλος στέλνει στα δικαστήρια τον αθώο αδελφό του για απάτη Ήρθαν να υπηρετήσουν τον λαό και τα κοινά και υπηρέτησαν με οικόπεδα και κατεδαφίσεις τον εαυτό τους. Και ξεδιάντροπα μας ζητάνε την ψήφο μας. Αυτοί που ξευτέλισαν ολόκληρη κοινωνία περιμένουν απαντήσεις από όλους αυτούς.

 5. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ.

 6. Ποπη μου ειμαστε μαζι σου.
  Ψιφιζουμε Ποπη μονο.
  Μην ανχωνεσαι η νικη ειναι δικια σας.

 7. Πόπη μου πρώτα από ολλα καλή επυτιχία
  Είμαι αντιπρόσωπως του Πυλίου και σου εγκιούμε οτι η νίκη ειναι δικία σας στο υπογράφο αυτο.
  Και πάλι καλή επυτιχία
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

 8. Πόπη μου πρώτα από ολα καλή επιτυχία
  Είμαι κατοικος του Πυλίου και σου εγγυώμαι οτι η νίκη ειναι δικη σας στο υπογράφω αυτο.
  Και πάλι καλή επιτυχία
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

 9. Ποιος έβριζε και ειρωνευοταν τον ……………………..? Ποιος αλλος.? Ο μόνιμος υβριστης. ……………………. Αίσχος και ντροπη!!!

 10. Πρώτη φορά σχολιαστής.Όποιος έχει μυάλο, μάτια και αυτια μπορει να δει την μεγαλη διαφορα που εχει η Ποπη κιαποκα
  απτους υπολοιπους.

 11. Το Λύκειο του Ζηπαρίου έμαθα ότι πάει σε μία ταβέρνα που ο Δήμος την ανακαίνισε με ένα εκατομμύριο και την ενοικιάζει με επτά χιλιάρικα τον μήνα. Εαν είναι αλήθεια θέλω να μάθω εσύ τι ψήφισες.

 12. Ε οχι και να συγκρινουμε τον Κιαποκα με τον Γιωργαλη σαν να λεμε οτι η νυχτα με την μερα δεν εχουν καμια διαφορα!

 13. Όλοι οι ψηφοφόροι του Κώστα Κιαποκα θα έπρεπε να ψηφίσουν Ποπη Κιαποκα εάν όντως θέλουν να τον τιμήσουν γιατί τον βγάζει ασπροπρόσωπο!!! Αλλά εκτός αυτού βγάζει ασπροπρόσωπους και όλους εμάς που είμαστε ακόμα εδώ….. Πάμε γερά Ποπη)

 14. Παιδιά ντροπή. Άδικα μιλάτε για την κ. Κιαπόκα…Οι πύρινοι λόγοι της στο δημοτικό συμβούλιο,οι χιλιάδες προτάσεις που έκανε για το καλό του νησιού οι πρωτοπόρες ιδέες της τη καθιστούν ένα από εκείνα τα στελέχη που δεν πρέπει να μείνουν έξω από το νέο Δ.Σ. Με τέτοια στελέχη θα πάμε μπροστά…

 15. Άντε βρε Πόπη μου και βγήκες..Τι θα κάνεις πάλι άλλα τέσσερα χρόνια…Τη αμίλητη Κώα……Καλά είναι πιό…

  • Την ¨αμίλητη Κωα¨ όταν κάποιος έχει πρόβλημα στην καθημερινότητα του την βρίσκει παρά πολύ εύκολα και τον βοηθάει όσο περισσότερο μπορεί. Αυτό πολλές φορές είναι πολύ καλύτερο από πύρινους λόγους και μεγαλόπνοα σχέδια……

 16. Σταματήστε να συγκρίνετε τον Κώστα Κιαποκα με τον οποιονδήποτε. Άνθρωποι σαν τον Κώστα γεννιούνται κάθε 100 χρόνια και λίγα λέω. Απλά ΑΘΑΝΑΤΟΣ!ΠΟΠΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ Κ ΕΣΕΝΑ!

 17. Ποπίτσα γερά…. Παρτου την ταυτότητα και παλι όπως στις προηγούμενες εκλογες….. Του Κυρίου πουθενα… Που ξαναθυμηθηκε την Κω μετα απο 5 χρονια… Για το Ασφενδιού δε… Όταν πως πανε δεν θυμάστε….. Αντε γεια στην παραταξη του Καματερού…

 18. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 6 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΙΩΑΝΝΑ (ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ) ΔΥΟ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΑΠΟΚΑ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.
  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ…………….

 19. Kalos toys kopsimioys poy otan epefte to ksilo psaxname na toys vroyme. A kai kati teleyteo onikitaras tha einai o dimarxo sas kai tha sas agapisei. Xaxaxaxa

 20. Το ασφενδιου όλο γνωρίζει πόσο βοηθησε ο νικηταρας τον κωστα. Την αχάριστια δεν τη θέλει κανενας.

 21. ΠΟΠΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΗΤΕΊΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΣΑΓΚΑΣ ΟΙ ΚΩΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΤΕ .ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΔΗΡΑΣ ΒΙΜΕΛ .ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ …..ΠΟΠΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ

  • ΤΙ ΕΡΓΟ ΡΕ. ΟΙ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ Η ΟΙ ΚΑΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ. ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ. ΑΠΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

 22. Εργο μηδεν λακουβες σκοτάδια.αμα σκοτωθεί κανείς με μηχανάκι θα είστε υπεύθυνοι.ολοι δρόμοι χάλια.. χαμένοι όλοι.

 23. Πόπη καλά κάνεις και πας με τον κυριτση ίσως βαρέθηκες την πολιτική σου καριέρα.. Τώρα πια καριέρα δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί στο Ζιπαρι είσαι άφαντη άρα δεν γνωρίζεις και τα προβλήματα.. Άραγε εσύ δεν έσπασες κανένα λάστιχο,? Δεν πηγές τα παιδιά σου παιδική χαρά??τώρα που θα γυρνάς για ψήφους θα δείτε τα χάλια σας..

 24. Πόπη άσε τα έργα της κώ εκεί κάτι έκανε ο κυριτσης ..Εμείς σε λογαριαζαμε σαν δικό μας άνθρωπο στα χωριά κυρίως Ζηπαρι και τιγκακι ήσουν άφαντη
  . Ούτε διαβάσεις πεζών δεν υπάρχουν στον κεντρικό δρόμο.
  ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΗΜΈΝΗ ΠΑΙΔΙΚΉ ΧΑΡΆ είχε γίνει στέκι ναρκωμανων
  Τώρα δε προεκλογικά όλα φτιάχνονται

 25. ΠΡΟ ΑΛΛΟ ΖΗΠΑΡΙΩΤΗ Η ΠΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ .ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΊΖΕΤΑΙ.ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΎΓΚΡΙΣΗ .ΑΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ .ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΤΗΝ ΠΡΟΥΓΟΥΜΕΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΣΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΠΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.