Και η Κλεοπάτρα Μισαηλίδου με την «Ισχυρή Κω»

9
956
Και η Κλεοπάτρα Μισαηλίδου με την «Ισχυρή Κω»
Σύντομο Βιογραφικό:
«Γεννήθηκα στην Αθήνα αλλά μεγάλωσα, ζω και δραστηριοποιούμαι στο νησί της Κω. Αποφοίτησα από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ). Μιλώ καλά την αγγλική γλώσσα. Εργάστηκα τέσσερα χρόνια ως ωρομίσθια καθηγήτρια φυσικής αγωγής σε δημοτικά σχολεία της Κω και της Αθήνας, ως προπονήτρια στίβου και καλαθοσφαίρισης σε τοπικούς συλλόγους, ως δασκάλα παραδοσιακών χορών, ως γυμνάστρια ομαδικών προγραμμάτων σε γυμναστήρια και σε παιδικά καμπ. Επίσης εργάστηκα  στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας και στο τμήμα κολύμβησης του Ναυτικού ομίλου Κω. Είμαι επιτυχούσα του ΑΣΕΠ δύο φορές και πήρα πτυχίο  από το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) του Χρήστου Σωτηρακόπουλου ως αθλητική δημοσιογράφος, όπου φοίτησα με υποτροφία και μετά απασχολήθηκα σε τοπικά και αθηναϊκά ραδιόφωνα και σάιτ. Ήμουν αθλήτρια στίβου σχεδόν μια δεκαετία με αιγαιοπελαγίτικες και πανελλήνιες διακρίσεις και αθλήτρια ποδοσφαίρου σε τοπικό σύλλογο. Εργάστηκα για τρία χρόνια στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ (κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία ) ΚΩ , με συμμετοχή σε αιγαιοπελαγίτικους αγώνες και  Special Olympics με πολλές διακρίσεις και μετάλλια. Είμαι ενεργό μέλος του χορευτικού πολιτιστικού συλλόγου Χοροκώς του Πέτρου Μαστόρου, εκπροσωπώντας την Κω και την Ελλάδα σε διάφορα φεστιβάλ χορού ανά την Ευρώπη. Τέλος, υποδύομαι την ιέρεια στην τελετή αναπαράστασης του Ιπποκρατικού όρκου στο Ασκληπιείο.»
Δέχτηκα να είμαι μέρος της Ισχυρής Κω του κυρίου Θεοδόση Νικηταρά γιατί γνωρίζω την αγάπη του για το νησί, την ευγένεια του, του σεβασμού του προς τους ανθρώπους, της μεγάλης του γνώσης για τα τοπικά προβλήματα και της αποφασιστικότητας του να τα επιλύσει. Ξέρω ακόμα πως τόσο ο ίδιος όσο και η υπόλοιπη παράταξη, επιθυμούν να δώσουν χώρο και βήμα σε νέα άτομα που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στα δημοτικά πράγματα του νησιού μας.
Επιθυμώ να ασχοληθώ με τα θέματα του αθλητισμού και του πολιτισμού στο νησί μας μια και είναι το αντικείμενο που έχω σπουδάσει, που έχω δουλέψει και που εν τέλει γνωρίζω πολύ καλά.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νικήτας Νικηταράς
    Σου εύχομαι καθε επιτυχία. Όπως ξεχώρισες στη φοιτητική σου ζωή ετσι εύχομαι να ξεχωρίσεις και στον στίβο για τα κοινά της πατρίδας μου. Να σέβεσαι και να νοιάζεσαι τους αθρώπους, να είσαι χρήσιμη στην Κω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ