ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ: Το Λιμενικό Ταμείο αρχίζει άμεσα το έργο προσωρινής και αισθητικής αποκατάστασης της χερσαίας ζώνης του λιμανιού στην Ακτή Κουντουριώτη

9
550

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : “Το Λιμενικό Ταμείο αρχίζει άμεσα το έργο προσωρινής και αισθητικής αποκατάστασης της χερσαίας ζώνης του λιμανιού στην Ακτή Κουντουριώτη.”

Ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Μετά την έγκριση που πήραμε από τη Γενική Γραμματεία Λιμένων, προχωράμε στο επόμενο βήμα.

Το Λιμενικό Ταμείο θα ξεκινήσει άμεσα το έργο εγκατάστασης ξύλινου δαπέδου στα πλαίσια της προσωρινής και αισθητικού χαρακτήρα αποκατάστασης της χερσαίας ζώνης του λιμανιού στην Ακτή Κουντουριώτη, με δικούς του πόρους και με βάση τη μελέτη που είχαμε υποβάλλει.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστο Λαμπρίδη, με τον οποίο έχουμε πολύ καλή συνεργασία και είναι από τους ανθρώπους που έχουν ανοιχτούς ορίζοντες σκέψεις αλλά και διάθεση ειλικρινούς συνεργασίας.

Μέχρι το Πάσχα το έργο θα έχει ολοκληρωθεί, η εικόνα στην παραλιακή ζώνη θα είναι διαφορετική.

Αν είχε διαχωριστεί το έργο αποκατάστασης της χερσαίας ζώνης από τις λιμενικές εγκαταστάσεις και είχε ανατεθεί η ευθύνη του στο Δήμο Κω και στο Λιμενικό Ταμείο, όπως είχα προτείνει από την αρχή, διαβλέποντας τις καθυστερήσεις, σήμερα θα είχαμε τελειώσει και η εικόνα της παραλίας θα ήταν διαφορετική.

Και όλοι γνωρίζουν ότι αυτή είναι η αλήθεια. Άλλωστε ο Δήμος απέδειξε τι μπορεί να κάνει με την ανακατασκευή των τριών σχολείων που ανέλαβε.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου ανέθεσαν να ερευνήσω τα έργα του κυρίου Κυρίτση στον τομέα του Αθλητισμού. Επισκέφτηκα λοιπόν το Υπουργείο Αθλητισμού και τι ανακάλυψα. Εδώ και τρία χρόνια 52 Δήμοι έχουν πάρει χρηματοδοτήσεις για κλειστά γυμναστήρια με μπάσκετ, βόλεϋ και κερκίδες μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Ένα πήρε και ο Δήμος της Ρόδου. Ο Δήμος της Κω όπως μου είπαν δεν ενδιαφέρθηκε και μάλιστα με εντολή του Υπουργού κρατάνε ένα για την Κω επειδή επειδή πιέζει ένας Βουλευτής. Που έμαθα ότι είναι ο Ηλίας Καματερός. Τζίφος και εδώ. Να τρέχει ο Βουλευτής και ο Δήμαρχος να μην ενδιαφέρεται.

    • ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ; ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΛΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ? ΤΟ ΓΟΥΡΓΟΥΛΟΥΠΟΘΕΤΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ: ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ

  2. Στην διαδρομή κάθε πολιτικού παρουσιάζεται μία μοναδική ευκαιρία εξ αιτίας της οποίας μπορεί να αναδειχθεί σε ηγέτη. Στον κύριο Κυρίτση παρουσιάστηκαν ΔΥΟ ευκαιρίες. Η μία ήταν τα προσφυγικά και μεταναστευτικά ρεύματα. Η άλλη ήταν ο μεγάλος σεισμός της Κω. Στην πρώτη η Κως του ενάμιση εκατομμυρίου τουριστών θα μπορούσε να μετατραπεί σε διεθνή ηγέτιδα δύναμη ανθρωπισμού και φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών. Για αυτό οι πολίτες της Κω και η διεθνής κοινότητα ήταν πανέτοιμη και δυστυχώς μετατράπηκε σε αποδιοπομπαίο τράγο. Στην δεύτερη περίπτωση του σεισμού θα μπορούσε να αναδείξει με πρωτόγνωρα έργα χωροταξίας και αρχιτεκτονικής τον ανεκμετάλλευτο πλούτο της Κω που καταρρέει ή χειμάζει. Και εδώ η Κως έμεινε με το σλόγκαν τις απευθείας ανάθεσης ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΗΓΕΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΆΖΟΥΜΕ ΤΑΒΛΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

    • Θα μας αναλύσεις το γίνεται στη Λεσβο με τη Μόρια; Η Λεσβος δεν υπήρξε ηγέτιδα δύναμη φιλοξενίας; Τι κέρδισε; Νεκροί άνθρωποι από το κρύο, το ξέρεις; Αυτό είναι έργο ΣΥΡΙΖΑ, το ξέρεις; Άσε μας ρε φίλε με τις βλακείες σου! Κάνει μπαμ ότι είσαι Συριζαιος και κάνει μπαμ και ποιος είσαι βλακακο

      • Έρχεται η ώρα σου, εσένα σε βλέπω σε ψυχιατρική κλινική να κανείς Μιαου και να ψάχνεις τον απερχόμενο, έτσι σας κατάντησε…..

  3. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ.

  4. πρόκειται να αποκτήσει Μπάντμιντον ολυμπιακών διαστάσεων μήπως ρεφάρει ο Γ.Κ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ